Sakarya///54

günaydın arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler bugün çok iyyim ... yağğmurda yağıyor bereketli yağmurlar olsun..

çalı kuşu ve gümüş boncuk a çok geçmiş olsun..

acil şifalar diliyorum..

bugün hava yağmurlu yer yer güneşli sırnaşık şey evde oturmayı hiç sevmiyorum ya:dilcikar:

kendimi nerelere atsam kiCADIARZU

geçmiş olsun gümüş boncuk vede çalıkuşu allah acil şifalar versin sağlıklıyken sağlığımızın kıymetini bilmiyoruz ancak hasta olunca anlıyoruz işte

mrb bayanlar bir sakaryalı olarak bende aranızda olmak istedim....

selam kızlar nasılsınız bakalım ben çok çooook üşüyorum dışarda güneş var ama çok keskin rüzgar esiyor iliklerime işliyor sanki kış gerimi geldi ne yaza kavuşamadık bi türlüsenağlama

gerçektende dışarsı çok soğuk...

eşşek öldüren güneş misali(bu söz böylemiydi tam hatırlayamadım)

:)))))

Valla essegi falan bilmem ama ilk defa sunu söyleyebilirim havalar burada cok güzel.Yaniyoz valla.Birazda Türkiyeye gelince yanacam Insallah.Yagmurlu havayi bende hic sevmiyorum ama Türkiye icin cok iyi.Yagmur bereket.Yazin zaten yanacaniz azicik üsüyün.

dondum bugün
sıtma tuttu sandım meğer herkez üşümüş:)

ay kızlar bi sevindirikim ki sormayın yawfffsss...

akraba günü yapmıştık kendi aramızda gün bu ay bana çıktı:)))))

allah kalıcı bişeye kullanmayı nasip etsin...

inş düşündüğüm şey gerçek olur,gerçi genelde neyi çok istedimse olmadı ya...

hayırlısıpppp

cano sanırım çalışan bi bayansın.???pp

nerde çalışıyorsun merak ettim bi sakıncası yoksaCADIARZU

ben yağmurları çok severim,ama hava kapalı olunca buhran geçiriyorum adetasırnaşık şey

oğluşumuz olmadan önce,her yağmurda yürüyüşe çıkardık eşimle,pek bi romantik oluyo:asigim:

oğluş olunca eh bazı şeylerden kısıtlandık,şimdide yağmur yağınca balkonda oturuyoruz yağmuru seyrediyoruz:)))

bi itirafta bulunayım şimşek ve gök gürültüsünden acayip tırsakımsss olurumyerimseniben

heeeey arkadaşlar sakaryamı ikinci sayfada bile nerdeyse bulamıyacaktım neler oluyor bize çok yüklendikte çöktümü sitemiz hayırlı cumalar herkese

demin ben aradım, bulamadım sakaryayı....sakaryalı hatunlar uyanın bakem.sakaryada dogmus biri olarak sizi seferberlige çagırıyorum.a.s.

annen şekerim bu seferberlik çok hoşuma gitdi desteğiniz için sizede teşekkür ederim benim kökende düzce hep sizlerin yanındayım

herkesciklere slm.....

nasılsınız hatunlar...

benim afaganlar geldi,pek bi singirliyim ,gerginim...Kötü Kazen

şu gün bir an önce bitsin istiyorumÇok üzgünüm çoook

ya arkideşler bulusma resimleriniz niye silindi...bakacaktım yine fotolara uçmuslar.bana biri söleyebilirmi nedenini....fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…