Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Düzce

BerzahLeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
58
52
34
Arkadaşlar il dışı tayin için bu illeri düşünüyorum. Kocaeli Gebze ve Çayırova, Sakarya Karasu, Zonguldak Kilimli ve Devrek hakkında bilgi verebilir misiniz? Gelişmişlik, ulaşım , kiralar ve sosyal imkanlar açısından. Bulduğum okullar ilçe merkezlerinde sayılır. Ankara'ya yakın olmak benim için önemli. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim. 😊

Karabük güzel. Hatta Safranbolu olursa daha güzel olur:))) diğer illeri bilmiyorum pek. Küçük şehirde trafik derdi olmaz. Ankara’ya da iki saat

Arkadaşlar il dışı tayin için bu illeri düşünüyorum. Kocaeli Gebze ve Çayırova, Sakarya Karasu, Zonguldak Kilimli ve Devrek hakkında bilgi verebilir misiniz? Gelişmişlik, ulaşım , kiralar ve sosyal imkanlar açısından. Bulduğum okullar ilçe merkezlerinde sayılır. Ankara'ya yakın olmak benim için önemli. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim. 😊
Pardon canım. Üstteki illerden sormuşsun. Zonguldak Kilimli diyorum yakınlık açısından. Ferah bir yer Zonguldak da

Ben sakaryalim ama istanbuldayim ailem hala orada. Sakaryada cok fazla yobaz var. Yasam tarzin nasil bilmiyorum ama ben 14 yasindayken depremden sonra 3 tane carsafli kadin beni sikistirip uzerine yurumustu benim sacim acik kafir deprem senin yuzunden oldu diye. Daha 14 yasinda cocuktum.Genel itibariyle her milletten insan var karma bir yapisi var son zamanda suriyelide bol miktarda var. Karasu yazlik bolge tatil zamani insandan gecilmez. Cok ucuz bir yer degil yazlikcilardan gozleri acilmis insanlarin. Ama kira olarak bilemiyorum. Benim ailem karaman diye bir yer var depremden sonra yapilan evler 3+1 evde 450 tl oturuyor.

İlk görev yerim çayırovada bir liseydi önermiyorum hocam Gebze'de yaşadım ama çok karışık bir yer. Eş durumundan Adapazarı'na tayinim çıktı 7 yıl çalıştım çok memnundum ben .Bence okul araştırın il veya ilçeden ziyade.Çünkü şu anda Antalya merkez ilçede çalışıyorum sadece google haritaya bakarak tercih yaptım evi tutttuğumuz yere yakın diye ama ayaklarım geri geri gidiyor o kadar sorunlu bir okul yani

İlk görev yerim çayırovada bir liseydi önermiyorum hocam Gebze'de yaşadım ama çok karışık bir yer. Eş durumundan Adapazarı'na tayinim çıktı 7 yıl çalıştım çok memnundum ben .Bence okul araştırın il veya ilçeden ziyade.Çünkü şu anda Antalya merkez ilçede çalışıyorum sadece google haritaya bakarak tercih yaptım evi tutttuğumuz yere yakın diye ama ayaklarım geri geri gidiyor o kadar sorunlu bir okul yani
Okul olarak Devrek merkezdeki iyi diye duydum hocam. Hani Gebze daha gelişmiş bir yerse ortalama bir okul idare edilir diye düşündüm.

Canım ben düzce diyorum tabi merkezse..kilimli zonguldak a çok yakın evini zonguldaktan tutarsın bence kilimli çok küçük çünkü devreki önermiyorum çok sıkıcı..Sakarya da güzel olabilir..Kocaelini bilmiyorum bi fikrim yok..Hayırlısı olsun senin için

Karasu güzel yer ama kıyı kesimlerinde olursanız kışın çok ıssız oluyo. Kiralarını bilmiyorum. Çayırovada kiralar Gebzeye nazaran daha uygun. Ama şahsen Gebze'yi çok beğeniyorum. Daha merkezi. Diğerlerini bilmiyorum. Gebze çarşıya yakınsanız çoğu yere ulaşımınız kolay olur

Arkadasim soyle onereyim. Bu ilcelerde secim sonuclarina bak. Oranlarina gore oralarin nasil oldugunu anlarsin ve sana dusunce olarak yakin ilceyi sec. En dogru yaniti boyle bulursun benceEn Büyük KK

Zonguldakta sıkılırsın bir tane aktivite gezicek yer yok merkezde. İlçesi olan ereğli güzel bir tek sahili var baya uzun gidilecek. Devrek ve kilimlide de binadan başka bir şey yok devrek kilimli daha çok kasaba gibi gelişmişliği yok. Avm yok esnaf var anca dükkan falan. Kilimli denize yakın. Lüks evler yok etrafında sobalı kaloriferli müstakil ve binalar var. Zonguldak kilimlide dahil çok engebeli yokuşlu merdivenli yer. Küçük şehir ama yokuşlardan her yer uzakmış gibi oluyo. Dolmuş çok pahalı. Kilimlide kiralar daha uygundur devreği bilmiyorum. Ama pahalı bir şehir pazarı falan. Büyük şehir her zaman avantajdır devrek ve kilimliğe gelirsen napıcam ben burda hiçbir şey yok dersin. Evden okula okuldan eve olur. Zonguldak çok kasvetli şehir ve çok nemli bunaltıcı. Aradığın şeyleri bulamazsın avm var merkezde ama çok marka yok. Kilimlinin çarşısı çok küçük iki tur at hemen farkedilir insan.

X