- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı Miu'yu çağıracağım![]()
Ellerine sağlık evla.Daha önce yemedim ama tavada çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerimSelam kızlar azimliyim yeni tarifimle sizlerleyim.kazanacağımipek düşünmüyorum çünkü karidesi herkes tercih etmiyor ama yine de bir tarifim bulunsun İstiyorum Şimdiden herkese
Afiyet olsun Eki Görüntüle 2075180
malzemeler
1 kilo karides
4 yemek kaşığı tereyağı tuz
kırmızı toz biber
kırmızı pul biber
Yapılışı
Karidesleri genelde taze olarak balıkçılardan olmanızı tavsiye ederim ben taze olarak zamanında alıp ayiklayip yada ayıklatip dondurucuya kaldırıyorum hazır dondurulmuş ürünler de aynı lezzeti almıyorsunuz tavsiye etmem Öncelikle kardeşlerimize sudan geçirip süzgeçe bırakıyoruz ki üzerinde su derece kalmasın çünkü üzerinde su olursa tereyağ ile birlikte sulanma yapıyor ocak üzerine geri kısmına Sahanimizi ön kısımdaki ocağada wok tavamizi yerleştiriyoruz tereyağlı 2 kısmı da bölüştürüyoruz
Eki Görüntüle 2075181 arka Ocak'taki sahaanımızin ocak yanma seviyesi en düşük oluyor Wok tavamızın ki en yüksekte soteler gibi karidesleri kizgin tereyginin uzerine koyuyoruz
Eki Görüntüle 2075182 karidesler kuculmeye baslayinca toz biber kirmizi biber tuz ekliyoruz.sevenler icin kekikde eklerseniz enfes olur.
Eki Görüntüle 2075184 sicak sicak sahanin icine koyup cizirdarken servis ediniz masaya.
Afiyetttt olsun.
Eki Görüntüle 2075185 Eki Görüntüle 2075187 Eki Görüntüle 2075188
Kizlar su urunleri genelde nasil pisirirseniz pisirin sert kokan urunlerdir yemekten sonra siz mutfagi toparlarken bos bir tavaya su sirke koyup kaynatirsaniz kokuyu aza indirgiyor.![]()
Sagol canim benimElinize sağlık :)
Benim cevremde karides kalamar yemeyeni doverlerOrası belli olmaz![]()
Sagol canm tesekkurler cok once bi arkadasimiz deniz mahsulu fotog.falan paylasilmisti oradan hatırlıyorum Herkes öq böq bir şeyler demişti o yuzden pek umutlu degilimNiye öyle düşünüyorsun canim benim,bence tarifin cok güzel enfes görünüyor hatta,ben birinci adayı olduğunu düşünüyorum şahsen.eminimki suan bi cok kişi de öyle düşünüyor.nevomun dedigi gibi hic belli olmaz
![]()
Sagol canm benimBayılırım karidese oy nasıl canım istedi ya. Ellerinize sağlık. :)
Sagol dilberimElinize sağlık,başarılar..
Vhalla begendim
Sagol canm benimElinize sağlık başarılar
Sagol canim.benimElinize sağlık :)
Sagol cancagzimEllerine sağlık evla.Daha önce yemedim ama tavada çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerim![]()
Aynen canım bilmeyizSagol canim benim
Benim cevremde karides kalamar yemeyeni doverlerama anadolu kizi olarak o taraflarda hic sevilmez cogu yerdede bilinmez kismet ya
Sagol canm tesekkurler cok once bi arkadasimiz deniz mahsulu fotog.falan paylasilmisti oradan hatırlıyorum Herkes öq böq bir şeyler demişti o yuzden pek umutlu degilim![]()
Her yarışmada değişir canim benim,buna kimsenin öyle birsey diyecegini sanmam çünkü muhtesem olmus gercekten.ben ömrümde hic yemedim karides ama baktıkça agzimin suyu akiyor vallaho.lezzetli oldugu taa burdan belli.Sagol canim benim
Benim cevremde karides kalamar yemeyeni doverlerama anadolu kizi olarak o taraflarda hic sevilmez cogu yerdede bilinmez kismet ya
Sagol canm tesekkurler cok once bi arkadasimiz deniz mahsulu fotog.falan paylasilmisti oradan hatırlıyorum Herkes öq böq bir şeyler demişti o yuzden pek umutlu degilim![]()
Her yarışmada değişir canim benim,buna kimsenin öyle birsey diyecegini sanmam çünkü muhtesem olmus gercekten.ben ömrümde hic yemedim karides ama baktıkça agzimin suyu akiyor vallaho.lezzetli oldugu taa burdan belli.
Sagol cnm benimEline sağlık canımkarides sever olarak bayıldım
![]()