Sakarya///54

bir günaydın da sakaryanın ev hanımından gelsin.boşvercim aman fazla özenme bence ev hanımlığına.

günaydın sakaryamın güzel hatunları. boşvercim bi ev hanımı olarak tavsiyemdir. aman fazla heveslenme ev hanımlığına.

alallaa şaşırmıi bu link.ilk yazdım kaydetmedi mesajı. yine yazdım neyse iki kez gnydn olmuş oldu.

tunaydın sakaryam
sengul gezıossss napalım bızde vakıt cokkkk
beyazım hawa guzel basladım bursanın altını ustune getırmeye zaten
nılyym operım

günaydın hayırlı haftalar keşke cuma olsa bugün :)

Günaydın

pazartesi sendromu seni girdap gibi çekmiş içine bu ne karamsarlık böyle....

Günaydın.Şeniz

Hergün Ctesi olsa hep evde olsak.Bende ev hanımı olmak istiyorum yaa..
kafamçokkarıştı

Gümnaydınnnnn

nasıl geçti canım mevlüdün allah kabul etsin....

günaydın hanımlarr merak etmeyin günler çok çabuk geçiyor yarın cuma gelir

aynen öyle şekerim

günaydın bu arda

bir günaydın da sakaryanın ev hanımından gelsin.boşvercim aman fazla özenme bence ev hanımlığına.

Günaydınnnnn nilyy

Annen nasıl oldu?

seni anlıyorum boşvercim.uyku çok güzel bişey.ama inan sonu gelmiyor( hoş bu kadarını bilirsin zaten) panterim sana da iyi eğlenceler canım.gez anam gez.benim yerime de. cerencim sağolasın canım.annem işte aynı diyim. bugün dr a gitcem yine intaniyeye.içerden kurutsun diye gecen hafta dr bi ilaç vermişti.kullandık.ama önceden akıntılı değildi yatak yarası şimdi akıntılı olmaya başladı.bakıyim sorcam işte iyi midir kötümü?

neyse hatunlar ben çıkyıorum.Yaradana emanet olun inş.görüşemk üzere...hepiniz öpüldünüz canlar.

Cerencim mevlütüm güzeldi.Sorunsuz bitti gitti.Ama evimde birinin gözü kaldı kanımca laminantıma topuğunu geçirmiş delmiş.Evde ince topuklu ayakkabı giyilirmi ne mantık ya..

canım yaaaa çok çok iyi bilirim o durumu allahım acil şifa versin çok çektirmesin inşallah.
Anneciğin felçlimiydi tatlım yaaa???

Cerencim mevlütüm güzeldi.Sorunsuz bitti gitti.Ama evimde birinin gözü kaldı kanımca laminantıma topuğunu geçirmiş delmiş.Evde ince topuklu ayakkabı giyilirmi ne mantık ya..

ohhhhh çok sevindim birtanem gönlüne göre olduysa ne mutlu sana.... Allah kabul etsin dualarınızı inşallah....

canımmmm valla hiç şüphe bile etmediğin insanlar yakınım dostum canım dediklerin bile bazen öyle fesat oluyorki neyse en büyük sıkıntın bu olsun canım oda evinin nazarı olsun birtanem.... Sana bişi olmasın

mandalinacım sen ne iş yapıyorsun?

ne iş olursa :)

sorma berbat durumdayım hafta sonuuuuuuuuu

boşver bu insanlar sadece rahat düşüncesiz aslında giyilmeyeceğini sonun ne olacağını bildiği halde şık olsun diye seni düşünmez gün olur devran döner onu bulur aynısını ama insan şuna acıyor o kadar emek o kadar masraf sen daha malının sefasını süremeden milletin gelip zarar vermesi sinir bozucu

Bu ne muhabbet canocum..

İyi haftalar deyip çıkmak varmı.Anlat biraz yahu

hani ben aramıştım seni de telefonda evde kalmıştı o gün hııı
noldu kalktımı yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…