Örgü sakallı ipten yuvarlak paspas yapmak istiyorum yardım edermisiniz

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayy tam benim aradığım konu buydu işte...Bende merakla bekliyorum cevapları, bir an önce başlamak istiyorum

fatimalipaspasjpg1ch1.jpg

23032007002zm4.jpg

Örnek buldum ama tariflerini bulamadım:).Sıcak bir görünümü var.

aynı dertten muzdaribim. nem diye bir kullanıcı vardı. o mutfağa yapmıştı, ama üyeliği iptal galiba. yoksa ona soracaktım.

Ben yenı başladım paspasa nazr boncuk deseni örüyorum ve ilk deneyimim
Derya baykalın sitesınde modelını ve tarıfını aldım canım oradan bakabılırsınız

Konuyla ilgili tam yuvarlak bir paspas örmek için;
Örnekle şişe 50 ilmek alıyorsunuz, bir sıra örün geri dönüşte sadece 48 örüp geri dönün tekrar örün bu sefer 46 örün.
Yani her seferinde 2 örmeden geri gelin. Şişde örülmeyen kısım 2 yada 4 kalana kadar devam edin. Bu yuvarlağın bir parçası olucak. Tüm şişdeki ilmekleri düz örün yeniden tabi bunu ajur olarakda örebilirsiniz. Daha şık durur. Sonra ikinci parça için yeniden 48 ör geri gel 46 ör geri gel. Bu şekilde parçalar tek şişle kesme vesaire olmadan tamamlanmış olucak. Anlatımda takıldığınız bir yer olursa sorun yardımcı olurum.

konuyla ilgili tam yuvarlak bir paspas örmek için;
örnekle şişe 50 ilmek alıyorsunuz, bir sıra örün geri dönüşte sadece 48 örüp geri dönün tekrar örün bu sefer 46 örün.
Yani her seferinde 2 örmeden geri gelin. şişde örülmeyen kısım 2 yada 4 kalana kadar devam edin. Bu yuvarlağın bir parçası olucak. Tüm şişdeki ilmekleri düz örün yeniden tabi bunu ajur olarakda örebilirsiniz. Daha şık durur. Sonra ikinci parça için yeniden 48 ör geri gel 46 ör geri gel. Bu şekilde parçalar tek şişle kesme vesaire olmadan tamamlanmış olucak. Anlatımda takıldığınız bir yer olursa sorun yardımcı olurum.

yaptığınz örnek varmı

X