Sakarya///54

Şimci mandalinacım.Bu cano hatunun işlek bir yer tükkanı var.Vızır vızır müşteri.Tebi yazamıyo bişey bizesempatiksalakcinni

Canlarım yorumlarınız için saolun.Bende evimin nazarlığı diyorum.

Allah kabul etsin cicim.olur öyle şeyler.bende üç-dört yıl önce kanepelerimi aldığımda herkesler çok beğendiydi. ama tam 4. gün kumaş kısmını 10 gün de deri kısmını sigarayla fena bi şekilde yakmıştım:) oldu 10 yıllık kanepe en başından.

kızlar bugun cildiyeye gittim yeniden.saçımdaki sorun seboroik dermatid diye bi hastalıkmış.ve malesefff kesin çözümü yok.aynı zmanda sık sık yinelenirmiş hastalık.saç kalmayacak başımda.offfffffffffffffffff offfffffffff.moralim çok bozuk yaaa.

canım yaaaa çok çok iyi bilirim o durumu allahım acil şifa versin çok çektirmesin inşallah.
Anneciğin felçlimiydi tatlım yaaa???
evet canım.10 yıldır kendi ihtiyacını karşılayamıyor.tam 7 yıldır da gece gündüz bezleniyor afedersin.annemi de plastik cerraha götürmem lazım mış dedi dr.kültür örneği alcaklarmış.bakalım artık nasıl da götüreceğim bilmiyorum.hem de ta yenikente hastaneye...

iyi akşamlar hatun kişiler bakıyorum muhabbetiniz iyi yine çok şükür :))
boşverim inş çok göze çarpan bi yerde değildir kilimdir paspastır örtersin sıkma canını dediğin gibi nazarlık olsun....
çok çok geçmiş olsun nillycim yaa birazda stres tetikliyo bu tür hastalıkları sen çadıra bol bol git hayatım bayıldım o akşam iyi eğlendik hee şu panter gacısı gelsinde geliriz yine bi akşam:)))
canom bugün sizin ticarethaneye yine uğradım geçti tabi sen yoktun biraz yüküm vardı hafiflettim:))
ve günün bombası bende artık pazartesi sendromu çekmeye ve cumartesileri iple çekmeye başladım ne kadar sürer bu psikoloji bende bilmiyorum:))
bende artık iş aramaktan girip çıkmaktan bıktım ve evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum:)))

Günaydınlar olsun

Beyazım toprağım başladınmı yine işe hadi hayırlısı bakalım..

nily geçmiş olsun canım

hoşbuldum mnadolin:p
he vızır vızırr tükkan:))

Allah bereketini versin ne tükkanı bu böyle

canım yaaaa çok çok iyi bilirim o durumu allahım acil şifa versin çok çektirmesin inşallah.
Anneciğin felçlimiydi tatlım yaaa???
evet canım.10 yıldır kendi ihtiyacını karşılayamıyor.tam 7 yıldır da gece gündüz bezleniyor afedersin.annemi de plastik cerraha götürmem lazım mış dedi dr.kültür örneği alcaklarmış.bakalım artık nasıl da götüreceğim bilmiyorum.hem de ta yenikente hastaneye...

engelli hizmetlerinin aracı şehir içi hastaneye götürüp getirmeye geliyor diye duymuştum baktınmı ona hiç

ya belki çok alakasız olcak ama pudra pembesi hırka aldım içine siyahmı bady giysem beyazmı beyaz çokmu baygın durur karar veremedim arkadaşlarımla görüşcem bu hafta onu giymeyi düşünüyorum

Alışığız böyle sorulara biz.Canoda uzun süre lacivert eteğin altına ayakkabırengi soruyordu..

Kuzum giyeceğin eteğe/pantolana göre değişir badi rengin bence.Ben olsan siyah pantalon giyersem siyah badi giyerdim.

koyu kot giycem işte giyince siyah pantolonla siyah bady olurda kotla nasıl olur die merak ettim

evet ikisi çok güzel oluyoda yazın iyi oluyo şimdilerde çok açık kalırsa..bende çok severim pembe beyaz

Back