- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
arkadaşım merhaba sakaryada neye karar versin merak ettim . bende düşünüyorum ilkini acıbademde yaptırdım olmadı acaba devlettemi denesem diye düşünüyorumSelammm. Sakarya korucuk tup bebek merkezinde tup bebek yaotiran varmi. Birde devllet nasil oluyo bu is arkadaslr ilacale icin raporu nasil cikartyoruz yani devlette raporlu ne kadara geliyo raporauz ne kadara geliyor
Yaptıranlarla konustim. Canim ben. Kendim denemedim. Rapor cikrmak 6 7 ayi buluyormus. Ilkinde tutmayip ikincidr tutan var hep. Raporzda da 15 bini buluyormus oyle dediler. Ben anlamadim bu isten devllettrn de fayda yok. Acibademde bülent bey var ondami denedinarkadaşım merhaba sakaryada neye karar versin merak ettim . bende düşünüyorum ilkini acıbademde yaptırdım olmadı acaba devlettemi denesem diye düşünüyorum
hmm saol canım bilgiler için ben ücretsiz olduğunu yada cüzi miktar olduğunu düşündüm.. ben bursa acıbadem prof.dr. şahin zeteroglunda yaptırdımYaptıranlarla konustim. Canim ben. Kendim denemedim. Rapor cikrmak 6 7 ayi buluyormus. Ilkinde tutmayip ikincidr tutan var hep. Raporzda da 15 bini buluyormus oyle dediler. Ben anlamadim bu isten devllettrn de fayda yok. Acibademde bülent bey var ondami denedin
Hayr canim oyle degilmis malesef bnde oyle sandim ama oyle degilmis rapor cikarirsan ne ala cikaramazdan vay haline ozelle bi farki yok ki zaten devlett hastanelerinde boyle isleri yurutmek cok zor yogun sira yok islem yavss gdyohmm saol canım bilgiler için ben ücretsiz olduğunu yada cüzi miktar olduğunu düşündüm.. ben bursa acıbadem prof.dr. şahin zeteroglunda yaptırdım
Merhaba canim bursada ne kadara yaptin asilamayi bende inegolde yasiyorumhmm saol canım bilgiler için ben ücretsiz olduğunu yada cüzi miktar olduğunu düşündüm.. ben bursa acıbadem prof.dr. şahin zeteroglunda yaptırdım
Merhaba ilk tup denemenizmiydi acaba probleminiz neydi tam olarak birde tyttumu doktorunuz kim memnunmusunuzMerhaba bende sakarya da oturuyorum ama izmit konakta yaptırım tüp bebeği.
Evet ilk tüptü ve tuttu. Doktorum o zmn şafak hatırnaz dı izmit konak ta. Şimdi de dondurulmuş larım var dı. Cuma transfer oldum. Bekliyorum sonucu. Şimdi ki dr çağdaş aslan. Oda çok iyi bir dr. Bizde sebep bulamadık. Sebepsiz inferliteMerhaba ilk tup denemenizmiydi acaba probleminiz neydi tam olarak birde tyttumu doktorunuz kim memnunmusunuz
Insallah simdiki de tutar acaba ne kadara yaptirdiniz ilaclar tup vs dondurma kac yumurta dondurdunuz bu arada.Evet ilk tüptü ve tuttu. Doktorum o zmn şafak hatırnaz dı izmit konak ta. Şimdi de dondurulmuş larım var dı. Cuma transfer oldum. Bekliyorum sonucu. Şimdi ki dr çağdaş aslan. Oda çok iyi bir dr. Bizde sebep bulamadık. Sebepsiz inferlite
4 sene önce 5 bin Di sadece tüp bebek. İlaçlarla on bini rahat bulmuştu. Dondurma da senelik 200 küsür Dü. 3 adet dondurulmuş vardı. Geçen sordum şimdi tüp bebek ne kdr die 8 bin tl dedi. Yine ilaç larla 13 bini bulur herhaldeInsallah simdiki de tutar acaba ne kadara yaptirdiniz ilaclar tup vs dondurma kac yumurta dondurdunuz bu arada.
Benimde bi kac sordugum yer ayni fiyati verdi4 sene önce 5 bin Di sadece tüp bebek. İlaçlarla on bini rahat bulmuştu. Dondurma da senelik 200 küsür Dü. 3 adet dondurulmuş vardı. Geçen sordum şimdi tüp bebek ne kdr die 8 bin tl dedi. Yine ilaç larla 13 bini bulur herhalde
Anladim canim banada tranfer yumurta toplama hepsi 8 bin dediler. Ilavlarla 13 bulur dondurursan 15 deO aralıktadır fiyatlar. Sadece transfer için aralıkta konuştuk 2700 Dü yılbaşı sonrası 4 bin olmuş.
Selammm. Sakarya korucuk tup bebek merkezinde tup bebek yaotiran varmi. Birde devllet nasil oluyo bu is arkadaslr ilacale icin raporu nasil cikartyoruz yani devlette raporlu ne kadara geliyo raporauz ne kadara geliyor
Ben daha bugun gittim bir tane cocugum var 6 yasinda ilk korunmasiz birliktelikte hamile kalmistim ona guvenerek baya zaman cocuk dusunmedim simdi 3 aydir olmadi gittim yumurta rezervi dusuk hemen tup beben dene dedi doktor devlette 1 tane cocuk oldugu icin karsilamiyormus igneler ilaclar falan hepsi toplam 8 binlira tutar dedi. Simdi kara kara dusunuyorum 1 tane var cok sukur yipratmayim kendimi diyorum ama elde degil devlettede ne bileyim hem para ver hem insan gibi muamele gorme boyle zamanlarda insan cok hassas oluyor moralde cok onemliHayr canim oyle degilmis malesef bnde oyle sandim ama oyle degilmis rapor cikarirsan ne ala cikaramazdan vay haline ozelle bi farki yok ki zaten devlett hastanelerinde boyle isleri yurutmek cok zor yogun sira yok islem yavss gdyo
Merhaba canim . Ben hc gtmedim rabbim nasip etmedi orya gtmeyi gtmeden nasip etti sukur simdi kizima hamileyim. Kendiliginden geldi melegim. Sanada tavsiyem sudur. Ben bu zamana kadar devlette boyle konularda hc faydalanamadim. Ozel bana hep dha mantikli gelmisti ama maddiyat zorluyor iste malesef. Ama eger bir tane varsa gercekten yipratma kendini. Bi tane veren rabbim yine verir. Sen icini ferah tut namazini kil duani et rabbimden iste o ol derse olur. Yada eger yok ben duramam edemem dersen hem para verip hem devlette sira beklemekle yipranma maddi durumin varsa ozele bir yere gt hayirlisi olsum canim smdiden rabbim isteyen herkese versin. Tum hamilelerede banada saglikla evladina evladima kavusmayi nasip etsin yuce rabbimBen daha bugun gittim bir tane cocugum var 6 yasinda ilk korunmasiz birliktelikte hamile kalmistim ona guvenerek baya zaman cocuk dusunmedim simdi 3 aydir olmadi gittim yumurta rezervi dusuk hemen tup beben dene dedi doktor devlette 1 tane cocuk oldugu icin karsilamiyormus igneler ilaclar falan hepsi toplam 8 binlira tutar dedi. Simdi kara kara dusunuyorum 1 tane var cok sukur yipratmayim kendimi diyorum ama elde degil devlettede ne bileyim hem para ver hem insan gibi muamele gorme boyle zamanlarda insan cok hassas oluyor moralde cok onemli
Amin canim allah razi olsun. Rabbim gonlundekini nasip etsin insalalhAllah razi olsun biraz icimi ferahlattiniz rabbim isteyen herkeze nasip.etsin insallhh sizde sag salim bebeginize kavusun insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?