Bitanem benim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitanem benim ya
Azcik spor yapayım dedim yeterli geldi şuanAretim
Kapanma sadece bize gelmiş, millet relax. Bir de sıkı tutacaklardi,hepsi hikayeHâlâ herkes dışarıda. Evin 2 sokak üstünde park var. Bi kısmı gözüküyor. millet parkta yürüyüş yapıyor Arabalar bi aşağı bi yukarı gidip geliyor. Herkesin mi izni var yani? Herkes mi izin kağıtlı? Ben bugün işe giderken stres oldum henüz izin kağıdım yoktu ya çevirirlerse diye. Bir biz enayiyiz
Eşim araba ile işe gitti bugün. İş çıkışı yakıt istasyonunda migrosjet var, ona uğramış. Saat 18:50’de aradı bir şey lazım mı diye. Market full müşteri kaynıyormuşHaberlerde bugünle ilgili bir şey dediler mi? Yani herkes disardaydi falan gibi
Ne sporu? Baklava yeme sporu muAzcik spor yapayım dedim yeterli geldi şuan
Gercekten bitmez bu virüs,mümkün değil, realist olmak lazımEşim araba ile işe gitti bugün. İş çıkışı yakıt istasyonunda migrosjet var, ona uğramış. Saat 18:50’de aradı bir şey lazım mı diye. Market full müşteri kaynıyormuş
Yollar da dolu dedi
Herkes memleketine ya da tatil beldelerine akın etti. Ya gittikleri yere taşıdılar ya da oralardan getirecekler cancağzımGercekten bitmez bu virüs,mümkün değil, realist olmak lazım
Aklıma o fotoğraf geldi yineBaklava dedim de, Oriana Nerelerde
Aynen öyle cancağızım,daha çok tikilacagiz evlereHerkes memleketine ya da tatil beldelerine akın etti. Ya gittikleri yere taşıdılar ya da oralardan getirecekler cancağzım
Bu sürecin bitmesini beklemek hayal gibi
Benim de hiç aklımdan cikmiyorAklıma o fotoğraf geldi yine
Sabah konuştuk evet :)Evva bugün geldi mi?
Yok vallahi dün gece künefe yemiş olabilirim ama bugün tatlı yemedimNe sporu? Baklava yeme sporu mu
Ben onu Cezmi Kalorifer paylaşımı falan sandım, gerçek miydi buBenim ebem öpülsün çalışmaktan, bunlar benim ocağımdaki folyo ile dalga geçsin
Burdayım hocamEvva bugün geldi mi?