Günaydın....
Haydeç ablam teşekkür ederim.Babam bizi korkuttu ama şimdi iyi çok şükür.
Cano bozma moralini bak çoğu kişi geliyor.Sen burda sevilen bir hatunsun sadece biraz şansız zamanlara denk geldin demekki..Yoksa herkes sana gelmek ister diye düşünüyorum..
Bende gelmek istiyorum bir aksilik çıkmazsa inşallah..
Beyazım Toprağımla pazar birlikteydik terapiyi sırayla yapıyor demekkii..
Mandalin kuzum gelsene sende canoya tanışırız hemde
günaydın herkese mutlu sağlıklı huzurlu günlerrrrrrrrrrr
günaydın sanada mandalina....
ii akşamlar sakaryam,geçmişi az bişe okuyabildim:2:
bugünlerde feci başım ağrıyo ve sürekli uykulu bi haldeyim,hiç bişee katlanamıorum,nolcak bu halim bilmiim
canom uygun olursam c.tesi gelmek isterim,
gelmek istemediimizi düşünme sakın,seni severim çıtırm hatunum,eltim gerekeni demiş zaten:13:
saolasın cnm,allah razı olsun:)geçmiş olsun Allah şifa versin
Saqol canımdoğum gününüz kutlu olsun canım allah sağlık mutluluk dolu uzun ömürler versin öpüyorum çok azrayı
inşallah canım beklerimGünaydın....
Haydeç ablam teşekkür ederim.Babam bizi korkuttu ama şimdi iyi çok şükür.
Cano bozma moralini bak çoğu kişi geliyor.Sen burda sevilen bir hatunsun sadece biraz şansız zamanlara denk geldin demekki..Yoksa herkes sana gelmek ister diye düşünüyorum..
Bende gelmek istiyorum bir aksilik çıkmazsa inşallah..
Beyazım Toprağımla pazar birlikteydik terapiyi sırayla yapıyor demekkii..
Mandalin kuzum gelsene sende canoya tanışırız hemde
tşk ederizzzzHe bide Azranında doğum günü kutlu olsun.
nice mutlu yıllar olsun
tşkederizzzz
ben cumartesi istanbulda olacam canım gelebilme ihtimalim yok
yaa bakın işte ağrılı kafamla msjı 2 kez yollamışım,çok pardon:78:
doğum gününüz kutlu olsun canım allah sağlık mutluluk dolu uzun ömürler versin öpüyorum çok azrayı
Günaydın....
bende sizleri severim şekerim ,tek üzüldüm gelemiceksiniz diye ,uyarsa katılırsınız artık inşallah..ii akşamlar sakaryam,geçmişi az bişe okuyabildim:2:
bugünlerde feci başım ağrıyo ve sürekli uykulu bi haldeyim,hiç bişee katlanamıorum,nolcak bu halim bilmiim
gelmek istemediimizi düşünme sakın,seni severim çıtırm hatunum,eltim gerekeni demiş zaten:13:
bende iki kere alıntı yapmışım:)ii akşamlar sakaryam,geçmişi az bişe okuyabildim:2:
geçmiş olsun bacımmyaa bakın işte ağrılı kafamla msjı 2 kez yollamışım,çok pardon:78:
saqol canım benimmiyi geceler hanımlar canom azracımın doğumgünü kutlu olsun nice mutlu senelere rabbim hayırlı uzun bi ömür nasip etsin inş.
Nasıl becerdim ben bunu yaf
neysem kızlar hepinize tşkler
ve tekrra edimm umartesi bizdeyiz nasipse gelmek isteyen olursa özelden yazında adresi vereyimm
ben yoksam Beyaz topraka da yazabilirsiniz oda verebilir adresi
neyse
görüşürüz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?