- 3 Haziran 2008
- 4.799
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 3 yaşında ki kızımın gözü bozuk gözlük kullanıyor 1 yaşından beri gittiğimiz doktor var ama nedense içimize sinmeyen birşeyler var geçen gittik doktora gözlük numaramızı değiştirdi daha artırdı
6-7 derece hipermetrop çıktı emin olmak ve doktora güven duymak istiyorum daha çok küçük kızım yanlış tedavi edilirse diye endişe ediyorum lütfen yardım edin ben sakaryalı değilim hangi doktor iyi bu konuda bilgi sahibi de değilim bize muzaffer erdemli diye bir doktoru önerdiler bir bileniniz vardır inşallah
ayyyy deme cok sevindim canım yagünaydın sakaryam
hafta sonu olduu halde kargalar mamasını yemeden buralara düşüom bende ya
kocişimin düzenli bi işi var bundan sonra ,rabbim hayırlı müşteri,bol kazanç nasip etsin
hayatımız düzene girio inş.
bugünde badana temizlik falan olcek,erkenden gitti:87:
benimde kuzen günüm vaa,kuzim çalıştıı için pazar gidioz,
işte benden havadisler böle,hadin size ii pazarlar
(eltimin yerini bilen, gören, işiten vaasa, slm edin benden)
heeee iim iiiiyigeceler hatun kişiler:)))nasıllarsınız bakem bugün pantişteydik canoyla iyi gördüm kendilerini..
haydeç ablacım çok geçmiş olsun yaa nedir böyle bi okutsan ablam kendini ....
roşumcum yeni bebişiniz hayırlı olsun canım çok tatlı şeker bişey maşaallah bayıldım kendilerine ayrıca eşinin yeni işide hayırlı olsun kendi işi olacak galiba ne üzerine güzelim...
rica ederim bebegim ne demek sana da geçmiş olsngünaydın sakaryamın hatunlarıı
uzun bi aradan sona herkeşlere merhaba
panterimle başliimm.panterim canım benim çok geçmiş olsun.valla arayamadım çok mahcubum.
haydeç aplamm dikkat et kendine inşallah ilaç tedavisi iyi gelirde biran önce iyileşirsin.
eltim eltim kıs hakket kendime kayıp ilanı vercem yakında.kıs çok sevindim bu arada.gözümüz aydın.hayırlı olsun.allah bol kazanç nasip etsin
bu arada eltimin dediği gibi bu ara bikaç rahatsızlık bi araya geldi.ufak tefek nur topu gibi kistlerim varmış sağda solda.onlarla uğraştım.çok şükür şincilik önemli bişey yok.bide tahlil sonuçlarımı alsam daha iyi olcem.
işte bölee kısçeler.en önemlisi sağlık gerisi boş.hepicğiniz kendinizze dikkat edin.
ayyy canım yabide bobymin konusunu anlatiim,dün çok üzüldüm,
3 gecedir hiç sesi çıkmıo ,ama gündüzleri felaket,
yani o minicik şeyden o ses nasıl çıkar,anlamış deilim
dün sabahta erkenden mıyklıyodu,çıktım mamasını hasırlaıp doyurdum,oynattım,
içeri girdim,peşimden kıyametleri söküo,yanında insan istermş bu cins, bide bebek
yanında duraım bari die çıktım yine,arkada bi kadın var,aman allahım açtı ağzını yumdu gözünü,
büyüğünden kurtulduk küçüünü getirdiniz ne resil,cahil insanlarsınız falan
kendimi bozmadım hiç,ama içime oturdu dedikleri
sona eşimle konuştuk karar verdik ailece görüştüümüz köyde yaşayan dostlarımız var,
onların yanına gönderelim dedik,onlarda saolsun biraz bizde büyüsün alırsınız dediler,
işte böle elimizde büyücekti ama olmadı
yanlış biliyorsnroşum ingiliz setter bu av köpeği köpeğe göre değişir ama çok havlayan bişey değildir en ezından teriyerler kadar
evin bahçeli ve müsatakilse komşun istediği kadar bağırsın senin köpeğine karışamaz.
benim 3 yaşında ki kızımın gözü bozuk gözlük kullanıyor 1 yaşından beri gittiğimiz doktor var ama nedense içimize sinmeyen birşeyler var geçen gittik doktora gözlük numaramızı değiştirdi daha artırdı
6-7 derece hipermetrop çıktı emin olmak ve doktora güven duymak istiyorum daha çok küçük kızım yanlış tedavi edilirse diye endişe ediyorum lütfen yardım edin ben sakaryalı değilim hangi doktor iyi bu konuda bilgi sahibi de değilim bize muzaffer erdemli diye bir doktoru önerdiler bir bileniniz vardır inşallah
setterlerin uysal olduunu bildiimiz için bu cinsi seçtik bizde,roşum ingiliz setter bu av köpeği köpeğe göre değişir ama çok havlayan bişey değildir en ezından teriyerler kadar
evin bahçeli ve müsatakilse komşun istediği kadar bağırsın senin köpeğine karışamaz.
ayyyy deme cok sevindim canım ya
allah daimi etsin
ayyy canım ya
roşum anamın dedıgını söliyim
sizin ordakiler hzur vermiycek
karışmaya hakları yok ama
sen minik köpiş alma canım ya
yanlış biliyorsn
uzman olarak söyliyim yavru köpek yalnız kaldıgında her daim aglar
panterimm az önce resimlerini gördüm canım hemen kk ya girdim seni görüncede yazayım dedim malum oğluş her an pc ye el koyabilir ameliyat demişsin hayırdır canım ya geçmişi okumadan yazıyorum inşallah hayırlısıyla atlatmışsındır canımm çok çokk geçmiş olsun
selam sakaryammmm oğluş izin verirse bir geçmişi okuyup geliyorummm
haydeç ablamm inşallah ameliyata gerek kalmazz yaa Allah şifa versin ilaçlar yeterli gelsin inşallahhhh
roşumm boby çokkk tatlıı umarım köye yollamaya gerek kalmaz vee Allah daimn etsinn bol kazanç nasip etsin eşine canımm kısmetsiz pisimede geçmiş olsunnnn
canom boşwerim beyazım şengülüm cerenim mandalinam nilim yeşilgözlü ablam gümüşüm unuttuğum varsa affolaaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııı
teşekkür ederim canım :87:gözlük kullanıyorum ama ileri derece olmadığı için devlet hastanesinde yazdırıp almıştım göz doktorları hakkında bilgim yok geçmiş olsun
cnm çok geçmş olsun :44:bu konuda bilgim yok kendi adıma,bi ark.kızında vardı böle bi sorun,
perş.günü görüşücem,inş.unutmassam danışaım senin için
saolasın bebegim saglık sornm vardı old bitti şükürler olsn trp gibiyim şimdi:)panterimm az önce resimlerini gördüm canım hemen kk ya girdim seni görüncede yazayım dedim malum oğluş her an pc ye el koyabilir ameliyat demişsin hayırdır canım ya geçmişi okumadan yazıyorum inşallah hayırlısıyla atlatmışsındır canımm çok çokk geçmiş olsun
selam sakaryammmm oğluş izin verirse bir geçmişi okuyup geliyorummm
roşum o kadını bi zahmet ben oralardayken bana bi gösteriver de ben ifadesini alayımsetterlerin uysal olduunu bildiimiz için bu cinsi seçtik bizde,
eşimin av merakı vaada azcıkın
daa önce bikaç tane traahtar cinsi baktık hepsi birbirinden alem ,acaip bağıran enercik bi cins
tabii komşumuz şahsiyet deliriodu
evimiz müstakil ama maalesef çevreyi rahatsız edince hoş karşılanmıo:26:
allah razı olsun pantişim ,amiin deim
ya cnmcım başka kimseden şikaet gelmio,
saa bahsetmiştim ya o kadın biraz kafgaya meyilli
bende yavruyken çook seviom ama
neese sahibine geri versek mi dediydik,
şimdi köydeki ailenin başka köpekleride var,onlarla çıtı çıkmamış yavruşumun,
saolsunlar vermeyin, bikaç ay büyütelim öle alırsınız dediler,
yavru köpeğin ağlaması normaldir tabii,anneden ayrılalı 3 gün olmuş,minicik,
yanlız duramıo,ama eşim bu durum uzun sürmez diodu kii, malum şahsiyet bozdu
haydeç ablamm inşallah ameliyata gerek kalmazz yaa Allah şifa versin ilaçlar yeterli gelsin inşallahhhh
roşumm boby çokkk tatlıı umarım köye yollamaya gerek kalmaz vee Allah daimn etsinn bol kazanç nasip etsin eşine canımm kısmetsiz pisimede geçmiş olsunnnn
canom boşwerim beyazım şengülüm cerenim mandalinam nilim yeşilgözlü ablam gümüşüm unuttuğum varsa affolaaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııı
ossun canım benim kısme degilmişmyhopem pazar günü gönderttik bile
hayırlı temennilerin içinde allah razı olsun,aamin
bomba gibim geldim salı günğ ameliyat olcam
ama daha önemlisi pablomu buldum
ay semrican çok güldüm he:82:cnm benim ben görene kadar ameliyatını olmuş bitirmişsin maşallah kız zaten mis gibi hatundun bide burun murun kimbilir ne olmuşsundur sen şimdi geçmiş olsun cnm benim iyisindir inşallah sömestre tatilinde gelecem inşallah ararım seni organizasyonu yaparsın inşallah