- 3 Eylül 2007
- 543
- 5
- 643
- Konu Sahibi bebikyUzlU
Kızlar bu sene kardeşim bu okulun işletme bölümünü kazandı.Okul hakkında bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi canım okul hakkındamı yoksa sakarya hakkındamı bilgi istiyorsun.. okul hakkında istersen sakarya üniversitesi 50 bini geçen öğrenci sayısıyla yeni yapılanmasıyla türkiyede ilk 5i zorlayan bir üniversite... sorduğunuz yüksek okul bilecik sakarya yolu üzerinde merkeze yarım saat mesafede çok şirin bir beldede bulunup 2 yıllık işletme öğrencilerini mezun etmekte..4 yıllığa geçiş kolaylığı bulunan ve mezun olan öğrencinin iş bulma sorunu olmayan bir bölümdür.inşallah sorduğun soruya yanıt verebilmişimdir.
arkdasların dedigi gibi çok ufak bir yer alıfuat paşada bu okul.. ama size tavsıyem buyuk bir ihtimal devlet yurdu yok orada.. oyüsden çok ii araştırın bende kütahyanın tavşanlı ilçesinde tavşanlı myo kazandım ama gidecegim yerde yurt yok okadar karışıgımki şuanda ailemin durumu da okadar ii degil özel yurta çıkacak gibi.. oyüsden çok ii araştırın orada evler okadar pahalı olacagını zannetmıyorum olsada arkdaslsarıyla kalacagı için dahda ucuz olacak.. dedigim gibi önceden gelin bir görun yakınsanız önceden ev tutun gerekirse.. artık eskişehir gibi ögrenci şehri gibi oldu sayılır sakaryada..ama çok şirin biryerdir:) eger bende burada olursam(sakaryada) yardımcı olmaya çalşırım sizlere..
arkdasların dedigi gibi çok ufak bir yer alıfuat paşada bu okul.. ama size tavsıyem buyuk bir ihtimal devlet yurdu yok orada.. oyüsden çok ii araştırın bende kütahyanın tavşanlı ilçesinde tavşanlı myo kazandım ama gidecegim yerde yurt yok okadar karışıgımki şuanda ailemin durumu da okadar ii degil özel yurta çıkacak gibi.. oyüsden çok ii araştırın orada evler okadar pahalı olacagını zannetmıyorum olsada arkdaslsarıyla kalacagı için dahda ucuz olacak.. dedigim gibi önceden gelin bir görun yakınsanız önceden ev tutun gerekirse.. artık eskişehir gibi ögrenci şehri gibi oldu sayılır sakaryada..ama çok şirin biryerdir:) eger bende burada olursam(sakaryada) yardımcı olmaya çalşırım sizlere..
ben alifuatpaşa da oturuyorum. evimize de çok yakın zaten alifuatpaşa güzel yerdir ama küçüktr. buyursun gelsin bebikim :))
öncelikle merhaba
Ben bi erkeğim benim burada ne işim var hala kendime soruyorum CADIARZU Ya doğru düzgün bi bilgi bulamadım bu sene alifuat cebesoy ünisini kazandım muhasebe bölümü... Nasıl bi yer burası merkeze çok uzak diyorlar ulaşımı nasıl-yurt varmı bilgi verirmisiniz acaba? Kyk ya başvurdum yedek 1039 çıkmış sokakdamı kalıcam ben:gitme: Ufff üniversiteye hazırlanmakdan daha zormuş bu işler ya... Haritaya bakdım merkezden çok uzakkkkkkkkk:S