Sakarya///54

tünaydınlar sakaryam:KK3:
günlerdir karga mamasını yimeden ayaklandımdı yaa,
bugün artık pes dedi bünyem,:KK43:
kendime engel olamadım,göz kapaklarımı tutamadım düşünün,
sonacıma yattım uyudum,1 saat önce uyandım,
şimdide fazla uyuduum için bi garipim:kk77:

bide bobymin konusunu anlatiim,dün çok üzüldüm,
3 gecedir hiç sesi çıkmıo ,ama gündüzleri felaket,
yani o minicik şeyden o ses nasıl çıkar,anlamış deilim:KK5:
dün sabahta erkenden mıyklıyodu,çıktım mamasını hasırlaıp doyurdum,oynattım,
içeri girdim,peşimden kıyametleri söküo,yanında insan istermş bu cins, bide bebek:KK43:
yanında duraım bari die çıktım yine,arkada bi kadın var,aman allahım açtı ağzını yumdu gözünü,
büyüğünden kurtulduk küçüünü getirdiniz ne resil,cahil insanlarsınız falan:KK53:
kendimi bozmadım hiç,ama içime oturdu dedikleri:KK50:
sona eşimle konuştuk karar verdik ailece görüştüümüz köyde yaşayan dostlarımız var,
onların yanına gönderelim dedik,onlarda saolsun biraz bizde büyüsün alırsınız dediler,
işte böle elimizde büyücekti ama olmadı:KK14:

benim 3 yaşında ki kızımın gözü bozuk gözlük kullanıyor 1 yaşından beri gittiğimiz doktor var ama nedense içimize sinmeyen birşeyler var geçen gittik doktora gözlük numaramızı değiştirdi daha artırdı
6-7 derece hipermetrop çıktı emin olmak ve doktora güven duymak istiyorum daha çok küçük kızım yanlış tedavi edilirse diye endişe ediyorum lütfen yardım edin ben sakaryalı değilim hangi doktor iyi bu konuda bilgi sahibi de değilim bize muzaffer erdemli diye bir doktoru önerdiler bir bileniniz vardır inşallah:KK5:

roşum ingiliz setter bu av köpeği köpeğe göre değişir ama çok havlayan bişey değildir en ezından teriyerler kadar

evin bahçeli ve müsatakilse komşun istediği kadar bağırsın senin köpeğine karışamaz.

benim 3 yaşında ki kızımın gözü bozuk gözlük kullanıyor 1 yaşından beri gittiğimiz doktor var ama nedense içimize sinmeyen birşeyler var geçen gittik doktora gözlük numaramızı değiştirdi daha artırdı
6-7 derece hipermetrop çıktı emin olmak ve doktora güven duymak istiyorum daha çok küçük kızım yanlış tedavi edilirse diye endişe ediyorum lütfen yardım edin ben sakaryalı değilim hangi doktor iyi bu konuda bilgi sahibi de değilim bize muzaffer erdemli diye bir doktoru önerdiler bir bileniniz vardır inşallah:KK5:

gözlük kullanıyorum ama ileri derece olmadığı için devlet hastanesinde yazdırıp almıştım göz doktorları hakkında bilgim yok geçmiş olsun

günaydın sakaryam :KK3:
hafta sonu olduu halde kargalar mamasını yemeden buralara düşüom bende ya:KK19:
kocişimin düzenli bi işi var bundan sonra ,rabbim hayırlı müşteri,bol kazanç nasip etsin:nazar:
hayatımız düzene girio inş.
bugünde badana temizlik falan olcek,erkenden gitti:87:
benimde kuzen günüm vaa,kuzim çalıştıı için pazar gidioz,
işte benden havadisler böle,hadin size ii pazarlar:KK19:
(eltimin yerini bilen, gören, işiten vaasa, slm edin benden:KK58:)
ayyyy deme cok sevindim canım ya
allah daimi etsin
iyigeceler hatun kişiler:)))nasıllarsınız bakem bugün pantişteydik canoyla iyi gördüm kendilerini..
haydeç ablacım çok geçmiş olsun yaa nedir böyle bi okutsan ablam kendini ....
roşumcum yeni bebişiniz hayırlı olsun canım çok tatlı şeker bişey maşaallah bayıldım kendilerine ayrıca eşinin yeni işide hayırlı olsun kendi işi olacak galiba ne üzerine güzelim...
heeee iim iii
günaydın sakaryamın hatunlarıı
uzun bi aradan sona herkeşlere merhaba
panterimle başliimm.panterim canım benim çok geçmiş olsun.valla arayamadım çok mahcubum.
haydeç aplamm dikkat et kendine inşallah ilaç tedavisi iyi gelirde biran önce iyileşirsin.
eltim eltim kıs hakket kendime kayıp ilanı vercem yakında.kıs çok sevindim bu arada.gözümüz aydın.hayırlı olsun.allah bol kazanç nasip etsin
bu arada eltimin dediği gibi bu ara bikaç rahatsızlık bi araya geldi.ufak tefek nur topu gibi kistlerim varmış sağda solda.onlarla uğraştım.çok şükür şincilik önemli bişey yok.bide tahlil sonuçlarımı alsam daha iyi olcem.
işte bölee kısçeler.en önemlisi sağlık gerisi boş.hepicğiniz kendinizze dikkat edin.
rica ederim bebegim ne demek sana da geçmiş olsn
bide bobymin konusunu anlatiim,dün çok üzüldüm,
3 gecedir hiç sesi çıkmıo ,ama gündüzleri felaket,
yani o minicik şeyden o ses nasıl çıkar,anlamış deilim:KK5:
dün sabahta erkenden mıyklıyodu,çıktım mamasını hasırlaıp doyurdum,oynattım,
içeri girdim,peşimden kıyametleri söküo,yanında insan istermş bu cins, bide bebek:KK43:
yanında duraım bari die çıktım yine,arkada bi kadın var,aman allahım açtı ağzını yumdu gözünü,
büyüğünden kurtulduk küçüünü getirdiniz ne resil,cahil insanlarsınız falan:KK53:
kendimi bozmadım hiç,ama içime oturdu dedikleri:KK50:
sona eşimle konuştuk karar verdik ailece görüştüümüz köyde yaşayan dostlarımız var,
onların yanına gönderelim dedik,onlarda saolsun biraz bizde büyüsün alırsınız dediler,
işte böle elimizde büyücekti ama olmadı:KK14:
ayyy canım ya
roşum anamın dedıgını söliyim
sizin ordakiler hzur vermiycek
karışmaya hakları yok ama
sen minik köpiş alma canım ya
roşum ingiliz setter bu av köpeği köpeğe göre değişir ama çok havlayan bişey değildir en ezından teriyerler kadar

evin bahçeli ve müsatakilse komşun istediği kadar bağırsın senin köpeğine karışamaz.
yanlış biliyorsn
uzman olarak söyliyim yavru köpek yalnız kaldıgında her daim aglar:KK14:

panterimm az önce resimlerini gördüm canım hemen kk ya girdim seni görüncede yazayım dedim malum oğluş her an pc ye el koyabilir ameliyat demişsin hayırdır canım ya geçmişi okumadan yazıyorum inşallah hayırlısıyla atlatmışsındır canımm çok çokk geçmiş olsun:nazar:
selam sakaryammmm oğluş izin verirse bir geçmişi okuyup geliyorummm:KK16:

cnm çok geçmş olsun :44:bu konuda bilgim yok kendi adıma,bi ark.kızında vardı böle bi sorun,
perş.günü görüşücem,inş.unutmassam danışaım senin için:KK19:

setterlerin uysal olduunu bildiimiz için bu cinsi seçtik bizde,
eşimin av merakı vaada azcıkın:KK19:
daa önce bikaç tane traahtar cinsi baktık hepsi birbirinden alem ,acaip bağıran enercik bi cins:KK19:
tabii komşumuz şahsiyet deliriodu:KK19:
evimiz müstakil ama maalesef çevreyi rahatsız edince hoş karşılanmıo:26:
ayyyy deme cok sevindim canım ya
allah daimi etsin
ayyy canım ya
roşum anamın dedıgını söliyim
sizin ordakiler hzur vermiycek
karışmaya hakları yok ama
sen minik köpiş alma canım ya
yanlış biliyorsn
uzman olarak söyliyim yavru köpek yalnız kaldıgında her daim aglar:KK14:

allah razı olsun pantişim ,amiin deim:nazar:
ya cnmcım başka kimseden şikaet gelmio,
saa bahsetmiştim ya o kadın biraz kafgaya meyilli:KK22:
bende yavruyken çook seviom ama:KK5:
neese sahibine geri versek mi dediydik,
şimdi köydeki ailenin başka köpekleride var,onlarla çıtı çıkmamış yavruşumun,
saolsunlar vermeyin, bikaç ay büyütelim öle alırsınız dediler,:KK19:
yavru köpeğin ağlaması normaldir tabii,anneden ayrılalı 3 gün olmuş,minicik,
yanlız duramıo,ama eşim bu durum uzun sürmez diodu kii, malum şahsiyet bozdu:KK22:

panterimm az önce resimlerini gördüm canım hemen kk ya girdim seni görüncede yazayım dedim malum oğluş her an pc ye el koyabilir ameliyat demişsin hayırdır canım ya geçmişi okumadan yazıyorum inşallah hayırlısıyla atlatmışsındır canımm çok çokk geçmiş olsun:nazar:

ooo kimleri görüoz efenim,hoşgeldin,oğluş izin verir bi kere akıllı delikanlı o:emir_bebek:

haydeç ablamm inşallah ameliyata gerek kalmazz yaa Allah şifa versin ilaçlar yeterli gelsin inşallahhhh:nazar:
roşumm boby çokkk tatlıı umarım köye yollamaya gerek kalmaz vee Allah daimn etsinn bol kazanç nasip etsin eşine canımm kısmetsiz pisimede geçmiş olsunnnn:nazar:
canom boşwerim beyazım şengülüm cerenim mandalinam nilim yeşilgözlü ablam gümüşüm unuttuğum varsa affolaaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııı:KK54:

haydeç ablamm inşallah ameliyata gerek kalmazz yaa Allah şifa versin ilaçlar yeterli gelsin inşallahhhh:nazar:
roşumm boby çokkk tatlıı umarım köye yollamaya gerek kalmaz vee Allah daimn etsinn bol kazanç nasip etsin eşine canımm kısmetsiz pisimede geçmiş olsunnnn:nazar:
canom boşwerim beyazım şengülüm cerenim mandalinam nilim yeşilgözlü ablam gümüşüm unuttuğum varsa affolaaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııı:KK54:

myhopem pazar günü gönderttik bile:KK5:
hayırlı temennilerin içinde allah razı olsun,aamin:nazar:

gözlük kullanıyorum ama ileri derece olmadığı için devlet hastanesinde yazdırıp almıştım göz doktorları hakkında bilgim yok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım :87:
cnm çok geçmş olsun :44:bu konuda bilgim yok kendi adıma,bi ark.kızında vardı böle bi sorun,
perş.günü görüşücem,inş.unutmassam danışaım senin için:KK19:

çok sağol canım ilginiz için teşekür ederim kızlar :KK16:

saolasın bebegim saglık sornm vardı old bitti şükürler olsn trp gibiyim şimdi:)
tekrar teşekkürler bebegim benim prensimiz nasıl bayagı büyümüştür:KK55:

setterlerin uysal olduunu bildiimiz için bu cinsi seçtik bizde,
eşimin av merakı vaada azcıkın:KK19:
daa önce bikaç tane traahtar cinsi baktık hepsi birbirinden alem ,acaip bağıran enercik bi cins:KK19:
tabii komşumuz şahsiyet deliriodu:KK19:
evimiz müstakil ama maalesef çevreyi rahatsız edince hoş karşılanmıo:26:

allah razı olsun pantişim ,amiin deim:nazar:
ya cnmcım başka kimseden şikaet gelmio,
saa bahsetmiştim ya o kadın biraz kafgaya meyilli:KK22:
bende yavruyken çook seviom ama:KK5:
neese sahibine geri versek mi dediydik,
şimdi köydeki ailenin başka köpekleride var,onlarla çıtı çıkmamış yavruşumun,
saolsunlar vermeyin, bikaç ay büyütelim öle alırsınız dediler,:KK19:
yavru köpeğin ağlaması normaldir tabii,anneden ayrılalı 3 gün olmuş,minicik,
yanlız duramıo,ama eşim bu durum uzun sürmez diodu kii, malum şahsiyet bozdu:KK22:
roşum o kadını bi zahmet ben oralardayken bana bi gösteriver de ben ifadesini alayım
nasıl bi mahluk bu ya
hayır ona ne anlamıyorm ya
sende savn kendini be gülüm biraz
gerci boby nin gittgi yer anlattıgın kadarı ile cok ii orda mutlu yaşar
köpişlerin bakımlarından çok bulundukları yerden mtlı olmaları çok önemli
hayırlısı olsun bebegim

myhopem pazar günü gönderttik bile:KK5:
hayırlı temennilerin içinde allah razı olsun,aamin:nazar:
ossun canım benim kısme degilmiş:KK69:

bomba gibim geldim salı günğ ameliyat olcam
ama daha önemlisi pablomu buldum:21::21::21:

cnm benim ben görene kadar ameliyatını olmuş bitirmişsin maşallah kız zaten mis gibi hatundun bide burun murun kimbilir ne olmuşsundur sen şimdi geçmiş olsun cnm benim iyisindir inşallah sömestre tatilinde gelecem inşallah ararım seni organizasyonu yaparsın inşallah

kızlar mutlu bir haberim var bir değil iki aslında birincisi artık kocacığım şantiyeden döndü burada çalışıyor:KK66: ikincisi de arnavutlarda bizde yani bir laf vardır elticiklerim bilir DİKİNESİNİZ GELESİNİZ DÜGÜNÜMÜZ VAR diye işte benimde allah kısmet ederse 11 eylül pazar günü 13 ile 17 arası beyaz gül restoranda oğluşumun sünnet düğünü var hepiniz şereflendirirsiniz inşallah bizi :KK64: öpüyorum hepinizi kızçeler

Son düzenleme:
cnm benim ben görene kadar ameliyatını olmuş bitirmişsin maşallah kız zaten mis gibi hatundun bide burun murun kimbilir ne olmuşsundur sen şimdi geçmiş olsun cnm benim iyisindir inşallah sömestre tatilinde gelecem inşallah ararım seni organizasyonu yaparsın inşallah
ay semrican çok güldüm he:82:
kız burnumdan kemigi aldılar estetik olmadım yani güzel sözlerin içinde teşekkür ederim
ne oldum bilmiyomda:KK53:
önceden ne isem şimdide oyum be gülüm ay az kaldı tatilede ama bu defa öyle kısa olmasın sabahtan bi başlıyalım akşama kadar uyarmı canım

X