Bir tane oyuncak ayıma göz dikti onunla oynuyor hep, koluma filan atladığında o oyuncağı gösteriyorum ilgisi ona dönüyor. Pazartesi günü getireceğim. Teşekkür ederim öneriniz için. :)Ona isirabilecegi bir oyuncak al ,her eline atladiginda oyuncagi ver ,bir an evvel veteriner gorsun belli ki cok usutmus kotuler sonra
Haklısınız sanırım oyun çağında olduğu için böyle hareketli :) Ne demek rica ederiz... :)daha oyun çağında 6 7 aylık kıyamam :) arkadaşına ve sana da teşekkürler..
Teşekkür ederizBir fikrim yok. Davranışınız için tebrik etmek istedim.
Elime asılı kalınca ölüyorum gülmektenbenimki o aylarda ayaklarımı ellerimi parçalıyordu.
Teşekkür ederim, bu ayıcıkla yaptıkları ile bile çok gülüyorum, çok eğlencelilerYumak, makara gibi ip tarzı eşyalara bayılır kediler. Deneyin gülmekten ağlarsınız. Hadi iyi eğlenceler size kedicik ile
Haklısınız, teşekkür ederim mesajınız için.her baby kedinin yaptığı seydir ısırma. sınucta onların atası afrikada ceylan avlıyoroyüzden gecicek bi süre idare etmelisin
Yorumunuz için teşekkür ederim, dediğiniz şekilde bir top yapacağım ben de ona.Veterinere gidecekmişsiniz zaten. Sağlık durumunu aşılarını herşeyiyle anlatır size.
Isırma huyundan vazgeçeceğini sanmıyorum. Doğaları gereği kardeşleriyle de birbirlerini ısırarak oynadıkları için sizle de o şekilde oynamak ister.
Tırnaklarını kestirdiğinizde daha az zarar verir. Elinizi ısırmasın istiyorsanız oyuncaklara yöneltin. Alimünyum folyodan topumuz var bizim bayılıyor. Arkadaşım örmüş minicik bir top hediye etti onu da çok seviyor. Ağzına alır istediği yere götürür.
Bir de ponponumuz var minnacık onu da çok sever. Farelerimiz falan da var ama onlarla ilgilenmez. Çikolata yiyelim şeker yiyelim hemen onların folyosunu kapar elimden.
Keşke imkanı olan herkes öyle yapsa... yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederimkedinin hırıltısı her zaman hasta olduğuna işaret etmeyebilir ama tabi ki veterinere götürün. Eğer küçükse bu aralar ısırması, çizmesi normal büyüdükçe azalacaktır hatta ısırır gibi yapıp acıtmamayı öğrenecek. Şuan tırnaklarının ve dişlerinin acıttığını farketmiyordur. Bu günlerin tadını çıkar yaşlandıkça baya miskinleşiyorlar. :) Yine de belli olmaz her kedinin karakteri farklı.
Son olarak hem bu soğuklarda bu canlara yardım ettiğiniz için hem de satın almak yerine sahiplendiğiniz için sizi tebrik ediyorum
Pazartesi sabahı getireceğim. :)Veteriner salıdan önce göremez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?