Sakarya///54

gittiğiniz yer hafızoğlu sanırım, afacanımla ben orda olsaydık aşağı yukarı iner çıkardık..

orası bize dar gelirdi:)))

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar buluşmanın tadı hala damağımda sizlerle konuşup dertleşmek o kadar iyi geldiki bana anlatamamam desteğinizi hissetmek bana daha bi güç verdi hepinize çok teşekkür ederim ve hepinizi çok sevdiğimi tekrar belirtmek isterim elektiriğiniz tuıttu yanitatlicadiarzusırnaşık şey
bu arada çalıkuşu ameliyat olmuş ve pekte iyi değilmiş biraz morale ihtiyacı varmış canlarım aldınız msj ok:teselli:

selam kızlar nasılsınız bakalım buluşma bi harişkayd herkes süperdii öss öncesi ayda sonrası tekrarını isitoyrummm:KK70::KK70:

düzce sakarya dayanışması ne güzel değilmi arkadaşlar hepinize teşekkürler

sakaryam ikinci sayfaya:eek:klava: düşmüş çektim çıkardım bi yardım edende yok hadi düşmesin aşağılara kızlar:sm_cool:

selam kızlar ben geldim pek giremiyorum ama girdikce uğruoruma rtık bu sayfayaa:) düzce sakarya dayanısması güsell sakaryalı bayanalr süper dayanısma içinde zaten buluşma ciden cok güseldi sanki dah önceden tanışılıyormus gibi hepinize tekrar teskkürler geldiğinz içinnn

kız biz görmeden düşmüş aşalara birazda sana güveniyoruznede olsa eskilerdensin daha tecrübeli eskiler bizi desteklerse dahada iyi olur duydunuzmu arkadaşlar büyükler kızıyo haklıda

bizden önce üye olduğunuz için büyüğümüzsünüz bizler acemi yani ben dahadoğrusu sakın alınma dayanamamyerimseniben

alınmam canım sen rahat ol burda çok güzel dostluklar kurduk bilemiyorum ama ben öyle düşünüyorum senin ne demek istediğini anladım ben bende şaka olsun diye yazdım zaten Şeniz

Ben geldim arkadaşlar. Bu hastalığımda beni hatırlayıp ilgilenen,
halimi hatırımı soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, sağolun.
Gerçekten insan hastayken ilgiye daha çok ihtiyaç duyuyor sanırım. Allaha çok şükürler olsun ki şimdi
biraz daha iyiyim en azından kısa sürelerdede olsa nete geçebiliyorum.
Hafta sonu çok güzel bir buluşma olmuş eminim herkes çok eğlenmiştir.
Özellikle bu kez katılımın yüksek olmasına çok sevindim.
Bir dahaki buluşmada görüşebilmek isterim.
:teytey:

ÇALIKUŞU geçmiş olsun canım umarım bir dahaki buluşmaya senide tanırız bu arada ben ve kızıma nazarmı değdi bilmem ishal kusma öldük acile gitik kızıma serum verdiler şimdi daha iyi..... arkadaşlar kendinize dikkat edin çok iyi bakın sağlık kadar değerli bir şey yok gerçekten

ÇALIKUŞU geçmiş olsun canım umarım bir dahaki buluşmaya senide tanırız bu arada ben ve kızıma nazarmı değdi bilmem ishal kusma öldük acile gitik kızıma serum verdiler şimdi daha iyi..... arkadaşlar kendinize dikkat edin çok iyi bakın sağlık kadar değerli bir şey yok gerçekten

Teşekkür ederim sağol arkadaşım.
Sizlerede geçmiş olsun dilerim biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.
İnsan hastanede olunca gerçekten sağlığının kıymetini daha çok anlıyor.
Kendinize iyi bakın.......

a.s.

Gerçekten insan hastayken ilgiye daha çok ihtiyaç duyuyor sanırım. Allaha çok şükürler olsun ki şimdi

canım benim seni burda gördüğüme çok sevindim inan iyleştiğin içinde çok mutlu oldum ama iyleştim diyede iş güç yapma sakın kendine dikkat
sevgilerŞeniza.s.

arkadaşım bende diyorum neden gelmiyor yok diye demekki bi sıkıntı yaşamışsınız çok geçmiş olsun inşallah şimdi durumu daha iyidir kızınına.s.:nazar:

hasta arkadaslara gecmis olsun Allah sifa versin.Ben sizleri yurtdisindan takip ediyorum.Bulusma resimlerine heyecanla baktim sizlerden bazilarinida olsa görebilmek icin.Cok sevindim.Hic kafamda kurdugum gibi degilmissiniz.Insallah ben gelincede hic olmazsa bazilarinizla görüsme imkanim olur.Hepiniz öpüldünüz ................

arkadaşım çok geçmiş olsun kızınada sanada allahım şifa versin iyi dileklerin için sağ oltabiki sağlık gibisi yok:nazar:

a.s.canım geçmiş olsun sizi tanımıyorum şahsen ama inşallah tanışacaz iyi günlerde allahım şifa versin

X