Sosyal degil alsemYaa inşallah inadı kırılır ne dıyelim sosyalim
Iyıyım kuşum uzanıyorum bı taraftanda laklakHoş buldum mervişim nasılsın?
Allah iyi etsin inşallah cennamİyiyim şükür, sen nasılsın canım
Her şeyde bir hayır vardır.Böyle kafaya takarsan yine olmazBebek tedavisi.
Zaman zaman zaman... 3 sene geçti boşa bekleye bekleye. Bir inat uğruna hem de. Saçma salak Şey yüzünden. Şimdiye kadar doğurup 2.yi düşünmüştüm.
Allah sabır versin. Tam cinnetlik eşinİnşallah canım
Hem sen daha regl olmadın ki bı bekle bakalım yaaBebek tedavisi.
Zaman zaman zaman... 3 sene geçti boşa bekleye bekleye. Bir inat uğruna hem de. Saçma salak Şey yüzünden. Şimdiye kadar doğurup 2.yi düşünmüştüm.
Abla bu kafaya takmak değil. Hayır da değil. Artık sıkıldım bu saçma düşüncelerden. 31 yaşına gelmiş, 7 senedir benimle birlikte olan, 4 senedir evli bir adamın artık kafasının düzelmesi gerekir.Her şeyde bir hayır vardır.Böyle kafaya takarsan yine olmaz
Neden kabul etmiyor.Birinden mi etkileniyorAbla bu kafaya takmak değil. Hayır da değil. Artık sıkıldım bu saçma düşüncelerden. 31 yaşına gelmiş, 7 senedir benimle birlikte olan, 4 senedir evli bir adamın artık kafasının düzelmesi gerekir.
Ne yapam ruh gibi dolandım durdum orişimSen naptın bugun
bazen İnan ki öldüresim geliyor.Allah sabır versin. Tam cinnetlik eşin
İnadı kırılır umarım
Olucam canım. 2 gün kaldı. Olsaydı testte çıkardı bugün. Yumurtlama tarihi belli. ilişki belli. Geç döllenme Olamaz.Hem sen daha regl olmadın ki bı bekle bakalım yaa
Amin canım.Bende 20 dk bahçede gördüm bugün.
Bayrama yakın gelirim, sebze fidelerimden getiririm dedim ama, iftar saatinde kapanma haberini aldım
Yine görüntülü bayram görüşmesi yapacağız.
Sağlıklı olalım, herkes yerinde sağlıklı olsun. Rabbim başka keder vermesin.
Yazmıyım şimdi açıktan abla. Bi sebebi var işte.Neden kabul etmiyor.Birinden mi etkileniyor
Ne dıyeyımkı o zaman ınsallah anlar aysombazen İnan ki öldüresim geliyor.
Olucam canım. 2 gün kaldı. Olsaydı testte çıkardı bugün. Yumurtlama tarihi belli. ilişki belli. Geç döllenme Olamaz.
Allah büyük deme öylebazen İnan ki öldüresim geliyor.
Olucam canım. 2 gün kaldı. Olsaydı testte çıkardı bugün. Yumurtlama tarihi belli. ilişki belli. Geç döllenme Olamaz.
İnşallah.ğNe dıyeyımkı o zaman ınsallah anlar aysom
MaraşlıKızlar Ne izliyorsunuz ben tivi 8 yarışma izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?