- 27 Ocak 2012
- 54
- -3
-
- Konu Sahibi melekefeeymen
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Daha önce başka bir doktora 4 buçuk gibi gittim sıra almıştım. Şimdi doktoru değiştirdim bu verir mi bilmiyorum.Sakarya egitim arastirma hastanesine giden hamisler mesai disi(17.00- 19.00) poliklinikden sira alabilmek icin gun icinde kacta hastaneye gitmek gerekir bilenler yardimci olabilir mi?
Mhrs den randevu bulamadim ..
MHRS uygulaması kullanıyorsanız arada bakın ben bugün randevusu bulmuştum ama benim doktor seçimim olduğu için alamıyorumSakarya egitim arastirma hastanesine giden hamisler mesai disi(17.00- 19.00) poliklinikden sira alabilmek icin gun icinde kacta hastaneye gitmek gerekir bilenler yardimci olabilir mi?
3 buçuk gibi gidip sıraya giriyorsunuz, saat 16.00’da hemşireler kayıt açıyor diye hatırlıyorum.Sakarya egitim arastirma hastanesine giden hamisler mesai disi(17.00- 19.00) poliklinikden sira alabilmek icin gun icinde kacta hastaneye gitmek gerekir bilenler yardimci olabilir mi?
Tesekkur ederimBende yarın gitmeyi düşünüyorum. Daha önce başka bir doktora 4 buçuk gibi gittim sıra almıştım. Şimdi doktoru değiştirdim bu verir mi bilmiyorum.
Benimde doktor secimim oldugu icin randevu alamadim tesekkur ederimMHRS uygulaması kullanıyorsanız arada bakın ben bugün randevusu bulmuştum ama benim doktor seçimim olduğu için alamıyorum
Cok tesekkur ederim3 buçuk gibi gidip sıraya giriyorsunuz, saat 16.00’da hemşireler kayıt açıyor diye hatırlıyorum.
Cok tesekkur ederim3 bucuk 4 gibi gidip sıraya giriyorsunuz erken gidersenz erken alıyorsunuz randevuyu
Emin hocaya mı gözüküyorsunuz?Benimde doktor secimim oldugu icin randevu alamadim tesekkur ederim
Sultan canan ve gunay duman ikisine randevu almaya calisiyorum. Emin levent te iyi bir doktor daha onceki hamileligimde gitmistim.Emin hocaya mı gözüküyorsunuz?
Aslihan ürer nasil bir doktor acaba ??Emin hocaya mı gözüküyorsunuz?
Bugün mesai dışı emin hocada diye biliyorum. Başka doktorları da tanımıyorum maalesefAslihan ürer nasil bir doktor acaba ??
Yarin persembe ve cuma mesai disi sultan canan var zaten 1 doktor olmuyor birkac.doktor oluyor . Bugun gunay dumanda vardi mesela. Emin bey nasil memnunmusunuz siz ?Bugün mesai dışı emin hocada diye biliyorum. Başka doktorları da tanımıyorum maalesef
Sultan cananMerhabalar bende devlette bir doktor a gitmek istiyorum ama doktorları tanımıyorum. Bir kere Sinan zorsuya randevu aldım ilgilenmedi bile benle beraber içerde 3 hasta vardık. Önerebilecğiniz bir doktor var mı 19. Haftada çyım şuan
Çok teşekkür ederimSultan canan
Günay duman
Özgur çot
Emin levent
Bunlar iyi olarak deneyimledigim doktorlar..
Sinan zorsu dan uzak durun. İletişim becerisi hiç yok. Soru soramıyorsun tersliyor, hasta mahremiyeti yok. Emin Levent hoca çok nazik. Senden başka kimse odaya giremiyor. Başka doktora da gitmedim zatenMerhabalar bende devlette bir doktor a gitmek istiyorum ama doktorları tanımıyorum. Bir kere Sinan zorsuya randevu aldım ilgilenmedi bile benle beraber içerde 3 hasta vardık. Önerebilecğiniz bir doktor var mı 19. Haftada çyım şuan
Yok istemediler. Özeldeki doktorum da istemedi. Siz adatıpta hangi doktora gidiyorsunuz?Erdal cil ve sinan zorsu kesinlikle gitmem bu doktorlara. Omurga kontrolu diye birsey varmis anne kanindan bakiliyormus perinatoloji bakiyormus bugun doktor bunu sordu 18. Haftaya kadar yapiliyormus. Sizden istediler mi egitim arastirma doktorlari istiyormus.