Saç Uzatma Yöntemleri Saglıklı ve uzun saclara bu yontemle sahıp olun arkadaslar !

sevdaceylan

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
9
0
6
Ankara
merhaba arkadaslar..
oncelikle bende saclarimla ilgili cok problem yasamis ve bunu uzun zamandir arastiran biri olarak sizlere yardimci olmak istedim.
Beni sizlere onerim ve benimde uyguladigim bir yontem vaR KESINLIKLE tavsiye ediyorum.
TAVSIYEM CAM TEREBENDI VE BEMIKS AMPUL..
Bu uygulamayida sampuanin icine karistirip yapiyorsunuz.
Bir sise cam terebendini ve bir kutu bemiks ampulu sampuaninizin icine karistirin. Cam terebendi 5 tl bemiks ampul de eczanede 4 tl maliyeti ucuz oldugu gibi cok da guzel saclariinz oluyor.
Bunlari sampuana kariidrtsiginiza bu karisimdan bi kavonoza bir miktar ayirin cunku karisim civik oluyor. Ustune de sampuan ekleyebilirsiniz ben oyle yaptim. Birer gun araliklarla da sacinizi yikayin ve bunu kullaninca saclarinizin az dokuldugunu ve saclariniza bir parlaklik geldigini goreceksiniz.
HEPINIZIN UPUZUN SACLARA SAHIP OLMASI DILEGIYLE
HOSCAKALIN ARKADASLAR

Ha unutmadan saclariniz yikandiktan sonra biraz kokabilir cam aromasi gibi .d
dert etmeyin kuruyunca gececek .d

Son düzenleme:
çok pratik bir yöntem olduğu için bunu deneyeceğim bıktım kürlerden
çam terebentinden zaten memnun kalmıştım birde bemiks katalım bakalım

cam terebenti nedir nerden alınır?

canım bunları bitkisel bir şampuana mı yoksa normal bir şampuana mı ekledin acaba :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…