beni görünce heyecan yaptın tabibu arada ne çok inşallah yazmışım
ay semrican çok güldüm he:82:
kız burnumdan kemigi aldılar estetik olmadım yani güzel sözlerin içinde teşekkür ederim
ne oldum bilmiyomda
önceden ne isem şimdide oyum be gülüm ay az kaldı tatilede ama bu defa öyle kısa olmasın sabahtan bi başlıyalım akşama kadar uyarmı canım
ay gecmiş olsun bebemmm yayok kız 1 hafta falan kalacam bu sefer ben hafta sonuda oradaydım babam rahatsız diye cuma gece geldik pazar sabah döndük bu sefer okkalı buluşma yapacaz
ay gecmiş olsun bebemmm ya
okkalıda yaparız oklavalıda sorun degil gülüm sen gelde
ne dügünü kız sünnet mi var :18:düğünede hazırlanın artık bak kaç ay önceden haber veriyorum size
ne dügünü kız sünnet mi var :18:
allah kısmet ederse ben geldim bile semricankızlar mutlu bir haberim var bir değil iki aslında birincisi artık kocacığım şantiyeden döndü burada çalışıyorikincisi de arnavutlarda bizde yani bir laf vardır elticiklerim bilir DİKİNESİNİZ GELESİNİZ DÜGÜNÜMÜZ VAR diye işte benimde allah kısmet ederse 11 eylül pazar günü 13 ile 17 arası beyaz gül restoranda oğluşumun sünnet düğünü var hepiniz şereflendirirsiniz inşallah bizi öpüyorum hepinizi kızçeler
ben neremle okudum acep yazılanları ya hadi hayırlısı dedıgım gibi bi aksilik olmazsa geldim sayaz önce yazdım az geri git görürsün msj larda
ben neremle okudum acep yazılanları ya hadi hayırlısı dedıgım gibi bi aksilik olmazsa geldim say
hadi güle güle bebegim bende bakınıyom sülüman 'Asaydım zaten arkadaşım hadi ben kaçtım sülümanımı izleyecem azıcık öperim seni:76:
yardımcı olamadımki hayell
olsun canım cevap yazman bile yeter
adatıpdaki muzaffer erdemli diye bir doktora götürdüm 1 hafta içinde iki doktora gittik ve iki ayrı sonuçla karşılaştık önceki doktorumuz gözlüğümüğzü yeniledi ama verdiği gözlük numaraları çok yüksek geldi bize muzzaffer erdemli de aynı şeyi söyledi 1 derece daha az verdi diyer doktorun verdiği numaradan bizde muzaffer erdemli ye güvenip onun verdiği gözlük numarasını aldık birde bu doktoru deniyelim inşasllah doğru karar vermişizdir :18:
hepinize hayırlı bir gün dilyorum :79:
olsun canım cevap yazman bile yeter
adatıpdaki muzaffer erdemli diye bir doktora götürdüm 1 hafta içinde iki doktora gittik ve iki ayrı sonuçla karşılaştık önceki doktorumuz gözlüğümüğzü yeniledi ama verdiği gözlük numaraları çok yüksek geldi bize muzzaffer erdemli de aynı şeyi söyledi 1 derece daha az verdi diyer doktorun verdiği numaradan bizde muzaffer erdemli ye güvenip onun verdiği gözlük numarasını aldık birde bu doktoru deniyelim inşasllah doğru karar vermişizdir :18:
hepinize hayırlı bir gün dilyorum :79:
huuu huuuu nerelerdesiniz hatunlar hafta sonu herkez dolu galiba
iyigeceler hatunlar nasılsınız görüşmeyeli baya uzun zaman oldu değilmi bana öyle geldi valla özledim hepinizi ben çok iyim şükür iş güç devam işte pc debi problem vardı onu yaptırdım ama şimdide kablosuz bağlanamıyorum ona canım sıkıldı her format atıldığında böyle oluyo nedense neyse bide onun için götürecez verdiğim yeri beyendim gayet güzel ilgileniyorlar güzelde yapmışlar bide çanta hediye ettiler:))
neysem bendeki havadisler böyle işte...
semircancım hayırlı olsun sünnetiniz erkek oldu hee oğluşun hadi bakalım damatlığınıda görürüz inş...
hepinizi öptümm hanımlar...
bebegim herkez bi dolu ki sorma gitsin
tmm canım bitiririz burda havalar güzel gidiyor inşallah sen gelinceye kadar bozulmazaman aman ben gelene kadar bitirin işleride rahatça görüşelim