muayenehanesi var hastanede degilmi。 trsekkur rderimDr. Orhan Solakoğlu var canım tavsiye ederim, Çark Caddesindeydi muayenehanesi.
Hastane anlaşmalarını bilmiyorum canım arayıp bilgi alabilirsin, pek çok kişinin memnun kaldığını biliyorum amamuayenehanesi var hastanede degilmi。 trsekkur rderim☺
baktim simdiyokmus hastane anlasmasi zaten sakaryada bitek cark caddesini ogrenebildimHastane anlaşmalarını bilmiyorum canım arayıp bilgi alabilirsin, pek çok kişinin memnun kaldığını biliyorum amahatta Ada’dayken ben de gitmiştim
canim cok sagol。 bildigim hastaneler degil esime gostereyim biCanım Medar da İlknur Başaran ve Sami Kemik
Adatıp ta Filiz Dursun
Beyhekimde Sevilay Bozkurt Sedat Umur
Bildiğim iyiler bunlar
Hepsi serdivan da.canim cok sagol。 bildigim hastaneler degil esime gostereyim bi
Adatıp tuba hanım çok iyidir 34.haftamda karşılaştım kendisiyle iyiki karşılaşmışımmerhabalar herkese
sakarya ilcesinde yasiyorum buralari tam anlamiyla bilecek kadar olmadi henuz ocak sonunda bi dusuk yaptim simdi trkrar gebelik gozuktu dusukten dolayi korkularim cok fazla memleketede gidemedim sakarya merkezde guvenebilecegim dr onerisi olan varmi acaba。tesekkkurler
tesekkur ederimmm medarda aslihan diye birine gittim lanet olsun devlet.hastanesi bile daha ilgili kanama alani olusmasina ragmen 0 ilgi. beyhekimde sedat beye basladim sukur ki cok ilgiliAdatıp tuba hanım çok iyidir 34.haftamda karşılaştım kendisiyle iyiki karşılaşmışım
Çok sevindimtesekkur ederimmm medarda aslihan diye birine gittim lanet olsun devlet.hastanesi bile daha ilgili kanama alani olusmasina ragmen 0 ilgi. beyhekimde sedat beye basladim sukur ki cok ilgili
tmmdirÇok sevindim ☺ Tuğba hanım da aklınızın bir köşesinde olsun O hastanede diğerlerini pek önermem ama İki doktora daha gitmiştim öncesinde beğenmedim Hizmetlerini
Merhaba 34. Haftadan sonra sizi kabul ettimi? Bende 30 haftaligim tuba hanima randevu aldim ama takierime bastan beri ona gitmedigim.icin acikcasi cekincelerim varAdatıp tuba hanım çok iyidir 34.haftamda karşılaştım kendisiyle iyiki karşılaşmışım
Evet kabul etti sıkıntı yaşamadık merak etmeyin çok tatlı bir doktor bence doğum konusunda sizi çok önerdiler o yüzden size geldim derseniz kabul etmeyeceğini sanmıyorum. Ben başka bir doktorla sıkıntı yaşamıştım. Ayrıca hastanede yatmıştım çıkınca direk Tuba hanıma gitmiştim.Merhaba 34. Haftadan sonra sizi kabul ettimi? Bende 30 haftaligim tuba hanima randevu aldim ama takierime bastan beri ona gitmedigim.icin acikcasi cekincelerim var
Merhaba bende Sakarya dayım hangi doktor ile devam.ettiniz bende doktor arayisindayimmerhabalar herkese
sakarya ilcesinde yasiyorum buralari tam anlamiyla bilecek kadar olmadi henuz ocak sonunda bi dusuk yaptim simdi trkrar gebelik gozuktu dusukten dolayi korkularim cok fazla memleketede gidemedim sakarya merkezde guvenebilecegim dr onerisi olan varmi acaba。tesekkkurler
Yaa nick çok tanıdık geldi . 2017 kasım annelerinde var mıydın ?Merhaba bende Sakarya dayım hangi doktor ile devam.ettiniz bende doktor arayisindayim