annesini babasını ablalarını komşularını bile tanıyorum, nişanlımın evinde yaşıyorum (kayınvalidemle beraber) evlenince bu evde oturcakmışım, gelelim asıl konuya nişanımda dolaptan herhangi bir elbise giydim, nişanlımla beraber öylesine mahalle görsün diye takmak için imitasyon yüzzükler almıştık, annesi yüzzükleri görünce sahte olduğunu anladı tabi, olsun napalım takıcaz mecbur dedi, anneme babama beni istemeye geldiğinde düğün masrafına falan hiç karışmayın herşeyi ben yapıcam demişti, yazın düğün var nişanlımın birikimi yok, o da ben yapmam diyo, kandırılmış gibiyim, nişanımda takılan saat kullanılmış, küpeler sahte inci, onlarda birinden alınmış gibi. ben ikisinide attım bi kenara. yüzzüğün takıldığı gün annemler fazla görmediler ama rengini bğenmişler, annemlere bayramda gittim o gün anladılar sahte olduğunu, annem ertesi gün hemen gitti onlara söylene söylene bana tektaş aldı, nişanlımın annesi aradı ben tekrar geri dönecektim gelmiyorum yarın gelicem dedim, annemle 1 gün daha geçirdik ardından geri döndüm, düğünüm nası olacak hiç bilmiyorum bi yorum yapsanız ne yapabileceğimi bilmiyorum nişanlım çok iyi ciddi biri ama kuşkularımda var doğrusu