sağlıklı zayıflamak isteyenler izlanda yosununu deneyin

zehraym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim gibi kilo sorunu olanlar izlanda yosununu kesinlikle deneyin bitkisel olması en güzeli tokluk hissi veriyor metabolizma çalışıyor ve yağlar yakılıyor .ben kullandım sizlerede tavsiye ederim.önemli olan sağlıklı kilo verebilmek çok dikkat gerektiren kullanımıda yok zahmetsiz internetten araştırın isterseniz .:56:

merhaba arkadaşlar benim gibi kilo sorunu olanlar izlanda yosununu kesinlikle deneyin bitkisel olması en güzeli tokluk hissi veriyor metabolizma çalışıyor ve yağlar yakılıyor .ben kullandım sizlerede tavsiye ederim.önemli olan sağlıklı kilo verebilmek çok dikkat gerektiren kullanımıda yok zahmetsiz internetten araştırın isterseniz .:56:

mrb zehra bizde 2 arkadaş aldık arkadaşım 1 ay sonunda 6 kilo verdi ama ben sadece 3 kilo verebildim ama memnunum kullanmaya devam

:77:arkadaşlar bende yeni üye oldum bu klübe aslında ekiden vardı ama unutmuşum şifre filan gerçekten çok faydalı bilgi ve paylaşımlar teşekkür ederim öle dikkatimi çekti bnm ben geçtiğimiz yaz kullndım izlanda yosununu 2 ay kadar inanın net kilo rakamı belirtemiycem ama kıyafetlerimde 2 beden küçülme oldu ayrıca lifli gıdalar tüketmeye çok dikkat ettim inşallah herkeze faydalı olur bn bişey sorcam bacaklarda kıl dönmesi için tavsiye istiyorum lütfen uyguladığınız olursa sevinirim:97:

Back