Sahi, Gezi’ciler nerede?

Başbakana zeki dersiniz ama iş yıllardır cemaatin tüm kurumlara yerleştirilmesine gelince saf olur bu da ayrı bir şey tabi

Ona cevap verilmez zaten..Nasıl her kuruma çöreklendi bu sövdüğünüz cemaat dersin? Bir ki üç tıp oynanır..Ben yerleştirdim her kuruma, ben yedirdim çoluğun çocuğun hakkını.

Yahu baskalarinin sözlerini yada mesajlarini ben yazmisim gibi bana cevap yazmayin!
Benim bu forumda yada herhangi bir platformda " Basbakan saf" diye bir aciklamam olmadi!
Cemaat konusunda benim yazdigim " Basbakan kendisine yakin olan ve danismanligini yapan su anda vefat etmis olan bir kisi tarafindan kandirildi" dedim.
Halada ayni seyi söylüyorum!
Basbakan dostu sandigi ve güvendigi bir kisi tarafindan kandirildi!
Bu saflik degil birine güvenmektir!
Hatali mi evet zira o makamdaki biri kimseye %100 güvenemez!

hı hı ben izinsiz eylem olduğu için müdahale yapıldığını bilmiyorum :))
cevap vermeme rağmen ısrarla yazana ben şakamı acaba bu diyorum...

Arkadaşlar neyi zorluyosunuz? Bırakın artık tartışmayı, aylardır konuşuyoruz/konuşuyorsunuz ama kimse aa sen de haklı olabilirsin dedi mi birbirine? Sinirlerinizi yıpratmayın boşuna, herkes neye inanmak istiyorsa ona inanıyor

Basbakandan nefret ediyorsunuzdur, anlarim.
AKP gitsin isterse tüm partiler ittifak yapsin isterseniz, tuaf gelir ama anlarim.
Artik dogru olana bile " dogru", yanlis olana " yanlis" diyemeyecek kadar bir taraf olunmustur anlarim.
Ama sunu anlamamanizi anlayamiyorum?

Gercekleri kabul edip, sindirmedikce ve güclü bir muhalefet icin tercih ettiginiz partilere mesajinizi vermedikce AKP 10 yil daha basta kalir emin olun.
Hele simdi yeni düzen gelecek, yönetim sekli degisecek ki!
Unutun yani..
Bu kadar basit olay!

hı hı ben izinsiz eylem olduğu için müdahale yapıldığını bilmiyorum :))
cevap vermeme rağmen ısrarla yazana ben şakamı acaba bu diyorum...

Israrla mı? Bu konuda ilk cevabım sana..Rüya mı görüyorsun?

Dediğim gibi, bilgin olmayan yerde fikir yürütme, bir de bunu milletle dalga geçer gibi yapma ki komik duruma düşme.
Bak onca cevap gelmiş sana eylemin nasıl başladığıyla ilgili. Almışsın cevaplarını.

Bir de arada bir anayasayı inceleyin. Okuyun falan..İyi gelir.

madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Bu haklılık haksızlık meselesi değil.
Olmayan şeyleri varmış gibi gösterip atılan iftiralara benim tepkim.

eylemler,sendikalar, dernekler, partiler önceden izin alınmaksızın kurulabilir/düzenlenebilir bu ayrıntıyı unutmayalım

Son düzenleme:
Neyse ki artık geziden daha önemli bir meselemiz var.

bkz:Kürdistan

Gezi bu ülkede şimdiye kadar uyutulmaya çalışan ama Türk toplumunda aslında uyumayan her istediklerinde bizlere herşeyi yaptıramayacaklarını anlatan bir toplumun sesi ve de ruhuydu .Ancak gelin görünki işler hiç te istendiği gibi olmadı sevgili devlet büyükleri basitçe halledilebilecek şeyleri insanlara hakaret ederek geri püskürttü ve umduğu gibi olmadı .Bugün bile hala Gezi eylemleri sırasında eylemlere katılan insanlar üzerinden siyaset yapan insanlar var.Bakınız Pamir'in babası çocuğu ölen adama mezhebi üzerinden vede katılmış olduğu bir eylemden dolayı neredeyse iyi olmuş başına bu gelmiş diyen bir toplum bıraktı.Biz öyle bir toplum oldukki bu Gezi olaylarından sonra ölen gencecik İsmail' lerimize,çocuk yaştaki Berkin 'lerimize ve daha bebek sayılacak Pamir'lerimize oh olsun dedik ...Aslında gezi bizim bilinç altımızdakileri su yüzüne çıkardı kendimizden olmayanlara tahammül edemediğimizi bir kez daha gösterdik ölümlere bile sevindik ve iyi olmuş yaşasalardı gezici olurdu diyebildik.İşte bir ağaçla çıkan olaylar bizim toplumumuzun ne kadar acımasız olduğunu gösterdi bundan sonra hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını net olarak anlattı ...

Ya haklısınız insan sinir oluyor ama yapacak bir şey yok. Siz ne de gösterseniz ne de söyleseniz inanmayan yine inanmayacak. Kendinizi yıpratmayın diye dedim ben

Ben izmirdeyim..2 kere alana gitme şansım oldu, maalesef tüm direniş boyunca oradaki güzel yürekli insanlar gibi mücadele veremedim..
O yüzden bu içi kin dolu zihniyete diyorum ki bir defa gittiniz mi alana?

Benim gördüğüm alanda sevgiden, barıştan, kardeşlikten başka bir şey yoktu.
Ama ne zaman polis devreye girdi(her yerde) ortalık savaş alanına döndü. İnsanlar öldü yahu, insanlar. Yasal mermiyle gencecik insanlar gitti..Gencecik insanlar yaralandı.

Bu devlet terörünü destekleyenlerin insanlığından şüphe duyarım. O ortamı bir defa görmeden onca insana iftira atılıyor, onca insan terörist diye yaftalanıyor, haklarına giriliyor..Hani din iman? Lafta sadece..

Çok sıkıldım artık bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…