Sakarya///54

yok kız 1 hafta falan kalacam bu sefer ben hafta sonuda oradaydım babam rahatsız diye cuma gece geldik pazar sabah döndük bu sefer okkalı buluşma yapacaz

yok kız 1 hafta falan kalacam bu sefer ben hafta sonuda oradaydım babam rahatsız diye cuma gece geldik pazar sabah döndük bu sefer okkalı buluşma yapacaz
ay gecmiş olsun bebemmm ya
okkalıda yaparız oklavalıda sorun degil gülüm sen gelde

allah kısmet ederse ben geldim bile semrican

yardımcı olamadımki hayell

olsun canım cevap yazman bile yeter
adatıpdaki muzaffer erdemli diye bir doktora götürdüm 1 hafta içinde iki doktora gittik ve iki ayrı sonuçla karşılaştık önceki doktorumuz gözlüğümüğzü yeniledi ama verdiği gözlük numaraları çok yüksek geldi bize muzzaffer erdemli de aynı şeyi söyledi 1 derece daha az verdi diyer doktorun verdiği numaradan bizde muzaffer erdemli ye güvenip onun verdiği gözlük numarasını aldık birde bu doktoru deniyelim inşasllah doğru karar vermişizdir :18:
hepinize hayırlı bir gün dilyorum :79:

tekrar geçmiş olsun inşallah tamamen düzelir en yakın zamanda yavrun

öncelikle geçmiş olsun cnm...bende gözümde kistleşmiş bi arpacık için bi doktora gittim ameliyat yaptı ama ertesi gün bandaj açılsığında kist hala gözkapağımda duruyodu adatıpa sonra muzaffer erdemli ye gittik ve şuan ameliyatsız kurtuldum.babamında katarakt ameliyatlarını çok güzel yapmıştı hiç bi sorunu olmamıştı keşke ilk önce ona gitseydik dedik. inş. sizde sorununuzu sözersiniz ...geçmiş olsun... :)

iyigeceler hatunlar nasılsınız görüşmeyeli baya uzun zaman oldu değilmi bana öyle geldi valla özledim hepinizi ben çok iyim şükür iş güç devam işte pc debi problem vardı onu yaptırdım ama şimdide kablosuz bağlanamıyorum ona canım sıkıldı her format atıldığında böyle oluyo nedense neyse bide onun için götürecez verdiğim yeri beyendim gayet güzel ilgileniyorlar güzelde yapmışlar bide çanta hediye ettiler:))
neysem bendeki havadisler böyle işte...
semircancım hayırlı olsun sünnetiniz erkek oldu hee oğluşun hadi bakalım damatlığınıda görürüz inş...
hepinizi öptümm hanımlar...

sağolasın cnm geçtiğimiz yaz oldu sünnetini ama bizde düğünsüz olmaz bu yazda şöyle bi kurtları dökecez berabar hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…