• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zbkaraca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
9
2
1
27
Merhaba kızlar, bu konu kendimi ve benim gibi çok kolay kilo alıp asla geri veremeyen herkese motivasyon olması için açılmıştır ✨

Düğünümden sonra aldığım 10 kilo ile aynaya bakıp yaşadığım farkındalıkla, 4 Mart 2025 tarihinde 72.900 Kg ile sağlıklı yaşam sürecine başlıyorum. 💞

27 yaşındayım, boyum 164cm. Hedefim ideal kilom olan 53 kiloya ulaşmak, bunu tek seferde yapamayacağımı bildiğim için ilk hedefimi 65 kilo olarak belirledim. Doğum günüme 83 gün var, ilk hedefime doğum günümde ulaşmış olmayı hedefliyorum.🎉

Bu süreçte ilk ayım ramazanda geçmiş olacak, sonrasında eski diyetisyen listelerimi kullanacağım, ek olarak haftanın 6 günü Leslie ile yürüyüş yapmayı planlıyorum. ✨

Ek olarak başarabilirsem haftanın 3 günü aşağıdaki videoyu da rutinime ekleyeceğim:

Bu kutlu yolda bana yoldaş olmak isteyen, birbirimizi motive edeceğimiz kız arkadaşlara şimdiden teşekkürler, hepinize kocaman sevgiler ve öpücükler ✨♥️

Son düzenleme:
Ramazan sebebiyle akşam iftar menülerimi paylaşmıyorum. Ölçülü ve bol salatalı öğünler tüketmeye dikkat edeceğim.

1. Gün - 5 Mart 2025:

Sahur: 2 haşlanmış yumurta, biraz çeçil peyniri, yarım avokado.
Su (iftar-sahur arası): 3 litre

Mesai arasında 20 dakikalık Leslie Boosted Walk videosunu yaptım:

Akşam çaya misafirlikteyiz, dönüşte ilk mesajında linklerini verdiğim iki videoyu yapacağım. ✨

1. Gün - 5 Mart 2025 (GÜNCELLEME):

Misafirlikten döndükten sonra enerji seviyemi ölçüp 2 video yapamayacağıma karar verince aşağıdaki videoyu yaptım:

İftar sonrası 2.5 litre suyum bitmek üzere, sahurda 1.5 litre daha içeceğim. Bugünlerde en iyi arkadaşım su 💦✨

Bu mesajla ilk günü kapatıyorum 🤘🏼🤍

2. Gün - 6 Mart 2025:

Sahura kalkamadığımız için oruç tutmadım. İlk öğünümü saat 14 civarı yedim, akşam iftarda misafirlikteydik, ölçülü tuttum ve tatlı yemedim.💞🎉

Gün içinde 2 litre su tükettim. 💦✨

Misafirlikten çok geç döndüğümüz için 15 dakikalık bir Leslie videosu yaptım:

İlk hafta biraz çalkantılı devam ediyoruz ama toparlayacağım ♥️

3. Gün - 7 Mart 2025:

Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 2 küçük parça çeçil peyniri, çeyrek avokado.
Su: 2.5 litre

İftar sonrası 1 porsiyon da meyveli quark yedim.

Bugünün Lesli videosu:

Sahura kadar 1 litre daha su içmeyi hedefliyorum.

Bu vücudu incelteceğiz arkadaşlar ✨

Back