Aynen boşverciğime katılıyorum canım yalnız benim bir çok tanıdığım dul bayan babasının ssk sından hala daha yararlanıyor bu nasıl iş anlayamadım eskiden olanlar sanırım yani yeni kanun çıkmadan önce olanlar...
E tabi bunlar daha hiç bir şey değil yeni Anayasa paketi imzalandı ve kabul gördü asıl o paketteki maddeler yasalaştıkça hayata geçtikçe bizim hayatımız almayacak. Referandum ne demekmiş o zaman belli olucak herşey... İnsanlar neye EVET neye HAYIR Dediğini bilmediği için direk partiye oy verdikleri için malesef başımıza bir sürü çorap örülecek. İnsanlar artık malesef köle gibi yaşayacak bu gidişle Allah sonumuzu hayır etsin...
okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:
relax olmaa çalış,en güzel günün doyasıya keefini çıkar cnmcım:teselli:sayılı saatlerim kaldı yarın kına gecesi bir güne düğün dua edin bir aksilik olmasın arkadaşlar bençok kötü oldum dokunsalar ağlayacağım :gitme::sinifsinif: gittikçe zayıflıyorum elim yüzüm çok kötü oldu mafoldumben
helal ossun saa,alkisalkisalkisben hatırlıyorum heyecanda yoktu tek derdim uyanık olup gol yememekti :))))
okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:
arkadaşlar halam vefat etti bu akşamda kına olacak rabbim herşeyin hayırlısı versin
arkadaşlar halam vefat etti bu akşamda kına olacak rabbim herşeyin hayırlısı versin
Canım hadi gözün aydın okulun belli olmuş artık hayırlısı ile gelip öğrencilerinin başına geçmeni bekliyoruz Şu telaşeni hayırlısı ile bir atlat...
Halanada çok çok geçmiş olsun tatlım umarım ciddi bir durum değildir. Allah acil şifa versin...
Hadi bakalım bu gün ve yarında geçtimi yeni bir hayat başlıyor senin için Hakkında hayırlısı...
Güzel haberlerini bekliyoruz güzelim...
Aynen boşverciğime katılıyorum canım yalnız benim bir çok tanıdığım dul bayan babasının ssk sından hala daha yararlanıyor bu nasıl iş anlayamadım eskiden olanlar sanırım yani yeni kanun çıkmadan önce olanlar...
E tabi bunlar daha hiç bir şey değil yeni Anayasa paketi imzalandı ve kabul gördü asıl o paketteki maddeler yasalaştıkça hayata geçtikçe bizim hayatımız almayacak. Referandum ne demekmiş o zaman belli olucak herşey... İnsanlar neye EVET neye HAYIR Dediğini bilmediği için direk partiye oy verdikleri için malesef başımıza bir sürü çorap örülecek. İnsanlar artık malesef köle gibi yaşayacak bu gidişle Allah sonumuzu hayır etsin...
bu fikrine yerden göğe kadar katılıyorum....çok doğru bir açıklama inşallah o günleri görmeyiz bizler hayır diyenler yanılırız..ama öyle görünmüyor..herkes benim partim diye düşündüğü için anayasadan haberleri olmadığı için böyle oldu...
cumanız mübarek olsun hanımlar rabbim tüm dua ve hayır hasanatınızı kabul eylesin inş..
GünaydınnnŞeniz
günaydınzemuszemus
günaydınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?