- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi WanttobeGeek1
Teşekkür ederim :)
Bende aynı senin gibiyim aslında gündüz geç uyandığımdan ya da acıkmadığımdan kahvaltıyla dururum asıl kalorili olanı akşam yerim.iş yerine kendin yanında götürme şansın olmaz mı? Kocaman güzel bir sandvic? Patates salatası falan? Burda herkes yemeğini kendi getiriyor,bizde pek o kültür yok ama aslında öylesi daha sağlıklı..Böylece akşama çok acıkıp,saldırmamış olur günün hafif öğününü yersin.İş yerine meyve,kuruyemiş falan götür.
Bence o kadar da kötü beslenmiyosun akşam yemeği kısmı hariç.Ben burda biraz topic'leri dolaştım,millet hiç üşenmeden hergün hamurişi ve yanında bilmemkaç çeşit şey yapıp yiyor.Ben de bugün pilateste ki ilk dersime gidicem (akşam) sağlam bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum bende yumurtalı,peynirli sebzeli ..normalde yaglı recelli ekmekle ya da cornflakes şle geçiştiriyorum daha çok ama kahvaltı en önemlisi..bitki çayı içiyormusun sen ?
Bitki çaylarını pek sevmem ama yeşilçay çok severim. Bir ara ofiste sürekli demliyodum kendime. Şimdi onu da bıraktım. Filtre kahve ve çay sadece. Tekrar başlayabilirim :) bir de yoga yaptığım yerde tarçın çayı gibi bişey var o da çok hoşuma gidiyor.
Yalnız öğrenciyken çok fazla kabız olurdum. İbs vardı. Artık hiç olmuyor. Ekmek yemeyi bıraktığım için sanırım.
Makarnayı domatesli acılı sosla yiyorum. Üşenmiyorum arabbiata yapıyorum kendime sarımsaklı falan :) bazen kısır yapıyorum bol acılı.
Sen nerede yaşıyorsun bu arada? :)