Sakarya///54

Kalp krizi geçirdi cerencim...
Şimdi iyi çok şükür.Anjio olacak bugün
çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.içini ferah tutmaya çalış.ben korucuktayım bliyosun.eğer bişeye ihtiyacın olursa bi tel.etmen yeter.
hoş bulduk arkadaşlar ben genel hep girerimkadınlar külübüne ama buraya dun rastladım benide aranıza kabul ettiginiz için tşk ler ben hayvan pazarı civarında oturuyorum ya sizler
canım hoşgelmişin sefalar getirmişin.burda adapazarın herbir yerinden arkadaşlar var.ilerde buluşma felan olursa karşılaşır tanışırız canımm

çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.içini ferah tutmaya çalış.ben korucuktayım bliyosun.eğer bişeye ihtiyacın olursa bi tel.etmen yeter.

Teşekkür ederim.Bugün çıkacak inşallah hastaneden.Adatıpta takılacak büyük ihtimalle stent.

Boşwer çok üzüldüm Allah babana acil şifalar versin. Benim babamada stent takılmıştı bilirim bu durumları. Biz hala gözünün içine bakıyoz. Sende kendine dikat et. Elimizde bişey gelirse söyle

selamlar kızlar hepiciğinizee
BENİM HAFTAYA CUMARTESİYLE İLGİLİ Bİ PLANIM VAR AMAAA NASIL OLUR UYARMII SİZLERE Bİ DİYİN BAKALIM..

tünaydınlar sakaryam,neler yapıyonuz bakem,:89:
bayramdan beri çok yoğundum misafirlerim vardı üst üste,
evin temizliinide elden geçirdim tekrardan bayaa bi yoruldum anlıcaanız,
bugün kuzilerimle günüm var,oraya gitçem,
boşver babana çok geçmşler olsun,allah acil şifalar versin,
yeni gelenler var sanırsam ,hşgelmişsiniz,hep bekleriz efenim,
canom haftaya c.tesi şimdilik bi programım yok ,uyar gibi bana,hadin öpem hepicinizi,
bu arada sitenin yeni halini hiiç sevmiim hiiç

:84::84:bendee bendeee

sözümü geri aliim kıslar,
dediim gibi bugünde çıkçem evden,ergenlerim sorun yapıo ,şimdi haftayada yokum desem kıyamet kopçek,
kendileri evdeyken onlarla bi program istiolar,
onçiin diorum ki bu işi hafta içi yapsak eltimle benim için çok daa uygun olur,ne dersiniz:80:

benim babamın doktoruda adatıp ta ona gidiyor sürekli çok iyi bir doktor mustafa alkan

Dün babama takıldı stent.Mustafa beyin günü değilmiş.Babamın durumuda acil olunca stent takılacak damara diğer doktorla birlikte bakmış mustafa bey.Babam evde şuan çok şükür.

teşekkür ederim roşum

eğer buluşma cumartesi değilde hafta içi olursa ben ve benim gibi çalışanlar gelemez malesef(
yinede canom bilir ona nasıl uygun olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…