sakallı ipten ördüğüm klozet takımları bakın bakalım beğenecekmisiniz

tamam o zamannn yapta görelim seniii :nazar:

şimcikk varyaa bi makinam olsaa yaptıklarımı koyardım emmee bi makinam bile yokki benim hiç makinam olmadı ki
bi tane kötü bi telefon var ama onunda hafıza kartı yokkkk:KK43:(
maleseff yükleyememm söz emmee yüklücemmm şaşıracaksınnn::))))))))))))))

şimcikk varyaa bi makinam olsaa yaptıklarımı koyardım emmee bi makinam bile yokki benim hiç makinam olmadı ki
bi tane kötü bi telefon var ama onunda hafıza kartı yokkkk:KK43:(
maleseff yükleyememm söz emmee yüklücemmm şaşıracaksınnn::))))))))))))))
benimde yokk ödünç aldım komşudann :KK1:
yaptıklarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne kadar hamaratlıymış gardaşımmaklinialirimsmile

benimde yokk ödünç aldım komşudann :KK1:
yaptıklarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne kadar hamaratlıymış gardaşımmaklinialirimsmile

o da güselll :))
bekle bidenemm en kısa zamanda dönüşüm muhteşemm olacak emin olabilirsinnnndelikafaduldendelikafadulden

çok güzel olmuş.ellerine sağlık.yanlız çok kullanışlı değilmiş.arkadaşımda ördü sadece misafir geldiğinde kullanabiliyorum.günlük kullanımda zor dedi.çabuk kirleniyormuş.

çok güzel olmuş.ellerine sağlık.yanlız çok kullanışlı değilmiş.arkadaşımda ördü sadece misafir geldiğinde kullanabiliyorum.günlük kullanımda zor dedi.çabuk kirleniyormuş.
teşekkür ederim canım
ben henüz kullanmadım, bunları yapıp satıyorum çünkü.

img1224wm.jpg

img1221xg.jpg

bu örneğin yapılışınıda yazarmısın acaba? çok beğendik ellerine sağlıka.s.

çok güzel olmuşlar
ellerine sağlık canım
bende yapmayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım zaman bulupta

bu örneğin yapılışınıda yazarmısın acaba? çok beğendik ellerine sağlıka.s.
canım bu örnekte aynı oluyo işlemesi aynı ..sadece çiçek yerine benek benek deseni verdim işte o benekleride anlatayım hemen 10 ilmekle başlıyorsun 6_7 sıra örüyorsun sonra yapıştırıyorsun bu kadar .ben bu örneğe elyaf koymadım ama

canım bu örnekte aynı oluyo işlemesi aynı ..sadece çiçek yerine benek benek deseni verdim işte o benekleride anlatayım hemen 10 ilmekle başlıyorsun 6_7 sıra örüyorsun sonra yapıştırıyorsun bu kadar .ben bu örneğe elyaf koymadım ama

teşekkürelr canım a.s.

ozellıkle ılk krem olana bayıldım harıka.. ellerınıze saglık ıı gunlerde kullanın ınsaallah

bacım süper olmuşş ellerine sağlık hamaratımm benimmm.Ama en güseli krem olmuşşş süpperrrr yanii..
bide siyah beyaz olayı gerçektende iyi fikir

ya nasıl yapılıyo bunlar bende istiyorum anlatayım annemede banada yapsınlar çeyizime siyah beyaz bende bjklıyım sevgilimde süper olur valla

ozellıkle ılk krem olana bayıldım harıka.. ellerınıze saglık ıı gunlerde kullanın ınsaallah
teşekkürlerrr a.s.

bacım süper olmuşş ellerine sağlık hamaratımm benimmm.Ama en güseli krem olmuşşş süpperrrr yanii..
bide siyah beyaz olayı gerçektende iyi fikir
teşekkür ettim sevommm olumunekankayizsmile
şimdiye kadar krem daha çok beğenildi nedense bende maviyi beğeniyorum :hulya:

canım ellerine sağlık çok güzeller hepside
kullan bence çok yakışmış banyona da
güle güle kullan canım

ellerine sağlık. çok güzel olmuş. yalnız mavi olan klozetin hemen önüne serdiğin paspas bence kısa. onu biraz daha uzatsan daha güzel olur.

X