sakallı ipten ördüğüm klozet takımları bakın bakalım beğenecekmisiniz

ellerine sağlık. çok güzel olmuş. yalnız mavi olan klozetin hemen önüne serdiğin paspas bence kısa. onu biraz daha uzatsan daha güzel olur.
teşekkür ederim canımm ..kısamı olmuş diyorsunn CADIARZU onu ben sahibine verdim çok kısa olduğunu sanmıyorum ya :uhm:

benimmm temizz kalpliii güzelll iyii niyetlii arkadaşımm benımmm cnmmm ellerınee saglıkk inşallahh yakındaa bendee baslarımm opuyorumm senii mucukssssssssssssssssssssss

teşekkür ederim canımm ..kısamı olmuş diyorsunn CADIARZU onu ben sahibine verdim çok kısa olduğunu sanmıyorum ya :uhm:

canım benim burcum başak olduğu için obsesifimdir. bilmem ama bana orantısız geldi. mavi düz kısmından biraz daha uzatsaydın daha iyi olurdu galiba. neyse zaten vermişsin o zaman takma:)))))

benimmm temizz kalpliii güzelll iyii niyetlii arkadaşımm benımmm cnmmm ellerınee saglıkk inşallahh yakındaa bendee baslarımm opuyorumm senii mucukssssssssssssssssssssss

banyo çiçek açmış maşallah

çok güzel olmus eline sağlık
teşekkürler kızlarr opuyorumnanaktan

canım benim burcum başak olduğu için obsesifimdir. bilmem ama bana orantısız geldi. mavi düz kısmından biraz daha uzatsaydın daha iyi olurdu galiba. neyse zaten vermişsin o zaman takma:)))))
hımm o meselee .aslında gerçekten biraz daha uzun olabilirdi ama o benim ilk işim o yüzden bundan sonrakileri daha iyi yapacamm :lepi:

eline sağlık canım çok güzel keşke vaktim olsa da bende yapsamakannehir ama vaktim yok çok seviyorum örgüyü ama vakit yok çok güzel olmuş gerçekten

eline sağlık canım çok güzel keşke vaktim olsa da bende yapsamakannehir ama vaktim yok çok seviyorum örgüyü ama vakit yok çok güzel olmuş gerçekten
teşekkürler opuyorumnanaktan
canım kışın dizilerini izlerekn yapasın geceler uzun..en fazla 4 günününü alır :hulya:

ilkine bayıldmyaa çok süperr bunları satan bi yer bulsam hiç kaçırmam walla :)

X