• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahiplenme

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
sevgiliniz ya da eşiniz tarafından korunma ya da ahiplenme iç güdüsü olduğunu nasıl anlıyorsunuz nasıl hissettiriyor bu duyguyu size her erkeğin durumu farklı ne de olsa:34:

Apaçık belli ediyor işte.
Kıskanıyor, bana bir şey olmasından korkuyor.
Çok fazla sahipleniyor. Çok güzel bir duygu ama. :40:

Açıklaması biraz zor hissedilen bişe neticcede
Mesela konuşmalarında biz kelimesi geçmesi, en ufak bi eşyasının bile sadece ona değilde ikimize aitmiş gibi hissettirmesi, dışarda bi ortama girdiğimizde elimi tutması vs

çok güzel bi duygu ama abartıldığında çok ama çok güç bi durum .eşim bazen çok abartıo ve boğuluorum.mesela giyimime çok karışıo.bana yada etrafımdakilere göre asla dar sayılmicak kıyafetlere dar deyip çıkarttırıo,evde sadece annem babam kardeşlerim varken bile çıkarttırıo deilse tartışmaya girio.bana elimden gelse sana çarşaf giydircem kimse görmesin tek ben görim istiorum dio,elimi sokakta asla bırakmıo, bi restorana girdiğimizde arka masada ban dönük bi erkek warsa benim yerime o oturuo.bazen kıskandığında çıldırıo elinde ne warsa fırlatıo.çok korkuorum o zmn . kendinede zarar verio banada.ama yinede onu çok sewiorum iiki hayatımda...

hemen hemen aynı şeyleri yazmış kızlar haklılarda,
ama ben evlenmeye yakın, yani o sürece girdiğimizden beri daha çok üzerime düştüğünü,
biraz daha fazla kıskanmaya başladığını hissediyorum, sokakta arabadan iner inmez hemen elimi tutuyor falan, bu gibi şeylerle anlaşılıyor.
ve gerçekten de kararında olduğu için çok harika şeyler.

PARDON AMA ACTIGIM KONULARDA GÖRDĞÜM KADARIYLA İNSANLR sdce belirli alanlara yazıyor gbi mesela bu kuda 400 kşi oyunca sadece 5 kşi mi cvp yazar arkadaşlar yani hiç mi fikriniz yok niye yardımcı olmak bu kadar mı zor niye bu forumdayız ki bu arada ben her konu için diyorum. bkıyorum baslık açmış lütfen yardm edn demiş kişi 300 kşi görntülemiş 2 kşi cvp yazmış braz daha duyarlılık lütfen

kıskanmak ve sahiplenmek cok ayrı seyler bence...

kıskanmanın neyden ileri geldigiini de bilemezsiniz, gercekten sahiplendiginden mi? özgüven eksikliginden mi? yoksa karsısındakini de kendi gibi gormesinden mi?

uzar gider...

sahipleniyo olmak biz kelimesi ile eş değer olabilir ancak

elinizi tutup da siz arkanızı dondugunuzde sizden ayrı hayaller kurabiliyorsa o pek de sahiplenmek olmaz

sahiplenen erkek ben kelimesini kaldırır hayatından... maddi manevi bir ayrı gayrısı kalmaz..

Ben ilk anladığımda beraber ilk defa çarşıya çıkmıştık sözlüyken,, elimi tuttu işte elimi tutmasını sahiplenmek olarak değerlendirmedim ama
karşıda bir erkek gelse aynı kaldırımda olsak beni hafif yana çekmişti bu ilkti
Daha sonrasında farklı şeylerden anlıyorsun işte. Ne bileyim evlendik şimdi hangi birini anlatayım

Back