Sakarya///54

sen ne kdr hızlısın ölee :)) benim uzun bi ilşkim vardı bitti sonra küstüm aşka şuan yeni biri hayal gibi

ne aşklar biter ne sevdalar başlarrrr ohhooooo sen biraz daha küs dur aşka acını yaşa doya doya ama fazlada kalma iç dünyanda tatlım
herkes geçmiştir heralde bu yollardan cancanım.....
Aşk acısı insanı olgunlaştırır kanımca........

Hayaller olmasa zaten bizler yaşayamazki. :teselli: :teselli:

cerenim geldimm ablam benimmmm okuldan giriyorumya çocuklardan fırsat bulunca yazıyorum arada :emir_bebek:

burdan toplu mesaj yazım anam hepinizdede çene bol yazdıklarınıza yetişemiyorumm hihoyyytmandalinacımm evlilik iyi gidiyo eşimle proplemimiz yok şükür birbirimizin yüzünü akşam görebiliyoruz ancak ben okula gidiyorum o işten geliyo ben geliyorum o gidiyor derken vakit geçiyo birde herşey üst üstte geldi yeni bir ortam yeni iş evlilik okul koca derken ben zorlandım açıkcası tabi birde buna aile özlemide katılınca baya ağır geldi velasılkelam böyle güzel işte allah bozmasın.:nazar:

sakaryanın gelinleri kazanmı kaldırmış benmi kaldırmışımm hadi kaldıralım ben en son gelinimya bana çömlük yapıyo bunlar benim birşeyden haberim yok bende varımmmmm kaydirigubbakcemile3kazan nerdee bende kocaman mantı kazanı varr arkadaşlarrr lazımmı kötükedihüso
ayrıca resimlere yorumlar gelmiş teşekkür ediyorumm inşallh hepimiz çok mutlu oluruzzz herşey yolunda olur arkadaşlar

boşverim senide unutmadım teşekür ediyorum iyi dileklerin için en kısa zamanda görüşmek umuduyla

bu adara o alltan dersimden geçtimm artık son sene aday öğretmenlikten kurtulucam bu yıl inşallh hepinizi öpüyorumm :1hug:

cerenim geldimm ablam benimmmm okuldan giriyorumya çocuklardan fırsat bulunca yazıyorum arada :emir_bebek:

burdan toplu mesaj yazım anam hepinizdede çene bol yazdıklarınıza yetişemiyorumm hihoyyytmandalinacımm evlilik iyi gidiyo eşimle proplemimiz yok şükür birbirimizin yüzünü akşam görebiliyoruz ancak ben okula gidiyorum o işten geliyo ben geliyorum o gidiyor derken vakit geçiyo birde herşey üst üstte geldi yeni bir ortam yeni iş evlilik okul koca derken ben zorlandım açıkcası tabi birde buna aile özlemide katılınca baya ağır geldi velasılkelam böyle güzel işte allah bozmasın.:nazar:

sakaryanın gelinleri kazanmı kaldırmış benmi kaldırmışımm hadi kaldıralım ben en son gelinimya bana çömlük yapıyo bunlar benim birşeyden haberim yok bende varımmmmm kaydirigubbakcemile3kazan nerdee bende kocaman mantı kazanı varr arkadaşlarrr lazımmı kötükedihüso
ayrıca resimlere yorumlar gelmiş teşekkür ediyorumm inşallh hepimiz çok mutlu oluruzzz herşey yolunda olur arkadaşlar

boşverim senide unutmadım teşekür ediyorum iyi dileklerin için en kısa zamanda görüşmek umuduyla

bu adara o alltan dersimden geçtimm artık son sene aday öğretmenlikten kurtulucam bu yıl inşallh hepinizi öpüyorumm :1hug:

canım ebnim canımmmmm hoşgeldin birtanemmmmm opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz

eee ne zaman gidiyoruz kahve içmeye şeker :kahve:

15 yaşımdan beri tanıdığım için çabuk atlatamadım

hayat insanalara öyle sürprizler hazırlar ki keşke hepsi güzel olsa....
Atlatırsın canım yeterki allah bu sıkıntını aratacak başka büyük dert vermesin....

zelişim alışırsın inşallah bak bir arkadaşım hemşire aslen kayserili sakaryayı hiç bilmezken nişanlısının ve kendisinin kpss puanı ortak burası olunca geldiler evlendiler arkadaşım hemşirelik yapmak istemediği için tekrar öss ye girip sınıf öğretmenliği okuyor yani sabahtan akşama okulda akşamdan sabaha hastanede eşide akşamları boş evde birde yabancı şehir tek tanıdıkları benim bende uzağım ilçedeler aileleri kayseride

bence haline şükretmelisin cnım hayırlısı olsun hakkında

Anam dünden beri ne çok yazan olmuş oku oku bitmedi vallah :)
Sohbette pek bir koyu imiş yeni gelinler eski gelinler derken oooo maşallah...
Herkese hayırlı cumalar olsunnn
Havada hep yağmur hep yağmur Zati buranın SAKARYA olduğu nerden anlaşılacakki..
Unutmadan panter gacısı yine gezmelere kaçmışşş herhal leyleği havada gördü bu seneee hiçç durmuyor kiii...gamyoncuiremsu

bu çok güzel fikir boşver hazır zelişte hakiki kazanda varken bende kepçeleri getireyim çınlatalım ortalığı :D

Zamanında bu topicte çalışan olarak tektim.Hep derdim istifa edesim var sizin bu buluşmalarınız yüzünden..

Bugünleride gördümya ölsemde gam yemem artık
:lepi:

Back