- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi WanttobeGeek1
-
Teşekkür ederim :)
Bende aynı senin gibiyim aslında gündüz geç uyandığımdan ya da acıkmadığımdan kahvaltıyla dururum asıl kalorili olanı akşam yerim.iş yerine kendin yanında götürme şansın olmaz mı? Kocaman güzel bir sandvic? Patates salatası falan? Burda herkes yemeğini kendi getiriyor,bizde pek o kültür yok ama aslında öylesi daha sağlıklı..Böylece akşama çok acıkıp,saldırmamış olur günün hafif öğününü yersin.İş yerine meyve,kuruyemiş falan götür.
Bence o kadar da kötü beslenmiyosun akşam yemeği kısmı hariç.Ben burda biraz topic'leri dolaştım,millet hiç üşenmeden hergün hamurişi ve yanında bilmemkaç çeşit şey yapıp yiyor.Ben de bugün pilateste ki ilk dersime gidicem (akşam) sağlam bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum bende yumurtalı,peynirli sebzeli ..normalde yaglı recelli ekmekle ya da cornflakes şle geçiştiriyorum daha çokama kahvaltı en önemlisi..bitki çayı içiyormusun sen ?
Bitki çaylarını pek sevmem ama yeşilçay çok severim. Bir ara ofiste sürekli demliyodum kendime. Şimdi onu da bıraktım. Filtre kahve ve çay sadece. Tekrar başlayabilirim :) bir de yoga yaptığım yerde tarçın çayı gibi bişey var o da çok hoşuma gidiyor.
Yalnız öğrenciyken çok fazla kabız olurdum. İbs vardı. Artık hiç olmuyor. Ekmek yemeyi bıraktığım için sanırım.
Makarnayı domatesli acılı sosla yiyorum. Üşenmiyorum arabbiata yapıyorum kendime sarımsaklı falan :) bazen kısır yapıyorum bol acılı.
Sen nerede yaşıyorsun bu arada? :)
Hayırlı olsun tatlımHa ayrıca bugün pilatese yazıldım yuppiii
Hayırlı olsun tatlım
bende 28 yasindayim, calisiyorum ,ise gittigum icin daha dengeli besleniyorum,,53 kiloyum ,1 60 boyum var amacim zayiflamak degil zaten saglikli ve dengeli beslenmek ,son 2 haftadir yapmaya basladim ve cok mutluyum:)
size programimi anlatiyim:) sabah gune ilik limonlu suyla basliyorum ,yarim saat sonra falan da yagsiz sutlu ya da yarim yagli sutle musli yiyorum ve evden cikarken de 3 tatli kasigi zencefil bal limon karisimi,,saat 10 gibi ya meyve ya da findik badem ama cig kabuklulardan alip kiriyorum,,arada su ve bitki caylari tabi seker ve tuz yok hayatimda,oglen cok dikkat edemiyorum cunku yemekhanemiz var ama ekmek yememeye calisiyorum,iste aksama kadarda meyve kuru uzum leblebi gibi seyler ,tabi gunde en az 1 bucuk litre su iciyorum,aksam yemeginede dikkat etmeye calisyorum ekmek yemeden:)
sonra da aksamlari otururken artik bisey yemiyorum baya farkediyo acikirsam tarcinli sut iciyorum acligimi bastiriyo acikcasi ya da bitki caylari iciyorum tabi hergun pilates yapmaya calisyorum evde:) bunlar kizlar yaptiklarim sadece saglikli olmak icin hepsi bu:)
ay canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda başlarsın spor yapmak gibisi yok...Sorma canım o gün migrenim tuttu gidemedin sonrada regl oldumhala başlayamadım
tatlım kolayı hayatından çıkarmana sevindim benim eşimde asla yemeklerini kolasız yemezdi hatta bazen sabahları içerdi sonra ne oldu mide kanaması geçirdi şuan kola görünce kötü oluyor şükür iyi ama midesinde yara var birde 2 gün yiyorum demişsin bu çok iyi en sağlıklısı biliyor musun ben tüketmedim ama arkadaşım mistik çayı ve beyaz çay tüketiyor çok memnun birde nescafe içiyorsan onun yerine sade türk kahvesini tavsiye ediyorum...Bravo arkadaşım..benim boyun 1.70 kilom 53 falan sanırım(bayadır tartılamadım evde tartı yok) bende zayıflamak için değil tamamen sağlık için,fit kalmak için,kaliteli yaşam için tamamen yaşam şeklimi değiştirmek istiyorum..tabi birdenbire cok extrem değişiklikler yapmak,sonrasında insanın bıkıp sapıtmasına sebep oluyor.o sebeple yavas yavas bazı seyleri cıkarıyorum.mesela kolayı çıkardım buraya yazdığımdan beri(ki ben bağımlısıyım bu benim için çok büyük bir değişim çünkü yemeği kolasız yiyemiyordum) eve sürekli pasta ,tatlı abur cubur alırdım artık hiçbirini almıyorum.evdeki tek tatlı meyveli yogurt :)) gerçi bugün berliner aldım ve şuanda da akşam yemeği yerine yiyorum ama olsun o kadar 2 haftadır tatlı birşey yeneniştim.dışarda kola ve tatlıya izin veriyorum kendime ama eve sokmıcam..ben zaten aşırı makarna ,pilav tüketen bir tip değilim.Şuan hayatımdaki en zararlı şey sabahları kahvaltı da yediğim 2 dilim tahıllı ekmek..tok tutsun diye yiyorum..birde 2 öğün yiyorum bazen 1atıştırmayla geçiştiriyorum o çok kötü..üşenmeyip kendime daha sık yemek yapıcam.Bu baslıkta motive edelim birbirimizi..
Ha buarada bende hergün 1 bardak limonlu yesilcay iciyorum.Tavsiye edeceginiz faydalı baska bir bitki cayı var mı??
Bravo arkadaşım..benim boyun 1.70 kilom 53 falan sanırım(bayadır tartılamadım evde tartı yok) bende zayıflamak için değil tamamen sağlık için,fit kalmak için,kaliteli yaşam için tamamen yaşam şeklimi değiştirmek istiyorum..tabi birdenbire cok extrem değişiklikler yapmak,sonrasında insanın bıkıp sapıtmasına sebep oluyor.o sebeple yavas yavas bazı seyleri cıkarıyorum.mesela kolayı çıkardım buraya yazdığımdan beri(ki ben bağımlısıyım bu benim için çok büyük bir değişim çünkü yemeği kolasız yiyemiyordum) eve sürekli pasta ,tatlı abur cubur alırdım artık hiçbirini almıyorum.evdeki tek tatlı meyveli yogurt :)) gerçi bugün berliner aldım ve şuanda da akşam yemeği yerine yiyorum ama olsun o kadar 2 haftadır tatlı birşey yeneniştim.dışarda kola ve tatlıya izin veriyorum kendime ama eve sokmıcam..ben zaten aşırı makarna ,pilav tüketen bir tip değilim.Şuan hayatımdaki en zararlı şey sabahları kahvaltı da yediğim 2 dilim tahıllı ekmek..tok tutsun diye yiyorum..birde 2 öğün yiyorum bazen 1atıştırmayla geçiştiriyorum o çok kötü..üşenmeyip kendime daha sık yemek yapıcam.Bu baslıkta motive edelim birbirimizi..
Ha buarada bende hergün 1 bardak limonlu yesilcay iciyorum.Tavsiye edeceginiz faydalı baska bir bitki cayı var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?