Bilişim suçlarına şikayet edin.Kızlar iyi akşamlar,
Dün Facebook'ta dolaşırken tanıyor olabılecegınız kısılerde kendı resimimi gordum,ama isim farklı,bir ortak arkadas var dıyor ama kım oldugunu göstermıyor,hesap Mayıs ayında açılmış ve sadece bazı profıl fotoları açık,onlarda bana ait,kendı hesabımda paylaştıgım fotolar...altına yorumlar yapılmış bır sürü adam yazmıs çok guzelsın vs vs,bı dolu sapık adam..cinsel içerikli hesaba benzemıyor ,yanı benım açık sacık hıc resmım yok,ama belli ki flört etmek ıcın açılmıs,yazanlar hep erkek,yazanlardan bırıne yazsam adam bana saracak,Facebook'a yazdım benden kımlık fotokopısı ıstıyor ısme daır,ıyı de o zaten benım adıma acılmamıskı,şu an hala hesap açık,napsam ya,çıldırıcam.
Mesaj atmayın direk bilişim suçlarına şikayet edin ki kim olduğunu bulsunlar ve cezasını çeksin.Evet sadece resımler,bır de dogum tarıhını falan çok kucuk yazmıs,güya ogrencıymıs vs vs,,,33 yasında kadınım ya,en ıyısı mesaj atayım sıkayet edecegımı soyleyeyım
kızkardeşinizin iş yerinden arkadaşı mı yeğeniniz mi anlayamadım sahte profil açanTürkiyeye gittiğimde eşim aradı telaşlı telaşlı birisi benim adım soyadıma ve benim hotmail adresimi kullanarak facebook açmış bütün ailemdekilerlede arkadaş eklemiş kim olduğunu bulduk kızkardeşimin iş yerinden arkadaşı çıkdı hiç tanımam etmem kızı bikere kardeşim onun yanında benimle hotmailden konuştu o kadar bide kızkardeşimin eşi görmüş kardeşimin resimlerini erkeklerin beğendiğini çılgına döndü araştırdık ettik bide ne çıksın ablamın kızı kiloluyum diye gitmiş kardeşimin resmlerini paylaşmış benim diye erkeklere tanıtmış delüüüüü bayağı ortalık karıştı hemen şikayet edin hiç durmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?