Örgü Sakal ipten yeni bitirdiğim klozet takımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım emeğine ellerine sağlık çoook süper olmuş acaba toplam maliyeti ne kadar oldu bende örmek istiyorum yeni bir klozet takımı aldım ama bu çok hoş duruyor eninde sonun da öreceğim iyi günlerde kullan.bizim kk nın çıtırları hep marifetli canım maşallah

Canım toplam içine eklediğim yünle beraber 3 kg ip gitti
heryerde ip fiyatı değişiyor
ben kg 12,5 ytl aldım
ör canım bende bakayım eminim çok güzel olur

bende sipariş olan pembe klozeti bitirdim
akşama eklicem kızlar bekleyinnn anacımmm

yorumları alayım kızlar

güle güle kullan canım çok hoş olmuş.bende örgüye yeni başladım çok fazla bilgim yok bu konuda ama yinede yardımcı olursan sevinirim bunun üzerindeki çiçeği nasıl yapıyosun canım.hangi ipi kullanıyosun incemi kalınmı tığlamı şişlemi yapıyosun yani yeni başlayan birinin anlayabileceği bi şekilde anlatırsan sevinirim canım

Bende bunun pembesi var.Teyzeciğim sağolsun.Serince çok cici duruyor..Birde pembe banyo aksesuarları aldım ben harika oldular.Sabunluğu,banyo perdesi vs. pembe alınca tam takım oldu.Yeni evlenecek arkadaşlara tavsiye ederim.Çok güzel duruyor kızlar.

Ellerine sağlık canım her ikiside çok güzel olmuş...
Bende arkadaşıma hediye örüyorumda sormak istediğim bişeyler olacak klozet altına ördüğünü nasıl yaptın? Ben dikdörtgen paspası 33 ilmek başladım boyunu kafama göre ayarlıycam iki ayrı parça örüp dikicem..Ama diğerini nasıl yapıcağımı bilmiyorum birde ben siyah üstüne, beyaz simli ipten yuvarlak halkalar yapıcam halkaları nasıl yapabilirim yardımcı olursan çok sevinicem... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…