Sakarya///54

sağol canım yaa doğru söylüyorsun ben bi şekilde taşıyabiliyorumki rabbim bana bunları verdi vardır bir sebebi sebepsiz kuş uçmaz bu dünyada

sağol panterim sanada geçmiş olsun bu arada hayırdır grip mi oldun başka birşey yoktur inşallah hepinizi özlemişim ben yaaa bu arada ben bu yeni sistemde zorlandım yazıştığım topikleri bulamıyorum yazarken ifade kullanamıyorum bulamıyorum daha doğrusu neyse çözecem bir şekilde

Panterim geçmiş olsun bende diyom bu kızın niye sesi soluğu çıkmıyor diye...
Oh sefanız olsun afiyet olsun....

Anne olmak kadın olmak zor semircan
Allah kolaylık versin Umarım en kısa zamanda çözülür sorun
Bayramda Ankarada idim sende oralardamıydın ?

Pisim nabersin ?
Yeni evinden ilk bayramın nasıl geçti şeker?

Anne olmak kadın olmak zor semircan
Allah kolaylık versin Umarım en kısa zamanda çözülür sorun
Bayramda Ankarada idim sende oralardamıydın ?

sağol songülcüm bayramın birinci günü öğlen geldik üçüncü günü sabah döndük kurbanı orada kestik ama etleri koyacak yer olmadığı için malum kurban herkesin dolabı dolu bozulmadan dönelim dedik sen hangi günler buradaydın be gülüm panterde telefonum vardı alsaydın ya birdaha gelirsen mutlaka haberim olsun :76:

günaydın güzeller
şengülüm bu bayram güzeldi.ama sonunda salyamümük grip oldum:2:
hayla iyileşmeye uğraşıyorumm

slm hatunlar nasılsınız bugün oğluşumun doğumgünüydü 8 yaşına girdi o ısrarla 9 diyor gerçi canım yaaa iyiki doğurmuşum iyiki çekmişim acıları dünyanın en güzel şeyi çünkü allah isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu öpüyorum hepinizi :76:

iyi geceler semircancım benimde kızımın doğum günüydü bugün ne güzel bi tesadüf 5 yaşını doldurdu benim prensesimde okulunda kutladık bugün onun sayesinde baya bi koşuşturmaca yaşadım bide pastasını zamanında getirmediler ayy deli oldum neyse artık rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inş.

selam kızlarr
semrican ve beyazcım rabbim evlatlarınıza uzun ömür versin.evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin.
ben hala gribim:2: ve bütün evdekilerede bulaştırdım.şimdi hem hastayım hem hasta bakıyorumm:2:

sağolasın kısmetsizcim allah acil şifalar versin hem sana hem ailene bol bol C vitamini alın canım...

site böyle olduktan sonra ben pek bi soğdum kızlar o eski sıcak havası gittti buz gibi geliyo bana hiç insanın yazası konulara bakası gelmiyone diye alıştığımız düzeni değiştirip duruyorlar nalamıyorumki canlarımı skılıyo acaba

Selam herkeslere kötü bir haftasonundan sonra inanılmaz bir başağrısı çekiyorum of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…