Sakarya///54

selam kızlar bi cee deyip çıkacam oooo neler olmuş neler yeni hatunlar gelmiş aramıza hepiniz hoşgelmişsiniz kardeşimin nişanı var pazar günü koşuşturmaca halindeyiz anlıyacağınız ama giremediğim bu süre içerisinde neler oldu neler hepsini bol zamanımda anlatırım sizleri sizle sohbet etmeyi çok ama çok özledim hepinizi kocamaaaan ve sevgiyle öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bunları okudum
Dedim kitap manyağıyım ben kaydirigubbakcemile3
saol boşwer

bunlarıda okudum canım yaaa
kız kardeşim teyzem ben birde komşu oğlu var biz epey okuyoz ve alıyoz kitap o yüzden tanımışlardan okumadığım kalmadı :)

Mehmet Yılmaz;Kırmızıyı seçtim Aşk mavinin altındaydı bak bunu okumadım :) gözümden kaçmışşş

hanımlar röfle yaptıracağım merkezde bulunan önerebileceğiniz kuaför varmı?

ii geceler sakaryam şu saat itibari ile sakaryaya
acil olarak dönmüş bulunmaktayım vatana millete hayırlı ve ugurlu olsun
beyaz sana söylediklerim var ya olaylar biraz daa ii balık olayını yaparız nan

haydeçim pıncır hera yı hala egitememiş
wc ile mama konusunda gerçi bu ara fazlada ilgilenemedim dedi
akrabalarına de de akılları kalmasın şimdiye kadar haber veremedim kusura bakma canım ya

kızlar gecmısı fazla okuyamadım pısım hosgelmıssın teknolojı nelere kadır demi roşum gorunmemıs saglıgı sıhhatı ne durumda acaba merak ettım

sevindim canım çok şükür inş. daha iyi olur anneme söyledim ben ama onlar bana verdiler diyo bi dolu yasin önce onları okusak bizde onlardan isteriz elbet...

sevindim canım çok şükür inş. daha iyi olur anneme söyledim ben ama onlar bana verdiler diyo bi dolu yasin önce onları okusak bizde onlardan isteriz elbet...

saol beyazım allah razı olsun
aksamkı halımı kelımelere dökmem imkansızdı inan
tekrar teşekkür ederim

E hoş geldin...
Umarım yaramaz bir durum yoktur acil dönmeni gerektirecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…