Sakarya///54

canım ya rabbim iyilikler versin..sağlık çok önemli...

ii akşamlar sakaryam,geçmişi az bişe okuyabildim:2:
bugünlerde feci başım ağrıyo ve sürekli uykulu bi haldeyim,hiç bişee katlanamıorum,nolcak bu halim bilmiim
canom uygun olursam c.tesi gelmek isterim,
gelmek istemediimizi düşünme sakın,seni severim çıtırm hatunum,eltim gerekeni demiş zaten:13:

ii akşamlar sakaryam,geçmişi az bişe okuyabildim:2:
bugünlerde feci başım ağrıyo ve sürekli uykulu bi haldeyim,hiç bişee katlanamıorum,nolcak bu halim bilmiim
canom uygun olursam c.tesi gelmek isterim,
gelmek istemediimizi düşünme sakın,seni severim çıtırm hatunum,eltim gerekeni demiş zaten:13:

iyi geceler hanımlar canom azracımın doğumgünü kutlu olsun nice mutlu senelere rabbim hayırlı uzun bi ömür nasip etsin inş.

geçmiş olsun Allah şifa versin

doğum gününüz kutlu olsun canım allah sağlık mutluluk dolu uzun ömürler versin öpüyorum çok azrayı
Saqol canım
inşallah canım beklerim
mandalinn de gelsin tabii onu da beklerim:)

He bide Azranında doğum günü kutlu olsun.
tşk ederizzzz

nice mutlu yıllar olsun
tşkederizzzz

ben cumartesi istanbulda olacam canım gelebilme ihtimalim yok

doğum gününüz kutlu olsun canım allah sağlık mutluluk dolu uzun ömürler versin öpüyorum çok azrayı

Nasıl becerdim ben bunu yaf
neysem kızlar hepinize tşkler
ve tekrra edimm umartesi bizdeyiz nasipse gelmek isteyen olursa özelden yazında adresi vereyimm
ben yoksam Beyaz topraka da yazabilirsiniz oda verebilir adresi
neyse
görüşürüz inşallah...

ben gelmiştim bi kere ama şaşırabilirim.Ararım ozamnda

günadın sakaryaa
canomcum gerçekten gelmeyi çook isterdim ama dedğim gibiama eltim belkim benim yerimede iştirak eder
bu arada kızcenin doğum günüsü kutlu olsun mutlu sağlıkla yaşasın inşallah..
ben kaçarr işler beni bekler:92:.ay bu arada hav ne fena yaf bizim burda fırtına var ki acayip

şimdi evimde minderlere gömülmüş üstümde pufuduk battaniyen kalorifer cayır cayır yanıyor elimde kumanda yanımda çayım ayaklarımı uzatmış olmayı çok isterdimmmmmmmmmmmmmmm

ben emekli olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…