Sakarya///54

Günaydınlarrr

Bugün temizlik günü şimdi halıları yıkamaya gidecem...

Beyazım toprağım 6.30ta kalkmaktanmı şikayetçisin alışırsın ben 5 yıldır 6-6.30da kalkıyorum

günaydınlar sakarya :79:
bende kısçemin okulu için,hafta içi 6.30 da kalkıyim,
eşimin işinden ötürü bu hafta ve sonrasında 6 da kalkmak zorundayım,
yani bugün bana hafta içi gibi gelio o sebeplen:89:
bugün kuzen günümüz var kardeşimde,
ona kurabiye yapçam,evimi toparlıyıp gitçem,
haftaya temizlik vaa,ooy nerden başlıcamı bilmiim:96:
haydin ii tatiller sizee:81:

iyi akşamlar hanımlar keyifler yerindedir inş..
alıştım zaten boşverim saat çalmadan kendi kendime uyanıyorum artık ama gün içinde ve akşamın bu saatlerinde acayip uyku bastırıyo o beni zorlyan .....oda geçer zamanla inş..

iigeceler sakaryaa
roşumcum bana kızçenin ingilizce yard.kitabının ismisi lazım.bi zahmet msnde şeetirirsen sevinirimm
herkeşler uykuda sanırsam.bende gidip yatam bariii

güünaaydınlar sakaryam,:81:
herkese ii haftalaar:89:
pisicim yazın çalıştıkları kitabın adınımı soruyon,yoosam bu yılın kitabımı:97:

tünaydın gacılaaa,:89:
nerdesiniz napıosunuz bakem,:83:
ben bugün makineyle halılarımı yıkamak niyetindeim ama cnm istemii,
paşa göynüm bilir valla cnm isterse girişçem işte:78:

Ctesi ben yıkadım halılarımı makinayla balkonda kururkenmi bişey oldu bilmiyorum üzerlerinde sarı lekeler var.Şimdi bide silecem.Bir dahada makinayla yıkamam.

Ctesi ben yıkadım halılarımı makinayla balkonda kururkenmi bişey oldu bilmiyorum üzerlerinde sarı lekeler var.Şimdi bide silecem.Bir dahada makinayla yıkamam.
bazı halılara ıslatmamak gerekiyo ondan olabilir yada çok fazla ıslatıp ii çekmediysende leke oluşur,
ben makinemi kızım bebekken almıştım,hala onu kullanıyorum düşün ,nerdeyse 16 yıllık maş.
pırıl pırıl oluyo halılarım ,ben çok memnunum ama dediğim gibi suyunu sabredip çok çektirmek gerek
günaydın hanımlar

günaydın tatlım

günaydınlar sakaryam,:79:ben dünün işini bugüne bıraktım,
ama bu sefer erkenden giriştim,halılarımı yıkıyorum şimdii
sonacıma kendimi süslücem ve günüme gitçem öğleden sona:89:
beni,m eltimle pantişim nerdesiniz beee:84:

günaydın sakaryam
yettim roşum
ya gülüm bana bazen mail gelmiyorrr sona bi geliyo 2 günlük geçmişinle
bende yeni kalktım pazar vrrr bugun
sende yıne gezmelere heeee maşallah maşallah

günaydınnnnnnnnn
eltim yettim gariiiiiiiiii
hava çok güsel bende pazara gimeyi düşünüyorum.ordan da çarşıya.yarın kızçemin doğumgünüsü ona bişeelerr bakıcam

ıslattım halıları çok çekmedim.Hava güzel balkonda kurur diye.Demek ondan leker.Birde beyaz halılarım benim.Akşama silecem yine

arkadaşlar nasılsınızz gorusmeyelıı ben gıremıyorum daha net alınmadııı okuldada cocuklardan fırsat bulupta yazamıyorummm doğru dürüstt herkescikleri öpüyorummm şimdiden bayramınızı kutluyorummmm

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli keyifleri yerinde gördüm bayram temizliklerine girişilmiş ne güzel, bizimde nişan telaşımız var bayram bayram kardeşime kız isticez ve hemen ardından da nişan olucak hayırlısı ile atlatsak şunu bana ne oluyosa ondan daha heyecanlıyım:))

günaydınnn

zeliş kolay gelsin sana seninde bayramın kutlu olsun.

roşum boşwer kolay gele size

kısmetsiz kedi nice yıllara kızçene

beyaz toprak hayırlı olsun mutluluklar kardeşine

günaydın sakaryam
bugün içim kıpır kıpır..zaman ne çabuk geçiyo.dün kucağımda boncuk boncuk bakan bebek bugün kocamann oldu.rabbim bütün çocuklarımıza güsel yazılar yazsın..
mandalina sağolasın canım.
boşver ve roşum kolay gelsin sizlere..ben atlattım çok şükür.bide cumartesi misafirlerimi atlatsam rahatım.beyaz hayırlı olsun bu arada .allah mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…