Sen biraz dogum sayfalarinda gezin...Hiç unuturmuyum ayıp ediyorsunmeraktan soruyorum vallahi bende
Hiç unuturmuyum ayıp ediyorsunmeraktan soruyorum vallahi bende
Hic yoktan iyidir bak bana nefesleri hatirlattin bugün nefes alip almadigimi bile bilmiyorum.Ben de birşey yapmış gibi görüneyim dimi derya.
Olur olur ben 44 yasinda yaptiysam sizler de basarirsiniz. Kararlilik ve istekten baska bir sirri yok.Vayy be spor nelere Kadirmiş özellikle Çizgili atletli ile gri taytlı Arasında çok fark var ve ilk göbekli halin şimdiki ayni ben.ay popon ne Biçim olmuş öyle insan inanamıyor ya ama o ilk leslie dem önceki halin 50 en son ki halin 27 28 gibi duruyor vallahi darısı Başıma Aminnnnn
Bişey sorucam Çizgili body li olanki halin ne zaman ki halin ve orda kaç kiloydunOlur olur ben 44 yasinda yaptiysam sizler de basarirsiniz. Kararlilik ve istekten baska bir sirri yok.
O 2012 de kizim 9 aylik filandi. 64 kiloydum. Diger karnimi gördügün leslieden bi kac ay sonra kilomu vermistim ama karnim toparlanmamisti daha. Belim yanlarim filan da vardi.Bişey sorucam Çizgili body li olanki halin ne zaman ki halin ve orda kaç kiloydun
Hımm ama 64 ten fazla duruyorsun orda 85 falan gibi sanki belkide gevşeklikten dolayıO 2012 de kizim 9 aylik filandi. 64 kiloydum. Diger karnimi gördügün leslieden bi kac ay sonra kilomu vermistim ama karnim toparlanmamisti daha. Belim yanlarim filan da vardi.
Öyle tabii az kilo da olsa vücut siki olmadi mi daha sisman duruyo. Benim boyum da kisa 1,56 o yüzden de az kilo bile farkediyo.Hımm ama 64 ten fazla duruyorsun orda 85 falan gibi sanki belkide gevşeklikten dolayı
Sana foto attım baksana özeldenÖyle tabii az kilo da olsa vücut siki olmadi mi daha sisman duruyo. Benim boyum da kisa 1,56 o yüzden de az kilo bile farkediyo.
Sagol canim cok caliskanim gercekten hareketsiz duramam. Bu konuda tevazu gosteremeyecrgim. Size ekledigim her videoyu ya bizzat yapiyorum ya da tek tek izleyip etkili olduguna inandigim bir seyse ekliyorum. Yoksa zaten binlerce video var.. Nette.Günaydın kızlar
Deryacım ben de seni imrenerek ve takdirle takip ediyorum
Dün yaptığım karın ve mide hareketlerinden sonra bugün çok acı çekiyorum. Demek ki çalışmış oradaki kaslar.
Valla ben de tebrik ediyorum benim de çalışmam gereken bi konu var ama çok üşeniyorum Şuan ücretsiz izindeyim Oğlumun bakıcı sıkıntısından dolayı haziranda görevde yükselme var hazırlansam çok iyi olur ama nerdeeeHerkese iyi pazarlar kizlar, bugun yagmur var sporlar evde yapilacak. Spor yapacagina sevinen kac kisi var acaba benden baska. Aliskanlik yapti. Gecen hafta cok caliskandim her gun spor, bahar temizligi, italyancada ilk sertifikami aldim, bahce islwrine basladim... Kendimi tebrik ediyorum.
Onu da alistir canim benim cocuklar yapiyo. Eglence olur ona da.Günaydınlarr keyifli pazarlar diliyorum herkese... Ben de az önce 3 mile açtım hamilelik egzersizleri kısmındaki olanını ama Sağolsun oğlum oyun yaptı arkadan popoma bacağıma sarıldı bıraktım ben de o uyuyunca yapıcam ya da babamız gelsin ancak öyle
Bazen heves ediyor bi iki dk yapıyor sonra sıkılıyorOnu da alistir canim benim cocuklar yapiyo. Eglence olur ona da.
Alisir zamanla, surekli onlarin uyumasini beklesek hic bir sey yapamayiz. Ben bahcede calisirken de ufak bi koseyi onlara ayirdim oyuncak bahce aletleri var oynuyorlar. Cocuklari hayata adapte etmek inan daha kolaylik sagliyor.Bazen heves ediyor bi iki dk yapıyor sonra sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?