- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Hem gezmek dyelim hemde annemin kontrolleri vardi onun icin buralrdayiz
Merhaba, bende bir Sakaryalı olarak aranıza katılmak istiyorum kızlar
tşk ederim mandalinacım bu arada ben sakaryamıza dönüş yaptım istanbul seyehati the end:)
yavv biz yazmayız millet neden kimse yok der yazarız millet kaçar anlamadım ben bu işi
Merhaba, bende bir Sakaryalı olarak aranıza katılmak istiyorum kızlar
hoşgelmişsennnn sakaryanın neresi bacım?
herkeslere hayırlı ramazanlaar. burayı yeni görüyorum ben yaadaha bi senelik sakaryalı olaraktan şimdi gördüm hemen bi atlim şuraya dedim
hoşbulduuukokuyom ben yaa merkezdeyim ben. size tabiki kaç senelik sakaryalı olarak sorularım olacakk :)
ben de merkezdeyim serdivanda yım hemide, nereden geldin de okuyon bakayım bende kütahyada okudum bilirim gurbetliği
ben istanbuldan geldim ilk zamanlar benim için zor oldu ama şimdi okul açılsa da gitsem diye dört gözle bekliyorumşimdi ben okuyan biri olarak sakaryada gezilmesi görülmesi gereken yerleri sorsam yani kesin şunu yap bunu yap dediğiniz yerler veya şeyler var mı
ben istanbuldan geldim ilk zamanlar benim için zor oldu ama şimdi okul açılsa da gitsem diye dört gözle bekliyorumşimdi ben okuyan biri olarak sakaryada gezilmesi görülmesi gereken yerleri sorsam yani kesin şunu yap bunu yap dediğiniz yerler veya şeyler var mı