Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzce sakarya dayanışması ne güzel değilmi arkadaşlar hepinize teşekkürler
kız biz görmeden düşmüş aşalara birazda sana güveniyoruznede olsa eskilerdensin daha tecrübeli eskiler bizi desteklerse dahada iyi olur duydunuzmu arkadaşlar büyükler kızıyo haklıda
büyüklük ne demek arkadaşım :1hug:
bizden önce üye olduğunuz için büyüğümüzsünüz bizler acemi yani ben dahadoğrusu sakın alınma dayanamamyerimseniben
ÇALIKUŞU geçmiş olsun canım umarım bir dahaki buluşmaya senide tanırız bu arada ben ve kızıma nazarmı değdi bilmem ishal kusma öldük acile gitik kızıma serum verdiler şimdi daha iyi..... arkadaşlar kendinize dikkat edin çok iyi bakın sağlık kadar değerli bir şey yok gerçekten
Ben geldim arkadaşlar. Bu hastalığımda beni hatırlayıp ilgilenen,
halimi hatırımı soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, sağolun.
Gerçekten insan hastayken ilgiye daha çok ihtiyaç duyuyor sanırım. Allaha çok şükürler olsun ki şimdi
biraz daha iyiyim en azından kısa sürelerdede olsa nete geçebiliyorum.
Hafta sonu çok güzel bir buluşma olmuş eminim herkes çok eğlenmiştir.
Özellikle bu kez katılımın yüksek olmasına çok sevindim.
Bir dahaki buluşmada görüşebilmek isterim.:teytey:
ÇALIKUŞU geçmiş olsun canım umarım bir dahaki buluşmaya senide tanırız bu arada ben ve kızıma nazarmı değdi bilmem ishal kusma öldük acile gitik kızıma serum verdiler şimdi daha iyi..... arkadaşlar kendinize dikkat edin çok iyi bakın sağlık kadar değerli bir şey yok gerçekten
Ben geldim arkadaşlar. Bu hastalığımda beni hatırlayıp ilgilenen,
halimi hatırımı soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, sağolun.
Gerçekten insan hastayken ilgiye daha çok ihtiyaç duyuyor sanırım. Allaha çok şükürler olsun ki şimdi
biraz daha iyiyim en azından kısa sürelerdede olsa nete geçebiliyorum.
Hafta sonu çok güzel bir buluşma olmuş eminim herkes çok eğlenmiştir.
Özellikle bu kez katılımın yüksek olmasına çok sevindim.
Bir dahaki buluşmada görüşebilmek isterim.:teytey: