Şak şak vurun kızlar, bu konuyla bunu hak ediyorum

Ayy okudukca yoruldum bu ne boyle miz miz omur torpusu gibi hic sevmem ota boka trip atip dengesiz gibi davrananlari beynim yoruldu valla tavirlarini gozumde canlandirdikca

Uzun olmasın diye trip attığı her şeyi yazmadım. Geçen mesela arkadaşımla karşılaştım biraz kafede oturduk. Ona haber vermedim diye 1 gün boyunca soğuk konuştu??? Daha flört aşamasında bu şekil :)))))

Bu nasıl bi karakter sahibi adam kaç yaşında o allah aşkına merak etdim
O normal birine benzemiyor yani bişi anlatirken uyicam demezsi benim için bitirme sebebi yani

Bu nasıl bi karakter sahibi adam kaç yaşında o allah aşkına merak etdim
O normal birine benzemiyor yani bişi anlatirken uyicam demezsi benim için bitirme sebebi yani

Uykusuna karışılmasını hiçç sevmezmiş ya insanın konuştuğu kişi uyuma konuşalım dese hoşuna gitmez mi (en azından en başta hoşuna gider bence)

Uykusuna karışılmasını hiçç sevmezmiş ya insanın konuştuğu kişi uyuma konuşalım dese hoşuna gitmez mi (en azından en başta hoşuna gider bence)
Tabiisi hoşuma gider bide seven insanin o kişiyle sohbet ederken hemen uykusu gelmez ki dört gözle msj gelmesini bekler hahahaa ay ne tuhaf adam bence yok bırakın onu bu adam seni yorar çok yorulursun bacım

Tabiisi hoşuma gider bide seven insanin o kişiyle sohbet ederken hemen uykusu gelmez ki dört gözle msj gelmesini bekler hahahaa ay ne tuhaf adam bence yok bırakın onu bu adam seni yorar çok yorulursun bacım

Uykusu gelebilir uyuyabilir de sorun değil aslında ama tavrı çok saçma geldi. Diyor ki uyuycam diyince hep konu açıyosun farkında olmadan sjfmfjfm

Zaten böyle yapacağı belliydi sadece siz görmek istemiyordunuz.

Gerçekten şimdi aynısını yazıyordum.
Konu sahibi ayrı, bahsettiği kişi ayrı çocuk! (Yaşları bilmiyorum, göremedim ama) Bu nasıl bi ilişki stili, anlayışı çözemedim
26-28 yaşlar.

Gerçekten şimdi aynısını yazıyordum.
Konu sahibi ayrı, bahsettiği kişi ayrı çocuk! (Yaşları bilmiyorum, göremedim ama) Bu nasıl bi ilişki stili, anlayışı çözemedim

Ay ne diyeyim haklısınız cidden çok ergence konuştuk. Ben 26 yaşındayım.

Olmaz bu adamdan. Yani sana olmaz. Belli ki duygu eksikliği var. Hoslanan insan ne uykum geldi der muhabbeti kesmeye çalışır ne aylarca görüşmeden durabilir. Birinden hoslansin bak senin beklediklerini ona tak tak nasıl yapıyor.
Tam da bu noktada bitsin hiç elleme daha.

Küsmesi de bana Ali Rıza amcayi hatirlattı hahah. Masada espri yapilinca küsüp sofradan kalkardı
Aynı hamurdan galiba.

Uykuya karşı tavrı ve trip kısmı herkese karşı böyleymiş :/ ayy haklı olabilirsiniz normal değil çünkü insan hoşlandığı birisine böyle şeyler diyip kırmak istemez

İnan hepsi ne kadar süre geçerse geçsin yazar. İstisnasız. :)
Zaten soğuduysan sal gitsin insan kalabalığından başka bir şey olmaz senin için.

yazarsa da kaç yanına yaklaşma seni sen olmaktan çıkarır bu tip bırak ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…