sağol canım yaa doğru söylüyorsun ben bi şekilde taşıyabiliyorumki rabbim bana bunları verdi vardır bir sebebi sebepsiz kuş uçmaz bu dünyadaselam hatun kişiler..
semrican canım benim ya ..rabbim yardımcın olsun.gerçekten kadınlar hayatın yükünü daha çok sırtlanıyorlar.heleki konu çocuklarsa..inşallah eşin en kısa zamanda yanınızda olur.bu aralar bende kendimi ruhen çok yorgun hissediyorum.ki ben genelde çok iyimser bi insanım ama bu bikaç gündür hayat ağır geliyo..aman neyse..biz hatun kişileriz her bişeyi yaparız demii
beyaz nişanınız hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..
boşwer zaman gerçekten çok çabuk geçiyo.bak ben 16 seneyi devirdim.:106:ne ara geçti bu zaman hala hayretteyimm:111:
amanın mesajlarım silinmiş
pisim şengül beyazım teşkürler canlarım
semrican geçmiş olsun bebegim
hayat hepimize farklı rol giydiriyor naparsın
ben 4 gündür yatak döşek yattım
grip oldum aksam acildeydim bugun iim şükürler olsun
yarın aaşam beyaz ile balık sefası yapıcaz gelmek isteyenleri bekleriz
amanın mesajlarım silinmiş
pisim şengül beyazım teşkürler canlarım
semrican geçmiş olsun bebegim
hayat hepimize farklı rol giydiriyor naparsın
ben 4 gündür yatak döşek yattım
grip oldum aksam acildeydim bugun iim şükürler olsun
yarın aaşam beyaz ile balık sefası yapıcaz gelmek isteyenleri bekleriz
slm kızlar bilmem beni hatırlayabilecekmisiniz :) yaa ne olmuş bu siteye ben girmeyeli kendimi zor buldum şaşrdım epey.Kızlar çok özledim sizleri giremedim ne zamandır oğlumla ilgili problemler var babanın yokluğunu kabul etmiyor açıkta söylemiyor ama herşeye tepkili okulun ilk gününden beri özellikle okulla ilgili birsürü şeyler oldu öğretmeni baba yüzünden diyordu zaten şimdi psikoloğa gidiyoruz oda aynı şeyi söyledi eşime dönmekten başka çareniz yok dedi eşimde şirketle konuştu tamam ankaraya merkeze dön dediler yerine bayramdan önce biri bulundu şimdi yılbaşına kadar adamı izle bakalım işi iyi biliyormu dediler inşallah yılbaşından sonra dönecek ne olur dua edin dönsün bende çok yıprandım artık çocuğu götürdüğümüz doktor siz omuzlarınıza öyle bir yük almışsınızki çoktan çökmüşsünüz ama hala ayakta durmaya çalışıyorsunuz dedi farkındayım ama oğlum için bunu yapmak zorundayım işte böyle memleketimin güzel hatunları hadi sizinde desteğinizi bekliyorum kampanya başlatalım semricanı ayağa kaldırmak için elele :) hepinizi çoooook öpüyorum görüşmek üzere
Pisim nabersin ?selam hatun kişiler..
semrican canım benim ya ..rabbim yardımcın olsun.gerçekten kadınlar hayatın yükünü daha çok sırtlanıyorlar.heleki konu çocuklarsa..inşallah eşin en kısa zamanda yanınızda olur.bu aralar bende kendimi ruhen çok yorgun hissediyorum.ki ben genelde çok iyimser bi insanım ama bu bikaç gündür hayat ağır geliyo..aman neyse..biz hatun kişileriz her bişeyi yaparız demii
beyaz nişanınız hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..
boşwer zaman gerçekten çok çabuk geçiyo.bak ben 16 seneyi devirdim.:106:ne ara geçti bu zaman hala hayretteyimm:111:
Anne olmak kadın olmak zor semircan
Allah kolaylık versin Umarım en kısa zamanda çözülür sorun
Bayramda Ankarada idim sende oralardamıydın ?
slm hatunlar nasılsınız bugün oğluşumun doğumgünüydü8 yaşına girdi o ısrarla 9 diyor gerçi canım yaaa iyiki doğurmuşum iyiki çekmişim acıları dünyanın en güzel şeyi çünkü allah isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu öpüyorum hepinizi :76:
selam kızlarr
semrican ve beyazcım rabbim evlatlarınıza uzun ömür versin.evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin.
ben hala gribim:2: ve bütün evdekilerede bulaştırdım.şimdi hem hastayım hem hasta bakıyorumm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?