Sakarya egitim arastirma randevu

melekefeeymen

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
54
-3
Sakarya egitim arastirma hastanesine giden hamisler mesai disi(17.00- 19.00) poliklinikden sira alabilmek icin gun icinde kacta hastaneye gitmek gerekir bilenler yardimci olabilir mi?
Mhrs den randevu bulamadim ..

Sakarya egitim arastirma hastanesine giden hamisler mesai disi(17.00- 19.00) poliklinikden sira alabilmek icin gun icinde kacta hastaneye gitmek gerekir bilenler yardimci olabilir mi?
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Daha önce başka bir doktora 4 buçuk gibi gittim sıra almıştım. Şimdi doktoru değiştirdim bu verir mi bilmiyorum.

MHRS uygulaması kullanıyorsanız arada bakın ben bugün randevusu bulmuştum ama benim doktor seçimim olduğu için alamıyorum

3 buçuk gibi gidip sıraya giriyorsunuz, saat 16.00’da hemşireler kayıt açıyor diye hatırlıyorum.

Merhabalar bende devlette bir doktor a gitmek istiyorum ama doktorları tanımıyorum. Bir kere Sinan zorsuya randevu aldım ilgilenmedi bile benle beraber içerde 3 hasta vardık. Önerebilecğiniz bir doktor var mı 19. Haftada çyım şuan

Sultan canan
Günay duman
Özgur çot
Emin levent
Bunlar iyi olarak deneyimledigim doktorlar..

Sinan zorsu dan uzak durun. İletişim becerisi hiç yok. Soru soramıyorsun tersliyor, hasta mahremiyeti yok. Emin Levent hoca çok nazik. Senden başka kimse odaya giremiyor. Başka doktora da gitmedim zaten

Erdal cil ve sinan zorsu kesinlikle gitmem bu doktorlara. Omurga kontrolu diye birsey varmis anne kanindan bakiliyormus perinatoloji bakiyormus bugun doktor bunu sordu 18. Haftaya kadar yapiliyormus. Sizden istediler mi egitim arastirma doktorlari istiyormus.

Yok istemediler. Özeldeki doktorum da istemedi. Siz adatıpta hangi doktora gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…