Sakarya doğumevinde doğum yapanlar

pisgor

Minik adamım♡♥♡
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
1.101
949
40
Daha önce böyle bi konu var mıydı bilemiyorum.güncel olsun istedim.dogumevinden memnun olan da var olmayan da.fikirlerinizi alabilir miyiz?
Şöyle düşünuyorum evet özel hastane iyi guzel ama bi aksilik olunca hemen dogumevine gönderiyolar bu yönden güvenilir.fakat acılarla başbaşa mı bırakılıyoruz:)refakatci kalıyor mu mesela?

Valla bu konuda bende çok araştırdım sorusturdum kararsız kaldım ve altınova da karar kıldım oranın personeli çok anarmol yaa insan yerine koyup suratına bakmio lar ben bi kaç kere gittim kavga etmeden donmedigim olmamıştır ki normaldede gayet mülayim bi insanm

valla ben de devlet okulunda çalışıyorum şuanda.onlar nasıl hergün yüzlerce hastayla uğraşıyolarsa ben de onların veletleriyle uğraşıyorum şikayet etmeye hakkım yok çocuklara hakaret etmeye hakkım yok.herkes işini bilcek beni terslerlerse acım ağrım varsa ben de çok fena terslerim :))haklısınız ben de duydum böyle işte

cidden çok kötü 5-6 kişi aynı odada sancı bekliyordu (gebelik eğitiminde gezi yapmışlardı o an vazgeçmiştim) kimse yanına gelemiyor telefon açıyormuşsun aşağıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…