bende sakaryalıyım kızlar merkezden öpüyorum sizleri
iyi geceler semircancım benimde kızımın doğum günüydü bugün ne güzel bi tesadüf 5 yaşını doldurdu benim prensesimde okulunda kutladık bugün onun sayesinde baya bi koşuşturmaca yaşadım bide pastasını zamanında getirmediler ayy deli oldum neyse artık rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inş.
selam kızlarr
semrican ve beyazcım rabbim evlatlarınıza uzun ömür versin.evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin.
ben hala gribim:2: ve bütün evdekilerede bulaştırdım.şimdi hem hastayım hem hasta bakıyorumm:2:
hayırdır boswer neden kötü bir hafta sonu oldu
Ctesi-pazar günleri babam yoğun bakımdaydı.Ptesi öğleden sonra çıktı çok şükür.2 gün boyunca görememek çok zordu.Doktorlar ne kadar iyi olduğunu söylesede içimizde hep bir şüphe vardı.Berbattı haftasonum anlıyacağın
Kalp krizi geçirdi cerencim...
Şimdi iyi çok şükür.Anjio olacak bugün
Kalp krizi geçirdi cerencim...
Şimdi iyi çok şükür.Anjio olacak bugün
Ctesi-pazar günleri babam yoğun bakımdaydı.Ptesi öğleden sonra çıktı çok şükür.2 gün boyunca görememek çok zordu.Doktorlar ne kadar iyi olduğunu söylesede içimizde hep bir şüphe vardı.Berbattı haftasonum anlıyacağın
geçmiş olsun cnm iyi olur inşallah allah şifa versin benimde babama yaklaşık 1 ay önce stent takıldı hemde birsürü damara özellikle aort ta % 90 tıkanıklık vardı normalde en fazla yarım saat süren işlem 2 buçuk saat sürdü ama açıldı allaha şükür şimdi daha iyi seninkide biran önce iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?