sahte nişan yüzzüğü :(

headliner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
88
0
36
İstanbul
annesini babasını ablalarını komşularını bile tanıyorum, nişanlımın evinde yaşıyorum (kayınvalidemle beraber) evlenince bu evde oturcakmışım, gelelim asıl konuya nişanımda dolaptan herhangi bir elbise giydim, nişanlımla beraber öylesine mahalle görsün diye takmak için imitasyon yüzzükler almıştık, annesi yüzzükleri görünce sahte olduğunu anladı tabi, olsun napalım takıcaz mecbur dedi, anneme babama beni istemeye geldiğinde düğün masrafına falan hiç karışmayın herşeyi ben yapıcam demişti, yazın düğün var nişanlımın birikimi yok, o da ben yapmam diyo, kandırılmış gibiyim, nişanımda takılan saat kullanılmış, küpeler sahte inci, onlarda birinden alınmış gibi. ben ikisinide attım bi kenara. yüzzüğün takıldığı gün annemler fazla görmediler ama rengini bğenmişler, annemlere bayramda gittim o gün anladılar sahte olduğunu, annem ertesi gün hemen gitti onlara söylene söylene bana tektaş aldı, nişanlımın annesi aradı ben tekrar geri dönecektim gelmiyorum yarın gelicem dedim, annemle 1 gün daha geçirdik ardından geri döndüm, düğünüm nası olacak hiç bilmiyorum bi yorum yapsanız ne yapabileceğimi bilmiyorum nişanlım çok iyi ciddi biri ama kuşkularımda var doğrusu

Acıkcası konu baslıgı ıle ıcerıgın bı baglantısını kuramadım cunku zaten bılıyormussunuz sahte oldugunu
Fedakarlık etmıssınız ancak suanda nısanlınız evlenmektenmi vazgeçti ? siz calısmıyormusunuz , neden 100-200 lira verilerek altın yüzük alınmadı incelerinden filan ..

neden nişanlınızın evinde kalıyosunuz anlamadım. çok karmaşık yazmışsınız. sahte olmasını zaten baştan kabul etmişsiniz ayrıca. şimdi anormal bişeymiş gibi bahsetmenizi anlamadım :S

ve daha 17 yasında oldugunuzu baska bır konuda gördüm

evet 17 yaşındayım inkar etmiyorum nişanlıyım benim tahammül edemediğim şey benim kabul etmeme rağmen kayınvalidem nası taktı o yüzüğü ayrıca kabul ettiğimi söylemedim ben o gün zaten hiç konuşmadım haberim yoktu oyüzzüğün takılacağından haftasonu nişana karar verdik kadın 4 gün önce yüzzüklerin sahte olduğunu bildiği halde istedi bizden, nişanlım verdi ben çıktım odadan zaten hemen, derdim var diye yazdım lütfen anlayışlı olun mayıs ayında 18im onu beklerken niişan takalım dediler. başlık olayını şöyle söyliyim yüzzük çok dert oldu bana o zamanlar takmıyodum fazla şimdi aileye gelen gelinlerin parmaklarındakileri kollarındakileri görünce moralim bozuluyo o yüzden başlık olarak onu yazdım ama konunun içeriğinde herşeyi belirttim para konusuna gelince nişanlım bütün eve bakıyo faturalar alışveriş falan, bankalara da borcu inanın ay sonu zor geliyo borçlar bekliyo hep, benim çalışmama da izin yok ne yapacağımı bilmiyorum

bu halde,bu yaşta neden evlenmeye karar verdiğinizi ve neden daha nişanlıyken nişanlınızın evinde kaldığınızı anlayamadım doğrusu:26: sahte yüzükten daha önemli sorunlar bence bunlar

forumdada var 18 yaşında evlenenler ben yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum yaşın, ayrıca 18 yaşımda evlleneceğimi belirttim şuan 17 yaşındayım 5 ay sonra zaten 18 yaşındayım, yardımınız için teşekkür ederim yaşın yanlış olduğunu anladım

şimdiden içine dert olan şeyler çocuğun olduğu zaman farklı boyutlara gelicek. istediğini veremiceksin ve salak kafam ne acelem varmış diceksin ama geç olucak..
bencede bu ne acele ayrıca ben hala neden nişanlının ailesi ile yaşadığını anlayamadım. bu kadar acele edeceğinize bi kaç sene bekleyin para biriktirin herşeyi gönlünüzce yapın barii.
yarın içinde bunlar hep uhde olarak kalıcak çünkü bu günlerinin tekrarı olmucak çoook çookkkk iyi düşün canım daha çok gençsin...

neden nişanlınızın evinde kalıyosunuz anlamadım. çok karmaşık yazmışsınız. sahte olmasını zaten baştan kabul etmişsiniz ayrıca. şimdi anormal bişeymiş gibi bahsetmenizi anlamadım :S

evlenince bu evde oturacağım için eve alışam için, benim fikrim değil inanın annemin evine gider gitmez aramaya başlıyo kaynanam, beni yanında görmek istiyo, annenin evinde kalmıycaksın dimi falan diyo ben yinede gidiyorum annemin yanına kalıyorum o zamanda her gün arıyo gelmiyo musun diye, bi ara anneme gittim nişanlım hastalanmış

Daha önce sormuşlar ama cevap vermemişsin neden nişanlınla aynı evde oturuyorsun ??? Aslında evli hayatı yaşıyorsunuz da yaş dolayısıyla nikah mı kıyamıyorsunuz???

Çok pardon ablacım sana sahte yüzük taktılar diye tek taş alan annen onlarla aynı evde kalmana nasıl izin veriyor?

allahalla nekadar garippnişanlıyken annenin evinde kalamaman bu konudan baska bişi çıkıcakk gibi geliyooo

Daha önce sormuşlar ama cevap vermemişsin neden nişanlınla aynı evde oturuyorsun ??? Aslında evli hayatı yaşıyorsunuz da yaş dolayısıyla nikah mı kıyamıyorsunuz???

az önce cevap verdim aynı soruya ama tekrar yazıyım, isteyen kaynanam,anneme gidip kalmamı istemiyo gidin görün gelin diyo.

bana kızmanızın tepki vermenizin bi anlamı yok çünkü hatalarımı bende biliyorum sadece ne yapaceğımı bilmiyorum işe mi girsem anneme mi gitsem kaynanam ikisine de karşı o çalışıyo sen evinde otur diyo

sen bunu nasıl kabul ediyosun ya.onu geçtim ailen nasıl kabul ediyor.bikere kayınvalidenin orda kalma buraya gel demeye ne hakkı var bunlar çok garip.
evlenince zaten orada yaşayacaksın alışma sürecin evlenince olacak zaten.o ne demek oluyor alışmak için orda kalıyorum. çok garip şeyler var bu durumda.
orda kalıyosun da bide nişanlınla mı uyuyosun onu merak ettim ben.
siz nişan değil düğün yapmışsınız sanki.
ben nişanlıyken nişanlımla dışarı çıktığımda biraz geciksem ailem hemen telaşlanırdı nerde kaldın diye.senin ailen orda kalmana izin veriyo.

1.si yaşın çok ufakk. 2.si daha senin kaynanan olmadan sana nasıl karışır bide bu annenin yanına gitme konusuysa sen nasıl izin veriyorsun konundaki tüm yanlışları geçtim en büyük yanlışın allışma evresi diye saçma abuk sabuk bir bahaneyle orda kalman ve kaynana adayının annenin yanına gitmene karışması yazık şimdiden çok üzüldüm aklını başına al ve bu yaşta bu kadar büyük bir hata yapmaa

annen 17 yaşındaki küçücük kızının nişanlısının evinde yaşamasını hazmetmiş, sindirmiş de nişan yüzüğünün sahte olmasına mı takılmış..

canım benim daha evlenmeden sana bu kadar karışan bir kaynana offf ömür geçermi yaaa. git çalış kendine güvenin gelsin ayrıca nikah yok bişey yok annen nasıl müsaade ediyo ki zaten nişanlının evinde kalma. bu dışarıdan bakıldığında senin kaliteni düşürür. hatalarını biliyosun güzel ama hata yapmayada devam ediyosun.
kendi evine git kendini ağırdan sat işe gir elin ekmek tutsun ki yarın kimse sana sen ne yaptınki diyemesin yada çekip gitmek zorunda kaldığında bi yere gidemem nasıl tek yaşarım dememelisin.
ah canım hayat çok kötü çok ve sen daha 17 yaşında bunların içine girmişssin hiçbişeye izin yok annene bile gidince gel diyen kaynana, sahte yüzük takan aile seni ne kadar sallıyo dersin.
aklını başına al canım ve bu durumdan biran önce kurtul.
nerden bakarsan bak olaya insanın elinde kalıyo sevecek daha iyi birilerini muhakkak bulursun.
sanırım baban yok rahatllık bu yüzden ama hata yapıyosun canım hemde çk büyük hata. ve daha yolun başındayken bence vazgeç. nişanlın şimdi ailsine seni bu kadar ezdiriyosa evlenince aman allah diyorum...

ah be güzelim 17 yasında yasıtların kapıda sek sek oynarken ne ısın var bunca alengirin içinde senin
kayınannen salmıyo diye bişeymi var şehir dışında okursun kira vermemek yurtta kalmamak için kalırsın tamamda siz zaten imam nikahlısınız anladıgım kadarıyla. Geçiminiz iyi olsa bile neden herşey adabıyla olmadı diyeceksin ki demeyede başlamışssın 1 milyoncudaki yüzüklerden ötürü.

resmiyete dökülmüş hiç birşey yok kayınvalide adayınız size karışıyor.annenizin evinden beyaz gelinlikle çıkmak dururken o güzel büyüyü yaşamak varken.üstelik annenizin buna müsade ettmesine kesinlikle anlam veremedim zaten nişanlısınız flört döneminizi doyasıya yaşamak varken.eş adayınızla birlikte yaşamak neden kayınvalide adayınız daha şu zamanda bu kadar herşeye karışıyorsa kusura bakmayın siz evlensenizde kolay bir evlilik geçiremezsiniz zaten dizginler çoktan kayınvalide adayınızın eline geçmiş hakimiyet zaten onun elinde siz rest çekmediğiniz sürece bu böyle sürer gider hatta evlendiğinizde ailenize hasret bile kalabilirsiniz.ilk önce siz evlilik günü gelene dek ne yaşamak istediğinize karar vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…