evet 17 yaşındayım inkar etmiyorum nişanlıyım benim tahammül edemediğim şey benim kabul etmeme rağmen kayınvalidem nası taktı o yüzüğü ayrıca kabul ettiğimi söylemedim ben o gün zaten hiç konuşmadım haberim yoktu oyüzzüğün takılacağından haftasonu nişana karar verdik kadın 4 gün önce yüzzüklerin sahte olduğunu bildiği halde istedi bizden, nişanlım verdi ben çıktım odadan zaten hemen, derdim var diye yazdım lütfen anlayışlı olun mayıs ayında 18im onu beklerken niişan takalım dediler. başlık olayını şöyle söyliyim yüzzük çok dert oldu bana o zamanlar takmıyodum fazla şimdi aileye gelen gelinlerin parmaklarındakileri kollarındakileri görünce moralim bozuluyo o yüzden başlık olarak onu yazdım ama konunun içeriğinde herşeyi belirttim para konusuna gelince nişanlım bütün eve bakıyo faturalar alışveriş falan, bankalara da borcu inanın ay sonu zor geliyo borçlar bekliyo hep, benim çalışmama da izin yok ne yapacağımı bilmiyorum
neden nişanlınızın evinde kalıyosunuz anlamadım. çok karmaşık yazmışsınız. sahte olmasını zaten baştan kabul etmişsiniz ayrıca. şimdi anormal bişeymiş gibi bahsetmenizi anlamadım :S
evlenince bu evde oturacağım için eve alışam için, benim fikrim değil inanın annemin evine gider gitmez aramaya başlıyo kaynanam, beni yanında görmek istiyo, annenin evinde kalmıycaksın dimi falan diyo ben yinede gidiyorum annemin yanına kalıyorum o zamanda her gün arıyo gelmiyo musun diye, bi ara anneme gittim nişanlım hastalanmış
evlenince bu evde oturacağım için eve alışam için, benim fikrim değil inanın annemin evine gider gitmez aramaya başlıyo kaynanam, beni yanında görmek istiyo, annenin evinde kalmıycaksın dimi falan diyo ben yinede gidiyorum annemin yanına kalıyorum o zamanda her gün arıyo gelmiyo musun diye, bi ara anneme gittim nişanlım hastalanmış
Daha önce sormuşlar ama cevap vermemişsin neden nişanlınla aynı evde oturuyorsun ??? Aslında evli hayatı yaşıyorsunuz da yaş dolayısıyla nikah mı kıyamıyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?