Sahi, Gezi’ciler nerede?

Ekonomi demeyiniz lütfen
Moodys notu düşürmüşken, abd avrupa borsası baş aşağı gelmişken BIST ve VIOB'un daima yukarı ilkesini yatırım danışmanları bile anlamış değil, adamlar aynen böyle seyrediyor borsayı

Sakın bana istikrardan demeyiniz, bırakında bu konuda sizden fazla bilgim olsun, hergünüm yatırımcı, yatırım danışmanları, ekonomistlerin analiz, yorumlarıyla geçiyor

İyi de abla biz bunları her başlıkta söylüyoruz.

Dedem 850 lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyor.Pazara git,3-5 liradan aşağı bir şey yok. Babam fabrikada çalışıyor,12 saat ne ev alınıyor ne araba.
Her şey ateş pahası,bu insanlar ne iş yapıyor ve nerde yaşıyor merak ediyorum.

Aaaaa ayıp ama Mune ekonomimiz süper bütün dünya bizi kıskanıyor niye öyle diyorsun

yaw he he...................

Yav he he.........................

Kabul et artık birbirimiz için yaratılmışız

Senin yazılarını okudum hep mune, hoş terimlerden çok anlamıyorum, ekonomi konusunda bilgim yok ama bildiğim bir şey var ki insanların hali hiç iç açıcı değil..Mahallemizdeki esnafı biraz gözlemlemek bile yeterli.

Sen yine yazmaya, bilgilerini paylaşmaya devam et rica ederim, bir umut okuyup anlayanlar çıkacaktır.

evet ya. bencede

Bazılarının kapasitesi o kadardır. Lütfen yanlış anlaşılmasın, kimseye aptal demek istemiyorum. Herkesin kapasitesi bellidir, zeka, tecrübe, hayata bakış açısı vs. bu kapasiteyi belirler, bu kapasiteyi de ancak insanın kendisi genişletebilir, birilerinin bu saydığım kriterler dışında başkasını hayır sen yanlış biliyorsun, aslında böyle böyle! deyip etkilemesi çok çok zordur. Eğer amaç stres atmaksa tamam herkes istediğini söylesin rahatlasın ama amaç "anlaşılmak"sa o konuda sizin söylediklerinizden çok karşınızdakinin kapasitesi etkilidir. Ben de bazen çok sinirleniyorum ama sakin olmaya çalışıyorum, özellikle bir kaç kere kendimi anlatmaya çalıştığımda anlaşılamadığımı gördüğüm için ben açıkçası vazgeçtim. Siz de vazgeçin diyemem, hakkım değil ama bu şekilde bir sonuca varılamayacak sadece bunu söylemek istedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…