akşamkaranlık
akşamkaranlık
ablacım nasılsın buluşmaya bi gün kaldı bugün teyzemle gittik altın şişe pazartesi arkadaşlarla burdayız dedim :)))
kötü espiri ...Şeniz
iyiyim canım sen nasılsın...yarın annem ablam kardeşim geliyorlar.inşallah güzel bir buluşma olur...birde yeni arkadaşla tanışın üye kadınlar kulubüne...meral54..1 kere girdi brdaha giremedi şifresini unutmuş...
iyiydi iyi:))))))))))))))))))))))) bu kadar gülmedim tabide yapmasammsjı yollayamıyordum:)))
cansıkıntısı ya.....şakkıdıevim aldı başını gidiyor bizimkiler yarın geliyor..köy işi hiç bitmiyor banyom yapılmamıştı 3 gündür evde usta maf oldum valla..of ben ne zaman dinlencem..bir yandan salça yapıyorum..bunlar bitmeden pekmeze başlarım...aman hayat .işte...kafamçokkarıştı
allah kolaylık versin ablacım cidden sen ne zaman dinlenecen(
galiba mezara girince beyazım...
allah uzun ömür versin ablam deme öyle..
bu akşam çok karamsarım depğilmi...:1ninca:
dün ben öyleydim abla görceksin yatak döşek yattım koca gün hasta gibi, bu gün sağolsun teyzem geldi dürttü benide çıktık biraz dışarı beynime oksijen girdide kendime geldim:)
ooy hamarat ablam benim,allah kolaylık versin,kısçelerinide böle yetiştirdin demi,birini oğluşuma aliiim büyüyüncesempatiksalakcinnicansıkıntısı ya.....şakkıdıevim aldı başını gidiyor bizimkiler yarın geliyor..köy işi hiç bitmiyor banyom yapılmamıştı 3 gündür evde usta maf oldum valla..of ben ne zaman dinlencem..bir yandan salça yapıyorum..bunlar bitmeden pekmeze başlarım...aman hayat .işte...kafamçokkarıştı
öle dime bee:1hug:galiba mezara girince beyazım...
dün ben öyleydim abla görceksin yatak döşek yattım koca gün hasta gibi, bu gün sağolsun teyzem geldi dürttü benide çıktık biraz dışarı beynime oksijen girdide kendime geldim:)
ooy hamarat ablam benim,allah kolaylık versin,kısçelerinide böle yetiştirdin demi,birini oğluşuma aliiim büyüyüncesempatiksalakcinni
beni bi görsen pisikom sapıtık hiç bi iş yapasım yok,yaşıcak kaa yapıp kaçiimalsanaalsanasmile
öle dime bee:1hug:
bana dürütülmekte faide vermii beyazohaoldumsmile
ooy hamarat ablam benim,allah kolaylık versin,kısçelerinide böle yetiştirdin demi,birini oğluşuma aliiim büyüyüncesempatiksalakcinni
beni bi görsen pisikom sapıtık hiç bi iş yapasım yok,yaşıcak kaa yapıp kaçiimalsanaalsanasmile
öle dime bee:1hug:
bana dürütülmekte faide vermii beyazohaoldumsmile
bazen böyle afakanlar geliyor bana boşnam..ne yaparsın evdekilerde idare ede ede bi hal oldular cicim..kızçelerim den allah razı olsun onlar olmasa yanmıştım zaten..artık tubi işe başladı tuçe de okul dersane..bana faydaları yok..aman hayatlarını kurtarsınlarda bana iş yapmasalarda olur...aynen canım yaşıcak kadar yapıyorum bende...
hoşgeldin boşwerim nasılsın canım benim..Şeniz
Hoşgördüm ablacım.İyiyim sen nasılsın.Tuba işe alışabildimi
pazartesi günkü dürtülme iyi gelir gibi geliyo :))))
bende iyiyim canım..tuba alıştı işede.. başı çok ağrıyor çocuklarla uğraşmak zor diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?