Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

Yaaaa Allah bebişelerinizi ve sizi korusun. Allah size bagıslasın Hep dua edicem sizin için

Ben okurken ağladım merak ettim çocuklarınızı kucağınıza aldınız mı ben çok kötü oldum ve Merak da ettim üzerinden çok zaman geçmiş ama belki yorum yazarsınız diye yazıyorum

Bende okurken kendimi tutamadim azminize hayran kaldım sabriniza inşallah kucağınıza almışsınızdir çocuklarınızı bende çok merak ettim

Bende okurken kendimi tutamadim azminize hayran kaldım sabriniza inşallah kucağınıza almışsınızdir çocuklarınızı bende çok merak ettim

Ben okurken ağladım merak ettim çocuklarınızı kucağınıza aldınız mı ben çok kötü oldum ve Merak da ettim üzerinden çok zaman geçmiş ama belki yorum yazarsınız diye yazıyorum

Sayfasına tıklayıp bakın kavuşmuş 1 oğlu 1 kızı olmuş. Doğumu paylaşmış bir konuda. Hayırlı ömürleri olsun.

Merhaba,
Hikayenizi tek solukta okudum.Endişelerinizi,korkularınızı,hüznünüzü,öfkenizi ve acınızı öyle derinden hissettim ki kendimi gördüm bu hikayede konu birebir aynı olmasa da…
Bugün dr uma rahim kalınlığımı bildirdim.İstediği gibi değildi pek heyecanlı konuşmadı haliyle moralim bozuldu.Pes etmedim henüz ama etmeye çok yakınım.Rabbim bekleyen herkese tez vakitte lütfu ve Kerem’inden gelen hayırla nasip etsin.
Vesselam.

ALLAH ım bağışlasın KUCAĞINIZA almayı nasip etsin inşallah

Benimde aşılama raporu fakülte de çekilen rahim filmi devlet hastanesinde verilmiş iki sperm testi ile tüp bebek maceram başladı 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var oda donduruldu doktorum dedi ki ikinizden birinin testlerinde sıkıntı var 1embriyo olması çok şaşırtıcı ikinci adeti ilaçla oldum zaten pcosluyum transfer oldum o gün de doktor aynı şeyi söyledi birbirinize suç bulmayın İNŞALLAH olur dedi ve maalesef negatif sonuçlandı hastanede aramadı bile WhatsApp tan zor ulaştım adet olunca haber ver gel doktorla konuş dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…