- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Doğru..Çifter çifterdi hem o arabalar..Af buyur aklım gitti birden, sustum
Belki ben birilerinin bilgisini ölçmeye calismisimdir kim bilir :)
Yahu ne içler acısı Med ? Yeni evliler bilem ev alıyor,herkeşin arabası var,yaygara yapma.
yaw he he...................Belki ben birilerinin bilgisini ölçmeye calismisimdir kim bilir :)
o zaten çok ayrı mevzu ya
bir kere de herkesin 2 tane arabası var artık diyen bile okumuştum
kendimi camdan aşağı atasım geldi
Doğru diyorsun..Haklısın..
Ama her konuda be deylayt..Her konuda aynı tablo..Yeter..İnsanı patlatana kadar uğraşıyorlar..
Bak özerklik için pilot iller konuşuluyor, bölünüyoruz, sınırlarımızla oynanıyor..
Ekonomi desen içler acısı, yakında millet açlıktan ölecek.
Bunlar konuşulmuyor..Ama çok biliyormuş gibi millete sataşmaya, tahrik etmeye, polemiğe gelince herkesin yazacak zibilyon tane şeyi oluyor.
Belki ben birilerinin bilgisini ölçmeye calismisimdir kim bilir :)
Anormallik bizde hacı.
Pazar arabasıdır belki.
Ekonomi demeyiniz lütfen
Moodys notu düşürmüşken, abd avrupa borsası baş aşağı gelmişken BIST ve VIOB'un daima yukarı ilkesini yatırım danışmanları bile anlamış değil, adamlar aynen böyle seyrediyor borsayı
Sakın bana istikrardan demeyiniz, bırakında bu konuda sizden fazla bilgim olsun, hergünüm yatırımcı, yatırım danışmanları, ekonomistlerin analiz, yorumlarıyla geçiyor
sanırım siz patagonyada yaşıyorsunuz. ondan
herkesin evi arabası varsa biz nerde yanlış yaptık hacı
herkesin evi arabası varsa hacı biz bir yerlerde yanlışlık yaptık ama nerde
Ekonomi demeyiniz lütfen
Moodys notu düşürmüşken, abd avrupa borsası baş aşağı gelmişken BIST ve VIOB'un daima yukarı ilkesini yatırım danışmanları bile anlamış değil, adamlar aynen böyle seyrediyor borsayı
Sakın bana istikrardan demeyiniz, bırakında bu konuda sizden fazla bilgim olsun, hergünüm yatırımcı, yatırım danışmanları, ekonomistlerin analiz, yorumlarıyla geçiyor
yaw he he...................
Yav he he.........................
Ekonomi demeyiniz lütfen
Aaaaa ayıp ama Mune ekonomimiz süper bütün dünya bizi kıskanıyor niye öyle diyorsun
olabilir belki de oradayızdırsanırım siz patagonyada yaşıyorsunuz. ondan
Benim geyik topiğine gidek,burda kelle koltukta.
Kabul et artık birbirimiz için yaratılmışız
Senin yazılarını okudum hep mune, hoş terimlerden çok anlamıyorum, ekonomi konusunda bilgim yok ama bildiğim bir şey var ki insanların hali hiç iç açıcı değil..Mahallemizdeki esnafı biraz gözlemlemek bile yeterli.
Sen yine yazmaya, bilgilerini paylaşmaya devam et rica ederim, bir umut okuyup anlayanlar çıkacaktır.
Doğru diyorsun..Haklısın..
Ama her konuda be deylayt..Her konuda aynı tablo..Yeter..İnsanı patlatana kadar uğraşıyorlar..
Bak özerklik için pilot iller konuşuluyor, bölünüyoruz, sınırlarımızla oynanıyor..
Ekonomi desen içler acısı, yakında millet açlıktan ölecek.
Bunlar konuşulmuyor..Ama çok biliyormuş gibi millete sataşmaya, tahrik etmeye, polemiğe gelince herkesin yazacak zibilyon tane şeyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?