• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya üni.Ali Fuat Cebesoy m.y.o hakkında bilgi

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
643
Kızlar bu sene kardeşim bu okulun işletme bölümünü kazandı.Okul hakkında bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen.a.s.

sakarya guzel şehirdir :) alıfuatpaşada sanırım. hiç gitmedim. alifuatpaşa kucuk yerdir canı sıkıldıkca merkeze gelirler tahminim en fazla yarım saat surer. merkeze.

ne gibi canım okul hakkındamı yoksa sakarya hakkındamı bilgi istiyorsun.. okul hakkında istersen sakarya üniversitesi 50 bini geçen öğrenci sayısıyla yeni yapılanmasıyla türkiyede ilk 5i zorlayan bir üniversite... sorduğunuz yüksek okul bilecik sakarya yolu üzerinde merkeze yarım saat mesafede çok şirin bir beldede bulunup 2 yıllık işletme öğrencilerini mezun etmekte..4 yıllığa geçiş kolaylığı bulunan ve mezun olan öğrencinin iş bulma sorunu olmayan bir bölümdür.inşallah sorduğun soruya yanıt verebilmişimdir.

ne gibi canım okul hakkındamı yoksa sakarya hakkındamı bilgi istiyorsun.. okul hakkında istersen sakarya üniversitesi 50 bini geçen öğrenci sayısıyla yeni yapılanmasıyla türkiyede ilk 5i zorlayan bir üniversite... sorduğunuz yüksek okul bilecik sakarya yolu üzerinde merkeze yarım saat mesafede çok şirin bir beldede bulunup 2 yıllık işletme öğrencilerini mezun etmekte..4 yıllığa geçiş kolaylığı bulunan ve mezun olan öğrencinin iş bulma sorunu olmayan bir bölümdür.inşallah sorduğun soruya yanıt verebilmişimdir.

ÇOK teşekkür edrim cnm güzel anlatmıssın.Bu okul hakkında başka bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaslar.a.s.

arkdasların dedigi gibi çok ufak bir yer alıfuat paşada bu okul.. ama size tavsıyem buyuk bir ihtimal devlet yurdu yok orada.. oyüsden çok ii araştırın bende kütahyanın tavşanlı ilçesinde tavşanlı myo kazandım ama gidecegim yerde yurt yok okadar karışıgımki şuanda ailemin durumu da okadar ii degil özel yurta çıkacak gibi.. oyüsden çok ii araştırın orada evler okadar pahalı olacagını zannetmıyorum olsada arkdaslsarıyla kalacagı için dahda ucuz olacak.. dedigim gibi önceden gelin bir görun yakınsanız önceden ev tutun gerekirse.. artık eskişehir gibi ögrenci şehri gibi oldu sayılır sakaryada..ama çok şirin biryerdir:) eger bende burada olursam(sakaryada) yardımcı olmaya çalşırım sizlere..

arkdasların dedigi gibi çok ufak bir yer alıfuat paşada bu okul.. ama size tavsıyem buyuk bir ihtimal devlet yurdu yok orada.. oyüsden çok ii araştırın bende kütahyanın tavşanlı ilçesinde tavşanlı myo kazandım ama gidecegim yerde yurt yok okadar karışıgımki şuanda ailemin durumu da okadar ii degil özel yurta çıkacak gibi.. oyüsden çok ii araştırın orada evler okadar pahalı olacagını zannetmıyorum olsada arkdaslsarıyla kalacagı için dahda ucuz olacak.. dedigim gibi önceden gelin bir görun yakınsanız önceden ev tutun gerekirse.. artık eskişehir gibi ögrenci şehri gibi oldu sayılır sakaryada..ama çok şirin biryerdir:) eger bende burada olursam(sakaryada) yardımcı olmaya çalşırım sizlere..

bende kütahyanın ilçesinde okudum benim okuduğum yerde 1 erkek 2 kız yurdu vardı ve yurtkur müdürlüğü bizim ilçedeydi tavşanlıdan küçük bir yerdi ama vardı...
ben tavşanlıda yurt var zannediyrdum demek ki yanlış biliyrmuşum...
canım Allah yardımcın olsun ya...
özel yurtta yanlış hatırlamıyorsam aylık 250 ytl en az alıyorlar..
ama devletin yurdunda ben 3 ayda bir 198 ytl ödüyordum yemek kuponu falan veriyorlardı
ama ilk başladığımızda daha ucuzdu 1 senede fiyatlar artmıştı ve yemek kuponu veriyorlardı bir tabilotun dört tarafınada yemek koyarlarken 2 tarafına yemek koyuyrlardı...
yani ne amaçla böyle yapmışlardı anlamıyorduk...
bide yurt görevlileri çok saygısızdı akşam telefonla konuşursun yurt müdüresi kadın bunlar okumaya değil telefonla konuşmaya geliyor derdi psikolojikman sinir ederdi insanı o kadında son sene gelmişti bizim yurda işini severek yapsa böyle bir şey olmazda sizinle uğraşmaktan burda kalmaktan evime gidemiyorum derdi...böylelerini memur yapıyorlar işte...
valla parası olan özel yurtta ya da ev tutsun orda kalsın...
ben maddi açıkdan devletin yurdunda kladım özel yurt yoktu benim zamanımda 2007 de mezun oldum...
zaten gurbette yaşam zor birde ego canavarlarıya orda uğraşmak iğrenç birşey
Allah yardımncınız olsun...
hele kütahya ordan kurtulduğumuza seviniyoruz....arkdaşlarla hayla konuştuğumuzda üstüne para verseler gitmeyiz kütahyaya deriz hep...

ben alifuatpaşa da oturuyorum. evimize de çok yakın zaten alifuatpaşa güzel yerdir ama küçüktr. buyursun gelsin bebikim :))

çok saol cnm bilgiler için.salı günü kayıt için orda olcak kardeşim.inşallah beğenir

Sakarya üniversitesi eğitim olarak gerçekten iyi ve gün gün de gelişen bi üniversite.
meslek yüksekokulu hakkında pek bi bilgim yok ama,Sakarya ünv. eğitimi her yerde güzeldir..merkeze yarım saat uzaklıkta ve küçük biyer ama güzeldir...

teşekkür edrim kızlar yardımlarınız için kardeşim kayıt oldu dün okula.yurd olarakda gökbayraklar yurduna yazıldı.inşallah hayırlısı olur.

kaydirigubbakcemile5

öncelikle merhaba

Ben bi erkeğim benim burada ne işim var hala kendime soruyorum CADIARZU Ya doğru düzgün bi bilgi bulamadım bu sene alifuat cebesoy ünisini kazandım muhasebe bölümü... Nasıl bi yer burası merkeze çok uzak diyorlar ulaşımı nasıl-yurt varmı bilgi verirmisiniz acaba? Kyk ya başvurdum yedek 1039 çıkmış sokakdamı kalıcam ben:gitme: Ufff üniversiteye hazırlanmakdan daha zormuş bu işler ya... Haritaya bakdım merkezden çok uzakkkkkkkkk:S

?????????**

Back