- 22 Eylül 2010
- 2.239
- 31
-
- Konu Sahibi yellowkitty
Evet canim bende daha once izlemistim, benimde tuylerim diken diken oldu gercekten. Dedigin gibi aslan cok vahsi bi hayvan gibi dursada bi anda nasil degisiyo demek ki SEVGI olunca neler olmuyo ki ....
Evet canim bende daha once izlemistim, benimde tuylerim diken diken oldu gercekten. Dedigin gibi aslan cok vahsi bi hayvan gibi dursada bi anda nasil degisiyo demek ki SEVGI olunca neler olmuyo ki ....
Yerim yeriimmmmÇok tatlı bunlarrrr,hakikaten süper bir duygu.Ben olsaydım onların yerinde o karşılaşma anında ister istemez korkardım.Ama sevgi böyle bir şey demek ki..Keşke insanlar da birbirlerine bu kadar duyarlı olabilseler.Teşekkürler paylaşım için.
Seviyorum diyen unutamıyorum diyen sensiz yapamam diyen sen benim için herşeysin diyen ve dedikleri ile çelişen insanımsılara kapak olsun ... :) :) :)
Çok etkileyici ama izlerken çok korktum açıkçası :) Şimdi saldıracak dedim. Ne de olsa vahşi, yırtıcı hayvan. Evdeki kediler bile tam evcil değiller. Sevginin gücü mü bilemiyorum... Ama güzel anlar, etkileyici idi...
Köle edilemeyen tek mahluk kediymiş.Boyun eğmezler, kafalarına göre takılırlar. Kedi size uymaz siz kediye uymak zorundasınızdır :) O izin verirse seversiniz mesela, o isterse oyun oynarsınız. O istediği yere tüner, istediği yeri yuva yapar vs vs. Yoksa çok ama çok hırçın oluyorlar, hatta sahib mahib dinlemeyip tırmalayıp hatta ısırabiliyorlar. Bu yüzden tam evcil değiller dedim :)
Amma herşeye rağmen o şaşkolozlukları, sakarlıkları ve dönüp size masım masım bakmaları işte herşeyi unutturuyor. Hele gelip ayaklarına dolanıyor, size sokuluyorsa isterse evi yıksın :)))
Ben kocaman yeşil gözleri olan kara kedi istiyorum. Evimde küçük bir panter dolaşşsın istiyorum ama sokakta hiç kara kediye rastlayamadım. Evime alamasam bile sokakta beslemek istiyorum ama tek bir kedi bile yok bizim burlarda
Kedilerin köle edilememesinin nedeni Yaratanı en iyi tanıyan hayvanlardan biri olması yani Siz ona yiyecek versenizde o o yiyeceğin sizin tarafından değilde Yaratan tarafından geldiğini sizn sadece aracı olduğunuzu bilmektedir.Ama köpek böyle değildir o yiyeceği verene kölelik yapar.Onun içindir ki insanoğlu kediye nankör köpeğe ise sadık demiştir.
güzel bir bilgi teşekkürler kendimi bildim bileli kedilerle büyüdüm ama bilmiyordum bunu kedi en iyisini yapıyormuş öyleyse
kedileri nankör olarak adlandıranlarda sorun zatenKediler en iyisini yapıyorda neden biz iyisini yapmıyorda onları NANKÖR olarak adlandırıyoruz ?asıl bunu tartışmak gerekiiyor :)..neyse ben konuyu dağıtmayayım. :)
kedileri nankör olarak adlandıranlarda sorun zatenben asla onları nankör olarak görmem