• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte hesap açılmış

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
53
Kızlar iyi akşamlar,

Dün Facebook'ta dolaşırken tanıyor olabılecegınız kısılerde kendı resimimi gordum,ama isim farklı,bir ortak arkadas var dıyor ama kım oldugunu göstermıyor,hesap Mayıs ayında açılmış ve sadece bazı profıl fotoları açık,onlarda bana ait,kendı hesabımda paylaştıgım fotolar...altına yorumlar yapılmış bır sürü adam yazmıs çok guzelsın vs vs,bı dolu sapık adam..cinsel içerikli hesaba benzemıyor ,yanı benım açık sacık hıc resmım yok,ama belli ki flört etmek ıcın açılmıs,yazanlar hep erkek,yazanlardan bırıne yazsam adam bana saracak,Facebook'a yazdım benden kımlık fotokopısı ıstıyor ısme daır,ıyı de o zaten benım adıma acılmamıskı,şu an hala hesap açık,napsam ya,çıldırıcam.

mesaj atın hatta esiniz dostunuz varsa onlarda hesabınızı kapatmazsa savcılıga vereceginize dair hatta bununla ilgili yasalarda yazan metni gonderin benim daha once basıma geldi aynı olay resmimle farklı isimle acılmıstı hesap annemin hesabından yazdım kızımın resmini kullanarak hesap acmıssınız bu hesabı kapatmazsanız savcılıga suc duyurusunda bulunucaz diye bir kac arkadasım daha yazdı ozur diledi kapattı

Kendisine arkadaslik istegi gonderip savciliga verecegini soylemen de ise yarayabilir,
Ama once kendi duvarinda bu durumu paylasip o kisiyi sikayet etmelerini sagla.

Listendeki herkesten rica et profili sahte secenegini isaretleyerek sikayet etsin. Olmadi savciliga git sikayette bulun

Evet sadece resımler,bır de dogum tarıhını falan çok kucuk yazmıs,güya ogrencıymıs vs vs,,,33 yasında kadınım ya,en ıyısı mesaj atayım sıkayet edecegımı soyleyeyım

Bu tanıdık birinin işine benziyor yoksa nerden goreblirdin bu hesabi ya da o senin resimlerini nerden bulabilirdi bence savcılığa şikayet edecegm diye msj atin

Kızlar iyi akşamlar,

Dün Facebook'ta dolaşırken tanıyor olabılecegınız kısılerde kendı resimimi gordum,ama isim farklı,bir ortak arkadas var dıyor ama kım oldugunu göstermıyor,hesap Mayıs ayında açılmış ve sadece bazı profıl fotoları açık,onlarda bana ait,kendı hesabımda paylaştıgım fotolar...altına yorumlar yapılmış bır sürü adam yazmıs çok guzelsın vs vs,bı dolu sapık adam..cinsel içerikli hesaba benzemıyor ,yanı benım açık sacık hıc resmım yok,ama belli ki flört etmek ıcın açılmıs,yazanlar hep erkek,yazanlardan bırıne yazsam adam bana saracak,Facebook'a yazdım benden kımlık fotokopısı ıstıyor ısme daır,ıyı de o zaten benım adıma acılmamıskı,şu an hala hesap açık,napsam ya,çıldırıcam.
Bilişim suçlarına şikayet edin.

Savciliga ver ama verdigini soyleme sayfayi kapatirlar. Bir arkadasin ya da sahte bir hesapla arkadaslik istegi gonderip kim oldugunu da ogrenmeye calisabilirsin hem ortak olan kisiyi de gorursun

listene ilan et hemen bu hesap sahtedir diye herkes onu bildirsin sahte hesap diye
öyle çok kişi bildirince kapatıyorlar diye duymuştum

Evet sadece resımler,bır de dogum tarıhını falan çok kucuk yazmıs,güya ogrencıymıs vs vs,,,33 yasında kadınım ya,en ıyısı mesaj atayım sıkayet edecegımı soyleyeyım
Mesaj atmayın direk bilişim suçlarına şikayet edin ki kim olduğunu bulsunlar ve cezasını çeksin.

öncelikle kendi kullandığın hesabındaki resimlerin görünürlüğünü herkese açık değil de arkadaşlar yap, resmini oradan almışlardır. Sonra da şikayet edeceğine söyle ve listendeki herkeze söyle şikayet edin sayfa kapatılır. Yok kapatılmadı bilişim suçlarına şikayet edin. IP adresinden hemen bulunur. Ve cezası verilir. Ama dikkat edin yaaa fotograf atarken herkeze açık yapmayın kapak fotografına resminizi paylaşmayın. Başka sitelrdede kullanılabiliyomuş.

Bilinçli kullanıcı olmak bunun için önemli. Canı sıkılan adam alır saçma sapan sitelere de atar. Fotoğraflarımızı "sadece arkadaşlar" yapmalıyız, her şeyimizi herkese açmamalıyız. Umarım birdaha yaşamazsınız böyle bir şey. :/

İlla kimoldugunu merak ediosan hesap aç sor sorustur o sayede ortak arkadaşı da görürsün. Belli ki tanıdık bıri sonrada yukardaki ark. Dediği gibi sikayet etcem de

Milletin küçük cocuklarinin fotolarini calip cocuk seks sayfasi acmislardi Allahin belalari. Yani bu lanet yerlere foto koymayin ya.. :KK43:

Türkiyeye gittiğimde eşim aradı telaşlı telaşlı birisi benim adım soyadıma ve benim hotmail adresimi kullanarak facebook açmış bütün ailemdekilerlede arkadaş eklemiş kim olduğunu bulduk kızkardeşimin iş yerinden arkadaşı çıkdı hiç tanımam etmem kızı bikere kardeşim onun yanında benimle hotmailden konuştu o kadar bide kızkardeşimin eşi görmüş kardeşimin resimlerini erkeklerin beğendiğini çılgına döndü araştırdık ettik bide ne çıksın ablamın kızı kiloluyum diye gitmiş kardeşimin resmlerini paylaşmış benim diye erkeklere tanıtmış delüüüüü bayağı ortalık karıştı hemen şikayet edin hiç durmayın

Türkiyeye gittiğimde eşim aradı telaşlı telaşlı birisi benim adım soyadıma ve benim hotmail adresimi kullanarak facebook açmış bütün ailemdekilerlede arkadaş eklemiş kim olduğunu bulduk kızkardeşimin iş yerinden arkadaşı çıkdı hiç tanımam etmem kızı bikere kardeşim onun yanında benimle hotmailden konuştu o kadar bide kızkardeşimin eşi görmüş kardeşimin resimlerini erkeklerin beğendiğini çılgına döndü araştırdık ettik bide ne çıksın ablamın kızı kiloluyum diye gitmiş kardeşimin resmlerini paylaşmış benim diye erkeklere tanıtmış delüüüüü bayağı ortalık karıştı hemen şikayet edin hiç durmayın
kızkardeşinizin iş yerinden arkadaşı mı yeğeniniz mi anlayamadım sahte profil açan

Back
X