Teşekkürler:)Biz tesekkur ederiz madam çok şıktı sofran fazlaca emek vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler:)Biz tesekkur ederiz madam çok şıktı sofran fazlaca emek vardı
Mutluluğumuz daim olsun o zamanSağol ablam bende senden oy aldığım için çok mutluyum
Mutluluğumuz daim olsun o zaman
Canlarııım 4. Masama verdiğiniz o güzel oylarınız için çok teşekkür ederim.Yine bir sponsor yarışmasında daha siftahım yok amma velakin busefer 3. Oldum çok mutlu oldum
@Kazen
Elhan
@safi.naz
@combine
@yaren35
@zemheri4717
@MEMUR54
@firdefs
@Efsun64
@pufpuff
@llylzll
@sonanda
@xDerinMavix
@-cantanem-
@moonandstar
@turkmenkizi86
@benlacivert
@Yadee
@Ysmdfn
@kkarems
@hafsa_su
@H M
@Mammamia2
@Caglar56
@RaskolnikovunSonyasi
@klbk33
@kackaloribu
@therewillbeaday
@Chocolita
@Dediyy
@Minik Meleklerim
@RemoveBeforeFlight
@Tatlianne20
@Tracer
@Fit mutlu anne
@Kamuran82
@Assos32
@-Adel-
@minik kalp0753
@Taylorrr
@Summer-girl
@Reyyan__
@Ataayemi zeynepyu
@Na-nick
@MaviKuplik
@Yasnaz
@neutral
@NaaNaa
@MervaTeacher
Kylie Sonique Love
@abukkusu
@Emoshhh
@Yenidelhi
Evva
PeRRieR
@dut agaci
@Naznil85
@Nurzfr
@bercestesi
@esralbania
@jelibon01
@birkedivelisi
@Teneffus Zili
@Mavi mi
@tiona
@Nesl-i han
@GUNESIPEKSSS
@hamileolmak
@MinigimiziBeklerken
@Cemoos
@newborn88
@iwannahappy
@kimbilirb
@rosesea
@Sogutt
@Rmelis D
@Lamagt
@emel igde
Aslında sofralar gizli olacağı için daha önce kullanmadığım tabakları kullanmak istedim:)Hele o dabakların şıklığıcızgılisinden su damlasına daşlısından çiçek boceklsıne zevkli hatun vesselam
12 senin değil miydiHangi sofra benimdi çok merak ediyordum Demek 10.sofra benimdi. İlk beşe girmişim.
Ay bu Kazen de hep bana oy veriyor
Teşekkür ederim canımNevreste tebrik ederim canım, çok şıktı masan
Yok gııı oyle deme farklı sımdı moda. Sımdı bide farklı var farklı var yanı. Seninkiler möhteşem farklı gülegüle kullan kırma haaaAslında sofralar gizli olacağı için daha önce kullanmadığım tabakları kullanmak istedim:)
Hatta farklı olduğu için beğenilmez diyordum şaşkınım:)
Sunumda kullanmak için böyle farklı farklı almıştım.Başka bir sefere yine bir kombin yapayım:)Yok gııı oyle deme farklı sımdı moda. Sımdı bide farklı var farklı var yanı. Seninkiler möhteşem farklı gülegüle kullan kırma haaa
Anacım sen sunum yapıyorm dıye diye her daim evi yenılıyon herhal herıf Ne dio bu durumaSunumda kullanmak için böyle farklı farklı almıştım.Başka bir sefere yine bir kombin yapayım:)
Teşekkür ederim:)
Şimdiye kadar kullanmadığım için pişman oldum:)
Sunumda kullanmak için böyle farklı farklı almıştım.Başka bir sefere yine bir kombin yapayım:)
Teşekkür ederim:)
Şimdiye kadar kullanmadığım için pişman oldum:)
Ne guzel gı bende mi başlasam bu olaya yosam bısey alacağım yok evcazıma 1 taşta 4 kuşAnacım sen sunum yapıyorm dıye diye her daim evi yenılıyon herhal herıf Ne dio bu duruma
O tabakları beğenip alalım demiştiAnacım sen sunum yapıyorm dıye diye her daim evi yenılıyon herhal herıf Ne dio bu duruma
Sağ ol deynoooalsem sana da pravo
Geçen gün 1 ve 9 numaraya oy verdim diyen birine eferim dediğin için anladım sen olduğunu. 9 numara Margaret bacım olduğunu anlamıştım kaşığından
He adamı bile kendine gore secmış becerikli dıye boşa demiyorumO tabakları beğenip alalım demişti
Teşekkür ederim ablacimmCanım perim... ellerine sağlık canım her seyinle çok güzel bir sunum yapmıştın.
Gözünü döndürdüm yaniii eferim bağaaHe senın o bööörek varya senin saalaş böreek beni benden aldı nasıl canım cektı haaa nasıl bir hışımla tıkladıysam 4 ü hahahaha gercı emzukluyum az gunaha gırdın amma neyse sorun deel benzerini yapar senın bu gunahtan kurtarırım
Saygılar ve tişikkirler Türkey
Teşekkür ederim tatlım
Rica ederim perim ellerine sağlık tekrardanCanlarııım 4. Masama verdiğiniz o güzel oylarınız için çok teşekkür ederim.Yine bir sponsor yarışmasında daha siftahım yok amma velakin busefer 3. Oldum çok mutlu oldum
@Kazen
Elhan
@safi.naz
@combine
@yaren35
@zemheri4717
@MEMUR54
@firdefs
@Efsun64
@pufpuff
@llylzll
@sonanda