sakarya da onerilebileceginiz kadin dogum dr varmiiii🖐

Merhaba bende Sakarya dayım hangi doktor ile devam.ettiniz bende doktor arayisindayim
mrh sedat umur ile.dvm ettim. 9 ay gayet iyi gittik. normal dogum dedi son 2 kontrolde klinik acti bukez gitgeller ile.ugrasmak istemedi sanirim bi anda yas sikinti oldu sezeryan yapti. gayet bilgili iyi bi dr ama keske bi hastaneye bagli olsaydi. tebrikler bu arada❤️

Yaa nick çok tanıdık geldi . 2017 kasım annelerinde var mıydın ? 😊
Ben 2020 ağustos ta Adatıp Filiz dursunda doğum yaptım.
Evet 2017 Kasım ayında vardım ama 31 Ekim'de doğdu kızım :))) ben sizin nicki hatırlayamadım. Bende filiz hanımda doğum yapmıştım ama şimdi hastane değişince kararsız kalmıştım

mrh sedat umur ile.dvm ettim. 9 ay gayet iyi gittik. normal dogum dedi son 2 kontrolde klinik acti bukez gitgeller ile.ugrasmak istemedi sanirim bi anda yas sikinti oldu sezeryan yapti. gayet bilgili iyi bi dr ama keske bi hastaneye bagli olsaydi. tebrikler bu arada❤️
Teşekkürler 🙂Sedat beyin de poliklinik olması kafama yatmamisti

merhabalar herkese
sakarya ilcesinde yasiyorum buralari tam anlamiyla bilecek kadar olmadi henuz ocak sonunda bi dusuk yaptim simdi trkrar gebelik gozuktu dusukten dolayi korkularim cok fazla memleketede gidemedim sakarya merkezde guvenebilecegim dr onerisi olan varmi acaba。tesekkkurler🙏
Ersin hoca.
Adatip

X