• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte takı

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Şuan eşim için okadar üzgünüm ki düştüğü durum icin onu çok seviyorum ve kıyamıyorum.

21 gün önce doğum yaptım.4 ay öncede eltim doğum yapmıştı.kayınpederim ikimizin bebeginide ayni zamanda görmeye geldi eltimle evleri ayni apartmanda kışın oraya gelip kaliyorlar ilkbaharda köye gidiyorlar.velhasıl evlerine geldiler sonra ben doğum icin memlekete geldim anneme ,kaynanam kayinpederimde annemlere geldiler bebek dogdu hastanedeyken kayinpederim bana 3lü burma kalın bilezik taktı bundan 3 tane aldim dedi eltime görümceme ve bana. Doğan kızımada kücuk cocuklar icin bileziklerden almiş sagolsun.

Ben taktim koluma bana olan bilezigi ayip olmasin takmadi demesin gönlü kirilmasin diye.o sirada da bebegim kuveze girdi 1 hafta kaldi ,sonra cıktı hep kolumdaydi bu arada sonra eve geldik bebekte cikti bende sevmem uzerimde cok altin bulundurmayi ozel gunlerde takmayi severim sadece.cikardim kolumdan anneme verirken de incelemek istedim.ayar yazmaması dikkatimi cekti esime dedim sahte olabilir mi diye oda yok babam öyle sey yapmaz dedi.müsait bigün carsiya indigimizde gramini tartariz dedi.

Ve bugün carsiya indim inerkende yanima aldim ve kuyumcuya gosterdim.Kuyumcuya da dedim ki bunda ayar yazmiyor ama derken daha sözümu kesip abla bunu heryere gösterme bu gercek degil polislik olursun allah muhafaza dedi.ve benim basimdan aşagi kaynar sular döküldü.

Eşime bunu nasıl söyleyeceğime mi üzüleyim kayinpeder beni eltimi ve gorumcemi salak yerine koydu buna mi yanayim. Eltime vermiş kolunda gördum çünkü ama haberi yok büyük bir ihtimal olsa kaynim eşime söylerdi.görumceme daha vermedi cunku daha gorusmediler.

Kayinpeder cok uyanik biridir kandirilmis dolandirilmiş olamaz onlari satin alirken ve görünüşte gercek gibi burma bilezik agirligi bile var sadece ayar yazmiyor.Resmen bizi aptal yerine koydu esim buna cok üzülecek ve ben nasıl davranacagım bilmiyorum.

Sonuc 15.sayfada

Son düzenleme:
Cok ayip. Hayir yani bilerzik takmak zorundamiydin be adam sahte bilerzik taktin.. O bilerzik sahte oldugu icin kararma yapar. Kayinpederin eve gelincede kararmis bilerzigi koluna tak ve baba aldigin bilerzik karardi diye goster. Gozune gozune sok:KK12:

Ilginc bir durum.

Hic takmasaymis daha iyi.

Neden boyle bir yola basvurmus?

Gosterisi seven biri midir?

Hic dusunmemis mi belki elleri daralir bozdurmak isterler sahte oldugu ortaya cikar diye.

Ben olsam ben tarttırmayı unuttum diyerek esime verirdim.

Esim gitsin kuyumcuya anlasin diye.

Sonra da hic sesimi cikarmazdim.

Kimseye de sahte mahte demezdim.

Siz nasil anladiysaniz herkes kendi anlasin.

Bilemedim simdi belkide kuyumcu degilde bir sahis satti. Elim daraldi sana daha uyguna vereyim dedi o da tamam dedi.

Bile bile sahte almaz diye dusunuyorum. Cunku er ya da gec ortaya cikar.

Ilginc bir durum.

Hic takmasaymis daha iyi.

Neden boyle bir yola basvurmus?

Gosterisi seven biri midir?

Hic dusunmemis mi belki elleri daralir bozdurmak isterler sahte oldugu ortaya cikar diye.

Ben olsam ben tarttırmayı unuttum diyerek esime verirdim.

Esim gitsin kuyumcuya anlasin diye.

Sonra da hic sesimi cikarmazdim.

Kimseye de sahte mahte demezdim.

Siz nasil anladiysaniz herkes kendi anlasin.
Zaten 1.5 yillik evliyim cok haşır neşır degilim eşimin ailesiyle kardesleriyle ve cok uzak oturuyoruz zaten esimin ailesi kardesleriyle falan.esimin maddi durumu gorumceme ve kaynima göre iyi sayilir ama dugunden kalma cok borclarimiz kaldi hatta eşim belki bozdururuz da borclarin bi kismini karsilar dedi. Ben zaten kaynanama kayinpederime kendim soramam laf söyleyler kaldıramam.

Benim tek ve tek üzüldügum esim duyunca onur u kırılacak.Bide babama o altinlari emeklilik ikramiyesiyle aldim 1999 yilinda dedi.Hatta babamda iyi saklamissim falan dedi kayinpederde güldu. Sizin dediginiz gibi davranmak en iyisi.

kandırılmış olmasın?

ben mesela her yerden altın almam, arkadaşlarıma düğün vs için bile bildik kuyumcudan altın alırım.

ben olsam, onu rencide etmeden özellikle gidip sormuş gibi değil de, arkadaşım gördü beğendi sonra bi terslik gördü geçerken de kuyumcuya uğradık, kandırılmış k. pederiniz dedi der, bileziği geri verirdim.

üstüne de eklerdim "aman baba dikkat et, öyle her yerden alma, bunu da aldığın yere götür hesap sor, paran zıkkım olsun alan adama" derdim.

belki bilerek belki bilmeden yaptı bilmem ama bunun üzerine daha da düşünmezdim. bir de fettan görünmek istemezdim, kimse için bileziğinde değil, şimdi şüphelendim götürdüm baktırdım desen seni paragöz yapmaya kalkarlar durduk yere.

o yüzden safa yatın biraz, iyi niyetli görünün, a bak kızı kandırdık desinler ama siz yine de aklınızın bi köşesinde bilerek almış olma ihtimalini tutarak ona göre temkinli olun bundan sonra.

en azından iki yüzlülük yaparak böbürlenmezler bundan sonra sahte altınlarla.

kayınpeder er ya da geç o bileziklerin sahte olduğunun ortaya çıkacağını bile bile neden böyle bir şey yapsın ki?
ayrıca kuyumcunun tavrı da garip geldi, neden polislik olasınız, her yerde alenen satılıyor imitasyon takılar, ne sakıncası varmış görülmesinin?

Bunu hem kocana hem de kayinpederine spyleyeceksin!!!! CCekinmek yok uzulur mu aman diye dusunmek yok.

Bunu hem kocana hem de kayinpederine spyleyeceksin!!!! CCekinmek yok uzulur mu aman diye dusunmek yok.

ay konuyu 'sahte rakı' diye okudum sahte rakılar yine hortlamış diye korktum. konunuza gelince kayınpederiniz ayıp etmiş gerçekten ama eşim çok üzülür, diyorsunuz söylemeyin isterseniz.

Eminönünde dolu o bilezikler hint işi kolyeler filan. Birebir yapmışlar.

Kocana söyleme. Sanki hiç gitmemii gibi davran. Bu hafta kocanla tekrar git kuyumcuya. Orda kendi kulaklarıyla duysun.

Back