Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
piki ölleyse:78:ben hepsini severim canım hiç fark yapmaz bana
git bebegim eyi geceler
hayırlı geceler arkadaşlar....hepinizi öpüyorum...
oy yerim ben onu cok tatlı masallahgüünaaydınlar sakaryam
işte bobym,
fotolar büyük gibi ama napiim anca yükleyebildim,
ağlayıp duruo bea,daa 45 günlük,mamasını yedirdim hayla mıyklanıo[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ossun canım ben yıne yazarımiyi hafta sonu hepinizeee
roşum canım geldim ben:)
şöyle bi gözden geçirdim üstün körü yazılanları ,bu aralar gelemedim , bi keyifsiliğim var, arada baktım ama yazmadım bende
bu arada çok şekermiş yeni dostunuz,çok beğendim
pantişim daha iyi ,dün bana malumat verdi ama ona da dönemedim
haydeç ablama yine ameliyat yolumu gözüküyomuş ,
eee Daha daha ne var ne yok
hoşgeldin canom,hayır olsun inş.bedenin mi,ruhun mu keyifsiz de bakem :26:
eee sona herşey var hiç bişe yok:78:
ruhen iyi değilim pek uyuyasımuyanmayasım var bakkala diye çıkasım hiçç dönmeyesim varrrr:)
yok beaa,iyisin belli epsiri neyin yapabilion
bazen öle geliolar canom,kocişimin dediği gibi geçince rahatlarsın:94:
olmadı leyla bacıma bi uğrarsın ii gelir
çokk uzun zamandır ugramam lazım da
ugrayamıyom işte:)
eeh artık yola girmişin ,eninde sonunda gitçen ben gibi,
ama geciktirme derim,çıkması bi hayli zor oluyo
Bizim kızlar hep uyuyolar galiba
slm sakaryam ogleden sona canom ıle buluscaz kent parktaivet uykucu ,miskiin, tembel gacılar nolcek:84:
ay canım kıyamam ya haydecım cok yorma kendini be gülümgünaydın sakarya..oo valla kızlar ne mutlu size...bende iş güç bahçeye bile çıkamıyorum..pantiş iyleştinmi canım..üşütme sakın kendini...roşum çok tatlı ya...benim içinde sev biraz...
evet çok şeker bişe maş.bende öle düşünüorum ,oy yerim ben onu cok tatlı masallah
rosum daa bebek korkuyodur
ossun canım ben yıne yazarım
slm sakaryam ogleden sona canom ıle buluscaz kent parkta
günaydın sakarya..oo valla kızlar ne mutlu size...bende iş güç bahçeye bile çıkamıyorum..pantiş iyleştinmi canım..üşütme sakın kendini...roşum çok tatlı ya...benim içinde sev biraz...
bende bayıldım,acaip ısınmıştımdaiyigeceler hatun kişiler:)))nasıllarsınız bakem bugün pantişteydik canoyla iyi gördüm kendilerini..
haydeç ablacım çok geçmiş olsun yaa nedir böyle bi okutsan ablam kendini ....
roşumcum yeni bebişiniz hayırlı olsun canım çok tatlı şeker bişey maşaallah bayıldım kendilerine ayrıca eşinin yeni işide hayırlı olsun kendi işi olacak galiba ne üzerine güzelim...
aamiin saolasın eltim ,allah razı olsungünaydın sakaryamın hatunlarıı
uzun bi aradan sona herkeşlere merhaba
panterimle başliimm.panterim canım benim çok geçmiş olsun.valla arayamadım çok mahcubum.
haydeç aplamm dikkat et kendine inşallah ilaç tedavisi iyi gelirde biran önce iyileşirsin.
eltim eltim kıs hakket kendime kayıp ilanı vercem yakında.kıs çok sevindim bu arada.gözümüz aydın.hayırlı olsun.allah bol kazanç nasip etsin
bu arada eltimin dediği gibi bu ara bikaç rahatsızlık bi araya geldi.ufak tefek nur topu gibi kistlerim varmış sağda solda.onlarla uğraştım.çok şükür şincilik önemli bişey yok.bide tahlil sonuçlarımı alsam daha iyi olcem.
işte bölee kısçeler.en önemlisi sağlık gerisi boş.hepicğiniz kendinizze dikkat edin.