Sakarya///54

Amin..:Saruboceq:

herşeyi boşverip eğlenmene bak bu günün bir daha yaşanmaz ömürde tek

halana acil şifalar

relax olmaa çalış,en güzel günün doyasıya keefini çıkar cnmcım:teselli:
ben hatırlıyorum heyecanda yoktu tek derdim uyanık olup gol yememekti :))))
helal ossun saa,alkisalkisalkis

hade hayırlısı olsun inş.gönlünce olur:Saruboceq:
halanada çok geçmş olsun,acil şifalar :Saruboceq:

arkadaşlar halam vefat etti bu akşamda kına olacak rabbim herşeyin hayırlısı versin

Canımmm başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin
Olacağı böyle imiş nasip işte sen yinede fazla üzmemeye çalış kendini güzelim

bu fikrine yerden göğe kadar katılıyorum....çok doğru bir açıklama inşallah o günleri görmeyiz bizler hayır diyenler yanılırız..ama öyle görünmüyor..herkes benim partim diye düşündüğü için anayasadan haberleri olmadığı için böyle oldu...

Evet ablacım aynen öyle malesef insalarımızı kimse bilinçlerdirmedi ki.
Sadece sırf siyaset yapmak için referandumun adını kullanarak bir birleri ile sataştılar koca koca adamlar bu kez ne oldu oylar gerçekten kabul edilecek anayasa paketine değil partiye göre verildi.
Adam gibi birisi çıkıpta demedi ki vatandaşa bakın referandum bu demektir evet derseniz bunlar hayır derseniz bunlar olacak diye...
Yazık gerçekten çok yazık yeni uygulamada malesef bizlerin lehine pek bir şey yok Tabi bir amaç uğruna yaşayanları kast ediyorum ben burda.
Hayattan beklentisi olmayanlar günü birlik yaşayanlara göre pek bir değişiklik olmayacak yine.
İnşallah biz yanılıyoruzdur inşallah korktuklarımız olmaz ama nerdeeee
ülkeyi bölüp bölüp birilerine satanlardan ne beklenirki... :1no2: :1no2: :1no2:

cumanız mübarek olsun hanımlar rabbim tüm dua ve hayır hasanatınızı kabul eylesin inş..

seninde cuman mübarek olsun güzelim
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…